PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط REZA TAEL;3646786[SIZE=3:
][/SIZE]
پ.ن:خیلی وقت بود انقدر پست طولانی نداده بودم،.به هر حال از اونجا که تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد، دیگه ما گفتیم دیگه :دی
ما که عیبی تو پست ندیدیم همش هنر بود:d
همیشه بازیهایی موندگارن که هسته گیم پلیشون قوی باشه حالا تو هر سبکی میخواد باشه.گرافیک و ...مثه آرایش کردنه با یه بار شستن صورت میره:d

تریلرم دیدم....یکی اون پادشاه(فک کنم البته) یکی هم اون دختر جلوی مجسمه بدجور گرفتن منو....NPC هایی به فرم محبوب من اصلا محیطم محیط حرف دل ما بود:d

.

the blood makes us human, makes us more than human, makes us human no more
داره به Blood effect تو بازی اشاره میکنه.

""It would seem that only through blood can the afflicted remain human, and through it may gain great power, but may lose their humanity in the process.""
:d
Welcome home, good hunter. What is it you desire? Good hunter, your presence somehow soothes.

""Spoken by the “Doll” that is inactive at early game – could she be the new Maiden in Black or Emerald Herald?""

امروز داشتم تریلر های coOp رو نگاه میکردم همه چیز اوکی بود اما جدای از اینکه یکی از Content های مفید و جذاب بازی به شمار میره و از جهتی نقطه ی عطف بازی هستش و خیلیا هم هستن که به این بخش علاقه مند هستن و زمینه سازیش هم توسط Ds2 صورت گرفت اما بنظرم به استایل سری نمیخوره،چون خاصیت یه سولز اینه که با تمام وجودت حس تنهایی،ناامیدی و نفرین رو تو بازی حس کنی و ترس از تنهایی در مقابله با باس و یا تعامل با محیط بازی بهت القا بشه و اون سکوت بازی در هم شکسته نشه!
بازم میگم بخش CoOp بازی فوق العادست و تنوع خوبی هم داره اما باعث میشه این پارامتر های بالا بطور تمام و کمال القا نشه.!(حداقل از نظر بنده)(!):d

جدی خیلی زشته آدم این بازی رو Coop بازی کنه . شاید من بعد از چندین بار Playthrough و کشیدن شیره بازی Coop رو امتحان کنم ولی اینکه یک نفر همون دفعه اول دونفره بازی کنه مجازاتش اینه
که تا آخر دنیا مثل Vendrick حیرون و سرگردون باشه تا یکی بره بکشدش :دی
های ... یاد Vendrick افتادم اونجا که میچرخید واسه خودش و اون حس عجیب . حس مرگ و حس ناشناخته ها ... با اون آهنگ چنگی که میزد حس عجیبی بود میرفتم اونجا وای میسادم و به داستان بازی فکر میکردم ...
دم عیدی اگه بازی با قیمت نیمچه مناسب برسه چی میشه یعنی موقع تحویل سال من تو بازیم کنار یکی از NPC های بازی میشینم و میرم در فضا . اوخی چه حالی بده :دی

آخرین ویرایش:
آقا یعنی روی این بازی با خیال راحت شرط بندی کنیم.یهو نشیم مثل این بنده خدا Cloud Strife که به...:d

sigpic4591_19.gif

آقا یعنی روی این بازی با خیال راحت شرط بندی کنیم.یهو نشیم مثل این بنده خدا Cloud Strife که به...:d
نمیخوام تاپیک رو به تاپیک حدس نمره متا تبدیل کنم ولی این بازی خیلی خراب کنه(حداکثر بدبینی:d) نمرش میشه 82-83 و اونم بخاطر مشکلات گرافیکی(که البته تو این بازی تا حالا ندیدیم)

وگرنه واقع بینانه نگاه کنیم متای بازی حول و حوش 90 اینا خواهد چرخید(حالا یکی دونمره کمتر یا بیشتر)

.

تضمینی و خیلی راحت سر بن شدن TAEL Crew برای 3 هفته میتونین شرط ببندین روی این بازی:d چون قرار نیست این اتفاق بیوفته;;)

والا اگه شانس ماـه به اینم یه گیزی میدت الکی نمره کم میکنن. وگرنه کی فکر میکرد اوردر این همه فاجعه از آب در بیاد؟

ولی در کل اصلا مهم نیست. هر اتفاقی که بیفته BB شاهکاره و ما باهاش حال میکنیم!:دی

والا اگه شانس ماـه به اینم یه گیزی میدت الکی نمره کم میکنن. وگرنه کی فکر میکرد اوردر این همه فاجعه از آب در بیاد؟

ولی در کل اصلا مهم نیست. هر اتفاقی که بیفته BB شاهکاره و ما باهاش حال میکنیم!:دی
عجب امضای باحالی داری!:d
شرطی چیزی باختی اینو گذاشتی یا نشانه ی اعتراضه؟

درود.
من هیچ کدوم از بازی های Dark Souls و Demon's Souls رو بازی نکردم. بازی کردن Bloodborne پیش نیازش این دوتا بازیه یا نه؟
و اینکه BB کی ریلیز میشه؟

درود.
من هیچ کدوم از بازی های Dark Souls و Demon's Souls رو بازی نکردم. بازی کردن Bloodborne پیش نیازش این دوتا بازیه یا نه؟
و اینکه BB کی ریلیز میشه؟
از لحاظ داستانی هیچ ربطی به هم ندارن! ولی از لحاظ گیم پلی بازی شباهت زیادی به عناوین DS داره و فک نکنم برای تازه کار ها آسون باشه، بنظرم برای این که لذت زیادی از بازی ببرین نسخه های قبل رو بازی کنید. (چون بعد از یه مدت بازی کردن به خودتون میگید دویست تومنو ریختم تو چاه :d)

نمیدونم میدونید یا نه ! :دی ولی گویا بازی از خیلی جهات شبیه DeS هست
مثلا تو بازی جایی شبیه به Nexus وجود داره که خودم احتمال میدم اینجا باشه تو عکس جای رویایی هست با اون گلهای سفیدش :x :d

و مثل اینکه World Tendency و Character Tendency تو بازی وجود داره که جذابیت بازی رو چند برابر میکنه :x نمیدونم چرا تو DS حذف شد این مورد !

آخرین ویرایش:
نمیدونم میدونید یا نه ! :دی ولی گویا بازی از خیلی جهات شبیه DeS هست
مثلا تو بازی جایی شبیه به Nexus وجود داره که خودم احتمال میدم اینجا باشه تو عکس جای رویایی هست با اون گلهای سفیدش :x :d

و مثل اینکه World Tendency و Character Tendency تو بازی وجود داره که جزابیت بازی رو چند برابر میکنه :x نمیدونم چرا تو DS حذف شد این مورد !

اقا این الان یعنی چه؟
نمیدونم پی اس گرفتم این بازی رو بگیرم یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or