PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سایت ژاپن bb با یک سری اطلاعات جدید در رابطه با co-op و pvp آپدیت شد .
در حالت coop بازی از 3 پلیر ساپورت میکنه ( یک میزبان و دو مهمان )
مثل سری souls ، وقتی که یک باس رو شکست بدید ، مهمان با جایزه { جایزه کشتن باس } به دنیای خودش بر میگرده .
میزبان میتواند با استفاده از آیتم جدیدی به نام lulling Bell دوستانش رو دعوت به انجام بازی بکند .
برای اینکه بازی کردن با دوستانتان ساده تر شود میتوانید از Watchword استفاده کنید و روی session خودتون پسورد بذارید بعد پسورد خود را به دوستتان بدهید و او هم جوین شما شود . گرچه این قابلیت فقط برای مُد coop هستش .
گویا یک ایتم به نام Parting Shot نیز وجود دارد که منجر به بسته شدن سشن ( کو آپ و pvp ) میشود .
pvp هم شبیه به سری سولز است . تا دو مهاجم میتوانند وارد دنیای میزبان شوند و میزبان نیز میتواند با استفاده از آیتم Ominous Resonant Bell دیگران رو invade کند . حضور NPC به نام Bell Maiden ممکن است موجب Invasion شود .
بازیکنان میتوانند پیغام سایر بازیکن ها را بخوانند که به این پیام ها Memories گفته میشود و به جای لکه خون سری سولز ، در بلادبورن سنگ قبر هایی وجود دارد که همان عمل را انجام میدهد .
دو نوع سیاهچال هم در بازی وجود دارد ، یک نوع عادی و یک نوع تصادفی . گرچه شما فقط یک نوع را میتوانید در حین بازی آنلاین تولید کنید ، اما هردو حالت در مد های آنلاین و آفلاین قابل بازی هستند . سیاهچال های تصادفی را میتوان بصورت آنلاین به اشتراک گذاشت .
گفته شده بازی دارای Day One Patch نیز خواهد بود .
Bloodborne: tons of new PvP, co-op, and item details | VG247

آخرین ویرایش:
با تشکر از شروین یه نکته هم من اضافه کنم:

برای بازی کردن به صورت آنلاین (Co-Op/PvP)، قرار دادن پیام برای بقیه بازیکن ها و به اشتراک گذاشتن تنظیمات سیاهچال Chalice خودتون، PS Plus الزامیه. اما برای دانلود Patch ها و تنظیمات سیاهچال Chalice سایر بازیکن ها به PS Plus احتیاجی نیست.

دوستان به نظرتون بازی ممکنه بازی 29 هم بیاد ؟

بستگی به این داره که کی بازی رو برای فروشگاه ها بفرستن و فروشگاهی Street Date رو بشکنه یا نه. مثلا DmC:DE الان 5 روز زودتر از تاریخ عرضه رسمیش توی بازار پخش شده.

منو بگو پیش خرید کردم :دی با نهایت قدرت میریم واسه دانلود خیالی نیست. از یه حدی بگذره دیگه میرسه به بی حسی :دی من GTA و CODAW رو هم دانلود کردم؛ از این حجما نمیترسم :دی
من شبا دیگه نهایتاً 5 گیگ میتونم دان کنم :دی ایشالا بعد از 13 تموم میشه :دی
پ.ن: تو کل پست هایی که ارسال کردم همرو باهم جمع بزنی انقدر که تو این پست از :دی استفاده کردم، پیدا نمیکنی :دی

منو بگو پیش خرید کردم :دی با نهایت قدرت میریم واسه دانلود خیالی نیست. از یه حدی بگذره دیگه میرسه به بی حسی :دی من GTA و CODAW رو هم دانلود کردم؛ از این حجما نمیترسم :دی
من شبا دیگه نهایتاً 5 گیگ میتونم دان کنم :دی ایشالا بعد از 13 تموم میشه :دی
پ.ن: تو کل پست هایی که ارسال کردم همرو باهم جمع بزنی انقدر که تو این پست از :دی استفاده کردم، پیدا نمیکنی :دی
بندازید تو سرور ایران mul با نهایت سرعت دان کنید:d من شبا سرعتم 10 مگه:d نمیدونم چش شده اینجوری شده:))

خیلی عالیه این بازی خداییش همون قد هم سخته حیف پول ندارم وگرنه به عشق همین بازی یک ps4 میخریدم. حجمش هم که ماشالله خرید نسخه فیزیکی برا ارشیو به شدت مطلوب پسند تر هست

کاش موبایلم همراهم بود عکس می گرفتم....تو توپ خونه یه مغازه بازی رو آورده بود واسه ps2 و pc رو در مغازش هم بزگ نوشته بود بلاد بورن رسید
....واقعا اینا ساقیشون کیه؟!؟!؟!؟!؟

رفتم قبلا داداش
این که گفتی سرعت دانلود افزایش پیدا کرده با این سایته بوده یا من قاط زدم:d
سرعت دانلود که به خیلی چیزا بستگی داره:-s ولی اگر شما فایل دانلودی رو بگیری و در سرور ایران mul بندازی سرعت خیلی بهتر میشه تست کن حالا شاید شما هم راضی بشی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or