PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این پست رو تو کامیونیتی دارک سولز گذاشته بودم، دیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا هم بذارم شاید زچدتر به جواب رسیدم :d

پیشاپیش ممنونم :x

سلام
دو ساعتی میشه که دارک سولز رو برای اولین بار تموم کردم و یه مقدار از new game + رو هم شروع کردم ( تا کشتن باس تیمارستان اول بازی پیش رفتم. )
من قبلا داستان دارک سولز رو از همین BC دانلود کردم ولی حال و حوصله ی گشتن تو هارد و پیدا کردنش رو ندارم.
در ضمن قبلا دیدم که یکی از کاربرها لورهای شخصیت های مختلف رو در قالب ویدئوهایی گذاشته بود.
لطفا هم لینک داستان بازی و هم لینک لورها رو برام بذارید.

ممنونم :x

Demon's souls رو من چند سال بود داشتمش ولی هفته پیش قبل از فروختن ps3 بازیش کردم و البته نتیجه با چیزی که قبلا در موردش شنیده بودم تفاوت زیادی داشت.
اولا من دیده بودم ملت میگفتن سخت ترین بازی سری سولزه درصورتی که برعکس اسون ترین بازی این سری بود. بازی بقدری اسون بود که واقعا برام تعجب اور بود. فکر میکنم غیر از 3 باس بقیه رو همون بار اول بدون مردن زدم درحالی که سر خیلی از باسهای دارک سولز 2 واقعا بیچاره شده یا در دارک سولز یک باسهای انورلوندو واقعا اذیتم کردن. شاید هم چون بعد دارک سولز 2 این رو بازی کردم برام اسون بوده. یعنی سختی سری سولز برای من دقیقا منطبق بر خط زمانی اومدن بازی ها بود . demon اصلا سخت نبود دارک سولز یک سخت بود و دارک سولز 2 کابوس بود. بهرحال این قضیه من رو نگران میکنه که اگه این رو در ادامه اونها درنظر بگیریم bloodborne ممکنه سختترین بازی بین این 4 تا باشه.

ثانیا از نظر اتمسفر و جذابیت بازهم برخلاف تعریفی که ملت از دارک سولز 2 میکنن و demon رو اصلا حساب نمیکنن اتفاقا demon خیلی هم چسبید. باس Maiden Astraea یکی از عجیب ترین و خاطره انگیزترین و احساسی ترین باسهای نتنها این سری بلکه کل گیمینگه. هم به لحاظ تصویری و صدا و اتمسفر هم از نظر داستانی. در حالی که همه وقتی به باسهای این سری اشاره میکنن اول یاد knight artorias میافتن ( که خب البته بجا هم هست و قصد زیر سوال بردنش رو ندارم) تعجب میکنم چطور هیچ کس نمیدونه یا یادش نمیاد Maiden Astraea کی بود و در چه شرایطی باهاش جنگیدیم و چه اتفاقی افتاد. این رو فقط میشه به حساب این گذاشت که بخاطر انحصاری بودن تعداد کمی بازیش کردن چون اگه artorias اینقدر برای طرفدران مهمه اونوقت ملت اگه Maiden Astraea رو میدیدن و و حرفهاش رو مینشیدن و داستانش رو میفهمیدن چی میگفتن :d در این حد بگم که بعد از این باس فایت من دیگه نمیخواستم بازی رو ادامه بدم.
بهرحال از نظر داستان و اتمسفر هم demon و دارک یک برای من فوق العاده از دارک سولز 2 بهتر هستند و سری در دارک سولز 2 بنظر من دچار پسرفت شده. یعنی در طول زمان سختی بیشتر شده و اتمسفر و حس و حال کمرنگ تر شده.
امیدوارم حضور میازاکی در BB اینبار قضیه رو برعکس کنه و سختی بازی معقول و در حد دارک سولز 1 و اتمسفر هم در حد demon و dark souls 1 باشه.

بر عکس شما DS2 برای من آسون ترین تو سری بود :دی این که "من" رو بولد کردم بدین خاطره که واسه هر کی این قضیه متفاوته.سختی DeS و DaS هم به نظرم در یه حد بود،اما باس های DaS سخت تر بودند و از اون طرف enemy ها و روند کلی و لول اپ DeS سخت‌تر.

ثانیا از نظر اتمسفر و جذابیت بازهم برخلاف تعریفی که ملت از دارک سولز 2 میکنن و demon رو اصلا حساب نمیکنن

داریم کسی همچین نظری داشته باشه؟:دی این دسته از آدما صرافان گوهرناشـناسی هستند که هر زمان خَـرمـُهره را با دُر برابر میکنند :دی اصلا Tower of Latria یکی از اتمسفریک‌ترین مکان‌های کل سریه.خود میازاکی گفته DeS واسش یه چیز دیگه‌س و بیشتر از همه دوسش داره،یعنی فتوا از بالا هم صادر شده :دی از اون طرف من میتونم 20تا مورد ردیف کنم که چرا DS2 از دو نسخه دیگه ضعیف تره.

اینکه در مورد لور Des اصلا بحث نمیشه،به خاطر همون دلیلیه که شما گفتی کوروش جان.درصد قابل توجهی اینو نسبت به DaS کمتر بازی کردند.وگرنه Ostrava of Boletaria و Maiden Astraea و Old King Doran و Garl Vinland دست کمی از شخصیت‌های DaS ندارند.البته در برخی جاها برخی انسان ها وجود دارند که اصلا از وجود داستان در سری سولز بی خبرند :دی

چیزی که میتونیم در مورد بلادبورن مطمئن باشیم اینه که سختی بازی "اعصاب خورد کن" نیست،نه این که اسونتر شده،نه،یعنی مث DS هر مکان و باسی با دلیل و منطق خاص خودش یه درحه سختی داره.

آخرین ویرایش:
کلاس های بازی:

اون Waste of Skin احتمالا همون Deprived خودمونه :d

=======
تو بخش ساخت کرکتر عینک هم داره :d

آخرین ویرایش:
اسم کلاس ها توی حلقم....
:d

خوب بیایید مترادف سازی بریم :-"

Lone Survivor بنظرم همون Wanderer هست....
Military veteran بنظرم همون Knight باشه....
Noble Scion هم بهش میخوره آیتم های دور زن خوبی داشته باشه :-"

وای وای وای....

اصلا نمیتونم تحمل کنم....

میتونیم ساعت هااااااااااااااااا با موسیقی متن هر قسمت از بازی و صدای راه رفتن شخصیت اصلی و صدای باد و مرگ بازی رو جلو ببری....
وای وای که نمیشه صبر کرد...

من باز از تاپیک برم وگرنه زنده نمیمونم...
:-"

کلاس های بازی:

اون Waste of Skin احتمالا همون Deprived خودمونه :d

=======
تو بخش ساخت کرکتر عینک هم داره :d

خداکنه این بازی یه بخش درست و حسابی (لااقل معمولی) شخصیت سازی داشته باشه

تو DS 1 که هرچی تلاش میکردی یه شخصیت خوب بسازی آخرش همشون یه مشت بز معتاد بودن و به درد دشمنای بازیای ترسناک میخوردن

تو DS 2 هم مثلا اومدن کلی آپشن اضافه کردن اما بازم شبیه آدم نبودن

تو هر دوشماره هم زن ها عملا مرد بودن (از نظر قیافه و هیکل) فقط جلوشون یه کوچولو برجستگی داشت :d

درسته تو بازیایی مثل سولز شاید تو کل بازی صورت شخصیت رو انگشت شمار دید به خاطر موقعیت دوربین و آرمور ها اما بازم خیلی ضایع بودن قبلیا

تنها چیزی که یه ذره ته دلم منو نگران میکنه اینه که بازی آسون تر از بازی های قبلی باشه و به قولی سریع پیش بره و سریع تموم بشه :دی هر چی سخت تر و طولانی تر بهتر :دی

خداکنه این بازی یه بخش درست و حسابی (لااقل معمولی) شخصیت سازی داشته باشه

تو DS 1 که هرچی تلاش میکردی یه شخصیت خوب بسازی آخرش همشون یه مشت بز معتاد بودن و به درد دشمنای بازیای ترسناک میخوردن

تو DS 2 هم مثلا اومدن کلی آپشن اضافه کردن اما بازم شبیه آدم نبودن

تو هر دوشماره هم زن ها عملا مرد بودن (از نظر قیافه و هیکل) فقط جلوشون یه کوچولو برجستگی داشت :d

درسته تو بازیایی مثل سولز شاید تو کل بازی صورت شخصیت رو انگشت شمار دید به خاطر موقعیت دوربین و آرمور ها اما بازم خیلی ضایع بودن قبلیا

تو رو با آیتم Humanity آشنا میکنم :d

تو رو با آیتم Humanity آشنا میکنم :d

خسته نباشید :))

یه بار دیگه پستمو بخون :d کامل بخون :))

شخصیت سازی = Character Creation = اول بازی = وقتی Human هستی

در ضمن من تو هر دو شماره کل بازی رو Human بودم و تا Undead میشدم یه Humanity میزدم به رگ

یعنی یه جوابی دادی انگار 2 دقیقه هم سولز بازی نکردم :d ممنون

خسته نباشید :))

یه بار دیگه پستمو بخون :d کامل بخون :))

شخصیت سازی = Character Creation = اول بازی = وقتی Human هستی

در ضمن من تو هر دو شماره کل بازی رو Human بودم و تا Undead میشدم یه Humanity میزدم به رگ

یعنی یه جوابی دادی انگار 2 دقیقه هم سولز بازی نکردم :d ممنون

و DS 1 که هرچی تلاش میکردی یه شخصیت خوب بسازی آخرش همشون یه مشت بز معتاد بودن و به درد دشمنای بازیای ترسناک میخوردن
یه بار دیگه اون قسمت بولد شده رو بخون ... اینم دو عکس نیم رخ و تمام رخ از شخصیت خودم; نمیدونم کجاش شبیه دشمنای فیلمهای ترسناکه؟!
(البته خودت میدونی کیفیت عکسها موقع عکس گرفتن توی PS3 خیلی میاد پایین ولی چهره واضحه)

یه بار دیگه اون قسمت بولد شده رو بخون ... اینم دو عکس نیم رخ و تمام رخ از شخصیت خودم; نمیدونم کجاش شبیه دشمنای فیلمهای ترسناکه؟!
(البته خودت میدونی کیفیت عکسها موقع عکس گرفتن توی PS3 خیلی میاد پایین ولی چهره واضحه)

دقیقا همین حس داغون بودن شخصیت سازی بهم دست داد با دیدن اینا :d

یه سری بازیای RPG دیگه انجام بده مثل Dragon's Dogma اونموقع میفهمی شخصیت سازی یعنی چی ^_^

تو سولز هم میشه شخصیت جذاب ساخت (عکساشم تو نت هست ) اما در مقایسه با یه سری بازیای دیگه بازم خیلی این بخشش ضعیفه

کلا بیخیال این بحث اشتباه کردم خودم گفتم الان یه سریا میان تریپ Old Schoolیی و گیر میدن که ما کل بازی رو ول کردیم به شخصیت سازی داریم گیر میدیم :d

تنها چیزی که یه ذره ته دلم منو نگران میکنه اینه که بازی آسون تر از بازی های قبلی باشه و به قولی سریع پیش بره و سریع تموم بشه :دی هر چی سخت تر و طولانی تر بهتر :دی
مطمئنم بازی اون سختی بی منطق DS2 رو نداره. در واقع سختی بازی مثل شماره 1 هست به نظرم که باید با تسلط به فنون کاراکتر خودت و خوندن حرکات حریف، بازی رو پیش ببری:biggrin1:
اینو هم حساب کن که ماها الان به سیستم گیم پلی سری سولز آشنا هستیم و قوانین رو میدونیم. یعنی نیست از بخواییم از صفر شروع کنیم. به خاطر همین شاید بازی برامون آسون تر به نظر بیاد.
کلی بگم، شک نکنید به بازی. یه سری از کارگردان ها هستن که عاشق کاری که میکنن هستن و براشون مهم نیست چقدر فروش میکنه و از این حرفا. میازاکی یکی از اوناست. به جا این شک کردن ها برین از خدا بترسین:biggrin1:

آیا میدانستید 6 سال پیش در چنین روزی، DeS در ژاپن عرضه شد؟:d و حالا اگر تاریخ عرضه قبلی BB رو در نظر بگیریم، انگار قرار بود توی سالگرد DeS عرضه بشه. آخه چقدر دیگه رفرنس بدن که این 2تا بازی به هم ربط دارن؟ (از لحاظ معنوی:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or