PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
شما چطور میتونید 15 دقیقه اول بازی رو نگاه کنید؟ادم باید خودش بازی رو شروع و کشف کنه....مخصوصا بازیهای میازاکی...دسته تو دستت باشه و شروع بازی مبهوتت کنه
والله:d

.

شما چطور میتونید 15 دقیقه اول بازی رو نگاه کنید؟ادم باید خودش بازی رو شروع و کشف کنه....مخصوصا بازیهای میازاکی...دسته تو دستت باشه و شروع بازی مبهوتت کنه

.

موافقم من الان از همین یه عکسی هم که دیدم پشیمونم ! :دی
وای باورم نمیشه کمتر از دوماه دیگه GoTY اَم رو بازی میکنم ! :دی

.

حداقل ما نوبها میتونیم 15 دقیقه اول رو رد کنیم :d

گرچه خیلی اسون تر از سولز به نظر میرسید :d

.
15 دقیقه یا 150 دقیقه اول بازیهای میازاکی قطره هست از یه اقیانوس. هیچ چیز خاص و شگفت انگیزی توش نیست همه رو قبلا توی تریلر ها دیده بودیم :دی.

چیزی که اصلا دوست نداشتم توی بازی باشه قابلیت از بین رفتن سلاح و مجبور به Repair کردن بود :( این قابلیت یه تنه سختی بازی رو چند لول میبرد بالا مخصوصا برای مواقعی که نیاز 100 درصد به سلاح داشتی و یکهو از بین میرفت :| با توجه به این که میازاکی گفته بود میخواد یک مقدار بازی اسون تر بشه توقع داشتم این قابلیتم از بین بره ولی مثل این که هنوز پایداره !:(

من نشستم الان دوباره دارم Demon's souls رو بازی میکنم.یعنی User Friendly = صفر :دی مناجات دله با هنر لامصب،هنجار شکنی به معنای واقعی.
پیشنهادم اینه که قبل اومدن بلادبورن اگه میتونید یه دور دیگه بازی کنید چون قراره اشارات زیادی بهش بشه.

15 دقیقه یا 150 دقیقه اول بازیهای میازاکی قطره هست از یه اقیانوس. هیچ چیز خاص و شگفت انگیزی توش نیست همه رو قبلا توی تریلر ها دیده بودیم :دی.

فری من 50%ـش رو دانلود کردم و الان ایستش دادم.فرشته ای که رو شونه سمت چپم‌ـه میگه ادامه دانلود رو بزن و فرشته ای که رو شونه راستمه میگه انصراف رو بزن :دی یه لطفی کن ببین دوز سپویل(سپویل معنوی :دی) چقده تکلیف ما روشن شه :دی

وای باورم نمیشه کمتر از دوماه دیگه GoTY اَم رو بازی میکنم ! :دی

بـَه بَـه.همچین پستایی میخونم خستگی از تنم در میره :دی بازم اینجوری پست بده کیا،این سری بگو GoTG :دی

پ.ن:دوستان تکرار مکررات این که این بازی رسالتش گرافیکش نیست،امیدوارم کسایی که در رابطه با این بازی اولویتشون گرافیکه به صراط مستقیم هدایت شن،Umbasa :دی

م
فری من 50%ـش رو دانلود کردم و الان ایستش دادم.فرشته ای که رو شونه سمت چپم‌ـه میگه ادامه دانلود رو بزن و فرشته ای که رو شونه راستمه میگه انصراف رو بزن :دی یه لطفی کن ببین دوز سپویل(سپویل معنوی :دی) چقده تکلیف ما روشن شه :دی
منوی بازی نشون میده تغییر اسلحه و اینا.
3 تن NPC شاهد بودیم که دوتاش رو نمیبینی!.
یه کرکتر کلیدی نمایش داده میشه (اینطور احتمال میدم).
بجز اون قسمت hunter dream که شخصاً اولین بار هست میبینمش بقیه موارد رو توی عکس و تریلر نشون ملت دادن.

درکل شما Dark Souls رو درنظر بگیر از ابتدای فایر لینک شایر تا اولین باس (روی پشت بام). میبینی؟ هیچ چیزه خاصی نداره :دی.

پ.ن. نظر شخصی: TLOU نیست بخدا ادامه معنوی Souls ـه. یعنی ماها قراره حداقل 10 بار این بازی رو تموم کنیم. داستان توی این مجموعه غنی و پر رنگ هست ولی نه به اندازه مابقی چیزهاش.
پ.ن.2. من حافظه ندارم یادم نمیاد دیروز ناهار چی خوردم یحتمل تا چند روز دیگه کلا فراموش میکنم 15 دقیقه اول این بازی رو دیدم یا نه :دی.

اینو تو پیج فیس بوقشون گذاشته بودن :d با موضوع اینکه دوست دارید کدومو دستتون بگیرید ؟

kpvwz96dpm1i4jgwcln4.jpg

من نشستم الان دوباره دارم Demon's souls رو بازی میکنم.یعنی User Friendly = صفر :دی مناجات دله با هنر لامصب،هنجار شکنی به معنای واقعی.
پیشنهادم اینه که قبل اومدن بلادبورن اگه میتونید یه دور دیگه بازی کنید چون قراره اشارات زیادی بهش بشه.

Demon's souls رو من چند سال بود داشتمش ولی هفته پیش قبل از فروختن ps3 بازیش کردم و البته نتیجه با چیزی که قبلا در موردش شنیده بودم تفاوت زیادی داشت.
اولا من دیده بودم ملت میگفتن سخت ترین بازی سری سولزه درصورتی که برعکس اسون ترین بازی این سری بود. بازی بقدری اسون بود که واقعا برام تعجب اور بود. فکر میکنم غیر از 3 باس بقیه رو همون بار اول بدون مردن زدم درحالی که سر خیلی از باسهای دارک سولز 2 واقعا بیچاره شده یا در دارک سولز یک باسهای انورلوندو واقعا اذیتم کردن. شاید هم چون بعد دارک سولز 2 این رو بازی کردم برام اسون بوده. یعنی سختی سری سولز برای من دقیقا منطبق بر خط زمانی اومدن بازی ها بود . demon اصلا سخت نبود دارک سولز یک سخت بود و دارک سولز 2 کابوس بود. بهرحال این قضیه من رو نگران میکنه که اگه این رو در ادامه اونها درنظر بگیریم bloodborne ممکنه سختترین بازی بین این 4 تا باشه.

ثانیا از نظر اتمسفر و جذابیت بازهم برخلاف تعریفی که ملت از دارک سولز 2 میکنن و demon رو اصلا حساب نمیکنن اتفاقا demon خیلی هم چسبید. باس Maiden Astraea یکی از عجیب ترین و خاطره انگیزترین و احساسی ترین باسهای نتنها این سری بلکه کل گیمینگه. هم به لحاظ تصویری و صدا و اتمسفر هم از نظر داستانی. در حالی که همه وقتی به باسهای این سری اشاره میکنن اول یاد knight artorias میافتن ( که خب البته بجا هم هست و قصد زیر سوال بردنش رو ندارم) تعجب میکنم چطور هیچ کس نمیدونه یا یادش نمیاد Maiden Astraea کی بود و در چه شرایطی باهاش جنگیدیم و چه اتفاقی افتاد. این رو فقط میشه به حساب این گذاشت که بخاطر انحصاری بودن تعداد کمی بازیش کردن چون اگه artorias اینقدر برای طرفدران مهمه اونوقت ملت اگه Maiden Astraea رو میدیدن و و حرفهاش رو مینشیدن و داستانش رو میفهمیدن چی میگفتن :d در این حد بگم که بعد از این باس فایت من دیگه نمیخواستم بازی رو ادامه بدم.
بهرحال از نظر داستان و اتمسفر هم demon و دارک یک برای من فوق العاده از دارک سولز 2 بهتر هستند و سری در دارک سولز 2 بنظر من دچار پسرفت شده. یعنی در طول زمان سختی بیشتر شده و اتمسفر و حس و حال کمرنگ تر شده.
امیدوارم حضور میازاکی در BB اینبار قضیه رو برعکس کنه و سختی بازی معقول و در حد دارک سولز 1 و اتمسفر هم در حد demon و dark souls 1 باشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or