PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
داداش اون وقت که شما میرفتی سایت همسایه بازی دانلود میکردی آخر نسل بوده وگرنه اولش که PS3اومده بود مثل PS4بازی هاش اینجوری کم بود
اون که شما میگی 5 الی6 سال بعد عرضه 3 بود واسه 4 هم حدودا4یا5 سال دیگه که هک شد (امیدوارم نشه) اونجوری میشه

الان مثلا سال 2015 که خودمون میدونیم بازی زیاد تولید میشه تو این چند وقت w3 .bb.bf بگیم میخواد بیاد که کلا همش من یکی رو نهایت 1.1/5 ماه سرگرم کنه دوباره میره تا تابستون mp5 قبول کن فاصله زمانی تولید بازی وتاخیر خوردنشون تو این نصل زیاد شده وگرنه من اولای ps3 یادمه انطوری نبود بازی رابه را تاخیر بخوره در مورد هکشم برا من یکی فرق نداره میخواد بشه میخواد نشه من گیمرم و هر جوری شده سعی مکنم تمام بازی های باحالو مثل همین بلدبورن تجربه کنم .میدونم اینجا جاش نبود اینو اینجا بگم بازم معذرت.

Edge:
in Souls you are frequently scared of dying, but in Bloodborne you are also scared of what is coming to kill you - "There is a moment in Dark Souls that we will never forget: down in the Depths, picking up an item from a corpse and a slime dropping onto our head. We spent the rest of the level panning the camera endlessly for unseen threats, no longer scared of dying, but of moving. Imagine a whole game of that."
....:-s:d

آخرین ویرایش:
If you thought From Software was going soft, Hidetaka Miyazaki is about to put you brutally back in your place. And if you've been watching this generation from the sidelines, unmoved by the remasters and rush jobs while you wait for the first true essential to arrive, now's the time. As if there was ever any doubt, Miyazaki and his team have done it all over again.
با این impressionـی که اج منتشر کرده احتمال زیاد 10 بعدیشون میتونه متعلق به BloodBorne باشه . از اونجایی که بهترین بازی نسل قبل از نظر اج هم Drak Souls بود, ارادت ویژه ای به FS و شخص میازاکی دارند:دی .

dec395vk1udsf9bj1wwq.jpg

EDGE: We deliver our Bloodborne verdict in the new issue. out tomorrow.Here's the cover

wvtq2uz8jtjy5rwnk8.jpg

خب با توجه به مطالب edge ظاهرا بازی هم ویژگیهای عالی داره و هم ویژگیهای ناامید کننده حداقل برای من.

بهترین نکته اش برای من این بود که میشه میانبرهای مختلف رو باز کرد و گیم اون حالت خطی که باید اول از A به B بریم و بعد از B به C رو نداره و در اکثرا مناطق گیم میشه میانبرهایی رو باز کرد که خیلی بدرد میخورن.

نکته ناامید کننده همون چیزیه که قبلا هم اینجا نوشتم که نگرانشم (که ظاهرا حق داشتم) اون کم بودن سلاح ها و ایتم هاست. نویسنده edge با حدود 40 ساعت بازی تعداد کمی اسلحه و ایتم پیدا کرده و هیچ اسلحه ای هم دراپ نشده. این برای من که همیشه دنبال اسلحه جدید و خاص هستم بشدت ناامید کننده هست. جادو هم که قبلا اعلام شده بود نداریم. دیگه هیچی.
همیشه ارزو داشتم سازندگان اسکایریم و TES بعدی از تنوع اسلحه های سری سولز و بازی های میازاکی الهام بگیرن . ظاهرا برعکس شده و میازاکی از کمبود تنوع سلاح در اسکاریم و بقیه RPG ها الهام گرفته.
واقعا حیف شد. البته برای دوستانی که تنوع اسلحه براشون مهم نیست مشکلی نیست ولی برای من بازی بدون جادو و اسلحه خراب شد. تنها امیدم ( که خیلی هم کمه) اینه که منتقد edge ناشی بوده و نتونسته درست و حسابی دنبال ایتمهای مخفی بگرده که خب احتمالش به صفر میل میکنه چون تصریح کرده هیچ اسلحه ای دراپ نمیشه.

کوروش به نظر من دلیل نا امیدی بعضی ها از کمبود اسلحه اینه که انتظار دارن هر چیزی که تو سری سولز بود دقیقا اینجا هم باشه. میگن بازی راحته همه نگران میشن. اسلحه کمه همه نگران میشن و.... واقعیت اینه که این یه بازی دیگست و میازاکی هم آدمی نیست که تا آخر عمرش دارک سولز تو مناطق مختلف بسازه. اگه اینجوری در نظر بگیریم که بلادبورن با وجود شباهت به ساخته های قبلی کاملا یه بازی جدید و جدا از سری سولز هست به نظرم هیچکودوم از این موارد نباید نگران کننده باشه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or