PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
تهیه کننده بازی Masaaki Yamagiwa خیال من یکی رو راحت کرد ! همش فکر میکردم بازی فقط تو شهر Yharnam جریان داشته باشه ! :d :x
از خودت خجالت بکش/:):d این همه دارک سولز و دیمون سولز زدی، این حرف یه جورایی کفر بود8-|:d
خب معلومه فقط توی شهر نیست. توی تریلر ها حومه شهر رو نشون دادن و کلی مکان دیگه. Yharnam حکم Lordran رو داره اما خود Lordran هم چند قسمت بود (Gothic Citadel, Anor Londo, New Londo Ruins ,The Lost Izalith و ...). دیگه خدا به داد Yharnam برسه که یه شهر سیاه و پر چاله چوله هست و نمیشه سر و تهشو به هم آورد:d

کسایی که مثل من Des اولین بازیشون تو این سری بوده مطمئنا دیمون سولز رو انتخاب میکنند.:d
این بازی واسه من انقلابی تو بازی های RPG بود.مخصوصا اینکه مثل امروز اینقدر این سری معروف نبود.بدون هیچ بک گراند ذهنی سراغش رفتم و وقتی به خودم اومدم دیدم 2 ماه پیاپی بیشتر از 150 ساعت بازیش کردم و هنوز کلی چیز ناشناخته تو بازی وجود داره.

نقطه عطف بازی هم واسم شکست اژدهای بازی با تیرکومون روی پل بود که یکی از خاطره انگیز ترین مبارزات بازی بود.
و البته پیدا کردن ویچر و طریقه رسیدن بهش که تقریبا 3 هفته مشغولم کرد تا تونستم پیداش کنم.#:-s
-----
الان هم منتظرم بلاد بورن با یه قیمت مناسب بیرون بیاد که واسش یه PS4 بگیرم.:d

از خودت خجالت بکش/:):d این همه دارک سولز و دیمون سولز زدی، این حرف یه جورایی کفر بود8-|:d

تو از خودت خجالت بکش وقتی دیمون سولز رو بازی نکردی به دارک سولز رای دادی :-w:دی واقعا چطور دلت میاد بازیش نکنی؟

کسایی که مثل من Des اولین بازیشون تو این سری بوده مطمئنا دیمون سولز رو انتخاب میکنند.:d
این بازی واسه من انقلابی تو بازی های RPG بود.مخصوصا اینکه مثل امروز اینقدر این سری معروف نبود.بدون هیچ بک گراند ذهنی سراغش رفتم و وقتی به خودم اومدم دیدم 2 ماه پیاپی بیشتر از 150 ساعت بازیش کردم و هنوز کلی چیز ناشناخته تو بازی وجود داره.

نقطه عطف بازی هم واسم شکست اژدهای بازی با تیرکومون روی پل بود که یکی از خاطره انگیز ترین مبارزات بازی بود.
و البته پیدا کردن ویچر و طریقه رسیدن بهش که تقریبا 3 هفته مشغولم کرد تا تونستم پیداش کنم.#:-s
-----
الان هم منتظرم بلاد بورن با یه قیمت مناسب بیرون بیاد که واسش یه PS4 بگیرم.:d

دقیقا،کسی که اولین بار DeS بازی کرده باشه ،واسش عزیزتره :دی یادمه اولین بار که بازیش کردم،اصلا نمیدونستم باید به کدوم سمت برم،اصلا نمی دونستم لول آپش چطوریه(باید باس اول شکست بدی تا Maiden in black بیاد Nexus) و کلا بیخیال بازی شدم :دی اما بعد یه هفته دوباره بازی رو شروع کردم و هر سری که می مردم تمام عوامل بازی رو میبستم فحش(از بس سخت بود) اما یه جادویی تو بازی بود که نمیزاشت دست از بازی بکشم :دی بار اولی که دیمون سولز رو تموم کردم انقدر تو اتمسفرش بودم و سخت بود برام،حتی نمیدونستم بازی داستان هم داره،تازه دور دوم به دیالوگ های NPC ها دقت میکردم و دلیل یه سری کارایی که کردم و میفهمیدم :دی

تو از خودت خجالت بکش وقتی دیمون سولز رو بازی نکردی به دارک سولز رای دادی :-w:دی واقعا چطور دلت میاد بازیش نکنی؟

دقیقا،کسی که اولین بار DeS بازی کرده باشه ،واسش عزیزتره :دی یادمه اولین بار که بازیش کردم،اصلا نمیدونستم باید به کدوم سمت برم،اصلا نمی دونستم لول آپش چطوریه(باید باس اول شکست بدی تا Maiden in black بیاد Nexus) و کلا بیخیال بازی شدم :دی اما بعد یه هفته دوباره بازی رو شروع کردم و هر سری که می مردم تمام عوامل بازی رو میبستم فحش(از بس سخت بود) اما یه جادویی تو بازی بود که نمیزاشت دست از بازی بکشم :دی بار اولی که دیمون سولز رو تموم کردم انقدر تو اتمسفرش بودم و سخت بود برام،حتی نمیدونستم بازی داستان هم داره،تازه دور دوم به دیالوگ های NPC ها دقت میکردم و دلیل یه سری کارایی که کردم و میفهمیدم :دی
منم برای بار اول که بازیش کردم فقط 1 ساعت به سیستم کمبت و طریقه راه رفتن کرکتر میخندیدم.چون قبلش هم GOW3 رو تموم کرده بودم حسابی تو دوقم خورد بود ولی وقتی یکم جلو رفتم کم کم اون حس ناشناخته و مرموز (صدای کلاغ های BP هنوز تو گوشمه:d) بازی قورتم داد.

اول فکر میکردم تنها دنیای بازی boletarian palace هستش و البته بخاطر بزرگی و سختیش همچین تصور غلطی هم نبود.ولی وقتی برای اولین بار نکسس رو کامل گشتم ومتوجه شدم کلی دنیای دیگه بجز BP وجود داره فکم افتاد.:dدر وصف عظمت بازی همین بس که بعد از حدود 20 ساعت بازی تازه فهمیدم بجز BP لوکیشن های دیگه ای هم وجود داره!!:d

واسه من Des آندریت ترین بازی نسل پیش هستش که پشت سر و صدای انحصاری های خوش رنگ و لعاب مثل U2 و GOW3 دیده نشد.و گرنه تحولی که Des تو بازی های RPG ایجاد کرد خیلی تاثیر گذار تر و بزرگ تر از تاثیرات DS1 بوده:d

بخ نظر من که bb میتونه جای souls هارو بگیره :> فقط امید وارم تو بازی کارکتر ما یه فرد پوچ نباشه به نظرتون دنبال چی هستیم تو این سری ؟؟؟؟ یاد یه روایتی افتادم که میگه : Heroes never die امید وارم کارکتر ی مثل سولز ها داشته باشیم

xx97rrjzs6q0yqlwb52gs.jpg

Bloodborne's-Haunting-Music-IGN-First
720p
مو رو بر اندام سیخ میکنه این موزیک :دی

*با تشکر از علی (FLAWLESS) .

wow
موسیقی بازی فوق العاده تر از فوق العاده هست ! پشمام ریخت :d
کلا سری بازی های دارک سولز و دیمون سولز موزیک فوقالعاده ای داشتن. این آهنگایی که برای باس فایت ها هستش واقعا لذت بخش و هیجان انگیز میکنه.
نسخه دوم دارک سولز استاد میازاکی زیاد نقشی نداشت از این لحاظ عالی بود.
برای BB هم قطعا هم اینطوریه کلا از اولین روزی که این بازی معرفی شد بی صبرانه منتظر sound track هاش هستم 3 تاش که فوقالعاده بودن

ولی بین بازی های قبلی (دارک و دیمون) بهترین این ترک هستش Maiden Astraea
که برای دیمون

Long ago, Old Yharnam was overrun by the Plague of Beasts and left to rot in decay and now the only voices heard there are the howls of Beasts.

Yharnam is the home of Blood Ministration. You need only unravel its mystery. But where is an outsider like yourself to begin? Easy, with a bit of Yharnam Blood of your own. Whatever happens, you may think it all a mere bad dream.

he blood makes us human, makes us more than human, makes us human no more.

Our thirst for blood satiates us, soothes our fears, but beware the frailty of men.

Welcome home, good hunter. What is it you desire? Good hunter, your presence somehow soothes.

And so the Hunt begins again

بنظرم Hunter Gascoigne یکی از شخصیت های پر رنگ بازی میتونه باشه و صد البته یکی از باس فایت های شاخص بازی که به دفعات نشونش دادن اما چیزه که در موردش میتونه مهم جلوه کنه LOre و تئوری پشت اونه!

JS هم تا الان از نظر فنی واقعا سنگ تموم گذاشته!!و یکی از دلایلی که در کنار ذهن اشفته ی میازاکی باعث هرچه سنگین تر شدن تم و اتمسفر داستانی بازی شده و اونو جلوه ی بیشتری داده همین JS هستش بدون شک...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or