PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
z9qfbawzzxkdadlogtb4.jpg

Bloodborne's Darkbeast Boss Gameplay - IGN First

1080p
720p

منکه امید زیادی دارم به این بازی خدا کنه سایت های امتیاز دهنده بلایی که سر اودر آوردن سر این نیارن!!!!!!یکی از امیدام این بازی و آنچارتت 4 هست :d

منکه امید زیادی دارم به این بازی خدا کنه سایت های امتیاز دهنده بلایی که سر اودر آوردن سر این نیارن!!!!!!یکی از امیدام این بازی و آنچارتت 4 هست :d
دقیقا هر 2 این بازی هایی که نام بردی ، به منتقد ها اجازه نمیدن که حرکت اضافه کنن.
order بازیچه دست منتقدها بود ولی الان منتقد ها بازیچه دست این 2 بازی هستن.
1% هم بهشون شک نکن.

فیزیکی که برای طراحی کردن واقعا عالی بود D: این موهاش بر حسبه میزانه سرعت و جهتی که میرفت تکون میخوره ! واقعا زیبا بود D:
قبلا یادمه boss های بزرگ یکمی سرعتشون نسبت به کوچیکا کم بود ولی این به نسبت Boss های بزرکه Souls خیلی سریع به نظر میاد !_! البته اون گرگه توی DS2 هم سریع بود مثل همین . یاده اون افتادم :/

Born In Blood – From Software’s Road To Bloodborne - Features - www.GameInformer.com

fromblood610.jpg

With Bloodborne coming to PS4 in less than a month, will we see yet another dramatic shift as From continues to refine and revolutionize the concept of the dark-fantasy action-RPG? While everything we’ve seen thus far leads us to believe Bloodborne is deeply rooted in the concepts and mechanics that make the Souls games great, I’m of the mind that the horror environment is going to be From’s strongest expedition yet, taking the subtle elements that we get glimpses of in the Souls games and placing them directly in the spotlight – and it will be able to enjoy the power of current-gen consoles as well.

آقای Yasuhiri Kitao مدیر برنامه ریزی SCEJA بیان کرد:
درست مثل Demon’s Souls بازی Bloodborne شامل باس هایی با شکل ها و اندازه های متفاوت خواهد بود و راههای متفاوتی هم برای شکست آنها وجود دارد. بنابراین من فکر میکنم که گیم پلی این بازی بسیار غنی و عمیق باشد

This Bloodborne Boss Looks Terrifying - GameSpot

یعنی نرچه سریع تر این شاهکار بیاد صبرم داره تموم میشه مورد انتظار ترین بازی ۲۰۱۵ برای من ! میازاکی ایندفعه میخواد کولاک کنه با گیمپلی جو داستان هم خیلی سنگینه !
سرعت مبارزات واقعا سریع شده ریتم خیلی سریع شده! این واقعا زیباست !

- - -ویرایش - - -

مطمعن باش با همون متای بالا بهترین بازی اختصاصی کنسوله :d

راستش .. من هم کل سری souls رو تجربه کردم ولی فقط تا یکی دو تا بون فایر .
اعصاب ادم بهم میریزه.خیلی دلم میخواد برگردم و اون ها رو هم تموم کنم ولی در خودم نمیبینم.
شما چیکار میکنین؟این همه تلاش میکنیم و بعد میمیریم و بازی از نیم ساعت قبل میاد.کارکترمون هم که همیشه مثل جنازه ی متحرک هست و ادم از دیدنش چندشش میشه:d
دقیقا اشتباه من کجاست که نمیتونم این سری رو پیش ببرم؟حتی نمیدونم هدف چیه و در فضای بازی گم میشم
...........
این نسحه رو هم میخرم ولی امیدی ندارم بتونم پیش ببرمش . مگه اینکه اسون شده باشه و چکپویت داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or