PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دلایل تاخیر بازی چی بوده
ایا گرافیک سطح پایین این بازی یکی ازدلایل بوده ؟ تا زمان داشته باشن پولیش کننش؟
گیم پلی بازی که مشکلی نداشت فقط امیدوارم این بازی مثل dsها بعد چند ساعت خسته کننده نشه

ده پست آخر این عزیز رو اگه مشاهده کنین ترول انحصاری های سال بعد سونی هست از اردر شرو شد بعد رفتن سراغ آنچارتد و حالا بلادبورن مقصد بعدی آنتیل داون و تیراوی هست یحتمل... :دی
( اول بورو سراغ TA با تشکر!) :دی

“The challenge I have for myself is that I’m 40 right now, and I don’t know how many more types of games that I can work on — games that I can fully develop and release,” he says. “It’s not necessarily about how I can perfect one game. Right now, the question is how many more of these can I actually make with the laundry list of things I wanted to do in our previous games. It’s a challenge for me to figure out what to do in the remaining years I have in my career.”

Praise the Sun میازاکی،روزی ک تو بازی نسازی جمیعا Hollow میشیم میریم :دی

من میخوام نسخه بعدی بلادبورن و بده دست بروبچه های From ،خودش با یه تیم منتخب بره رو یه بازی با همین اتمسفر معروفش اما اینبار در ستینگ و دوران رشادت‌های سامورایی‌ها کار کنه.الله اکبر،چی بشه،یعنی میشه که بشه؟o:-)

قابل توجه دوستان كه تا حالا بازي نكردن سولز هارو اين بازي اصلا ترسناك نيست منم اول فكر كردم ترسناكه ولي نه والا چه را دروغ من آدم ترسويي هستم از بازي ها ولي اين بازي اصلا ترسناك نيست حتي استرس هم نميده ولي كاش ترسناك بود تورو تا دم مرگ ميبره مياره من يكي از دسته هاي ايكس باكسم سر اين خراب شد:d محكم زدمش تو ديوار از عصاب داغون بودنم:d

درسته بازی ترسناک نیست ولی فرض کن همچین موجودی یهو بیاد جلوت اون حس شوک و یه کمی ترس رو داره دیگه (البته این شوک تا چند بار که هی میمیری دوباره از اول میایی هست)

تو دارک سولز 2 همچین چیزی ندیدیم ولی دارک سولز 1 بودش همون اول بازی باس دومش فکرکنم که یهو از اون برجک میپره میاد همچین حسی رو داشت.دیمون رو بازی نکردم ولی قطعا اونم همچین چیزی داره.

Ds تو ژانر ترس نیست ولی جریمه ای که برای هر بار مردن شما در نظر می گیره باعث میشه خیلی خیلی از مردن بترسین و همین بزرگترین عامل ترس...مخصوصا وقتی در مواجهه با باس ها هستین(ادم از ترس مردن و برگشتن به bonfire قبلی و از دست دادن soul هاش خیس عرق میشه:d)

برای مثال شما تو بازی مثه cod ترس از مردن ندارین چون جریمه مردن انجام حداکثر دو سه دقیقه ای یه بخش بازیه:d ولی تو ds (بیشتر 1)برگشتن یه مسیر چندین دقیقه ای با کشتن دوباره موجودات جان سخت و مهمتر از اون از دست دادن xp تون جریمه شماست

.

اتفاقا بازی های میازاکی بسیار هم ترسناکن:d ترس از ناشناخته ها و ترس از اتفاقات غیر منتظره اونم زمانی که 1% هم احتمال نمیدی چیزی اطرافت باشه. این موارد رو با طراحی وحشتناک باس ها و دشمنا و احساس پستی و ناچیزی خودمون جمع کنید تا نتیجه کار دستتون بیاد:d هیچ وقت لحظه ای که Gapping Dragon رو برای بار اول دیدم یادم نمیره/:) مثل دفعه اولی که اژدهای قرمز زارت جلوت میشینه، مثل جایی که Taurus Demon میپره جلوت، مثل وقتی آرتوریاس رو برای اولین بار میبینی و ...

حاضرم شرط ببندم اگر تریلر اون قسمتی که از نردبون میریم بالا و صدای Cleric Beast توی شهر میپیچه رو نشونمون نمیدادن و خودمون تجربه-ش میکردیم، به محض شنیدن اون صدا، همگی نه جرات میکردیم بالا بریم و نه پایین:d

اتفاقا بازی های میازاکی بسیار هم ترسناکن:d ترس از ناشناخته ها و ترس از اتفاقات غیر منتظره اونم زمانی که 1% هم احتمال نمیدی چیزی اطرافت باشه. این موارد رو با طراحی وحشتناک باس ها و دشمنا و احساس پستی و ناچیزی خودمون جمع کنید تا نتیجه کار دستتون بیاد:d هیچ وقت لحظه ای که Gapping Dragon رو برای بار اول دیدم یادم نمیره/:) مثل دفعه اولی که اژدهای قرمز زارت جلوت میشینه، مثل جایی که Taurus Demon میپره جلوت، مثل وقتی آرتوریاس رو برای اولین بار میبینی و ...

حاضرم شرط ببندم اگر تریلر اون قسمتی که از نردبون میریم بالا و صدای Cleric Beast توی شهر میپیچه رو نشونمون نمیدادن و خودمون تجربه-ش میکردیم، به محض شنیدن اون صدا، همگی نه جرات میکردیم بالا بریم و نه پایین:d

فوق العاده بود این قسمت علی صلح و صفا....
:d

من چندین و چند بار توی سری سولز این حس بهم دست داده...
یک صدایی شنیدم ...
اصلا میترسیدم دوربین رو بچرخونم....
:d

من برای یک چیز نمیتونم صبر کنم اونم ملاقات با شخصیت های دپرس و مرموز بازیه . وارد یه لوکیشن جدید میشی و طرف با صدای آرومش زمزمه میکنه و باهات حرف میزنه . وایییییییییییی عاشق این تیکه از Soul ها هستم . بعد هم هی باهاش چت میکنم هر بار طرف حرف میزنه من میرم تو فضا :دی کم کم هم تو لوکیشن های دیگه پیداشون میشه و داستان رو باز گو میکنن یعنی خفن تر از این نمیشه . آخر بازی انقدر حال میده تهو توی داستان رو در آوردن :دی

اتفاقا همین چندوقت پیش خواستم از ترس DS بنویسم و یکی از دو دلیلیه که فعلا نمیخوام BB رو تجربه کنم. البته هنوز DS رو تموم نکردم ولی آخراشم و دارم DLC ش رو بازی میکنم.
اون قسمتی که داریم توی Royal Woods به سمت پل میریم و یهو یه اژدهایی از بالای پل رد میشه، سریع برگشتم. ضربان قلبم داشت خیلی تند میزد.
یا مثلا توی Depths هروقت یکی از اون موجودات شبیه غورباقه رو میدیدم، میترسیدم و خداروشکر بدون مردن و استفاده از bonfire باس اون منطقه رو کشتم.
Tombs of the Giant هم بخاطر تاریک بودنش و اون اسکلت های غول آساش خیلی به نظرم ترسناک بود.
یه منطقه داشت وقتی میفتادی توش، 6-7 تا از اسکلت بزرگ ها به خدمتت میرسیدند :d

دلیل دومم هم برای فعلا بازی نکردن BB مدت زمان احتمالی زیادشه که فعلا وقتش رو ندارم.

دلایل تاخیر بازی چی بوده
ایا گرافیک سطح پایین این بازی یکی ازدلایل بوده ؟ تا زمان داشته باشن پولیش کننش؟
گیم پلی بازی که مشکلی نداشت فقط امیدوارم این بازی مثل dsها بعد چند ساعت خسته کننده نشه
من معمولا توی تاپیک ها پست نمیدم ولی این پست واقعا حیفه که جواب داده نشه :دی از تریلر های بازی مشخصه که گرافیک بازی عالیه
فکر نمیکنم واسه پولی کردن زمان به زمان خیلی زیادی نیاز داشته باشن اونم یک تیم حرفه ای و استاد ساخت بازی های rpg
من زمانی که ds2 رو بازی کردم اصلا سبک rpg رو دوست نداشتم ولی واقعا با این بازی حال کردم و دقیقا خوبیه باز یاین بود که هیچوقت خسته کننده نمیشدن :دی در کل بهتون بگم که این ترول ها یکمی قدیمیه :-"

مثلا وارد شدن به Catacomb.خود Catacomb رو نمیگما،منظورم نفس "وارد شدن" ترسناکه،اصلا دلت نمیخواد بری توش :دی من بیشترین جایی که ترسیدم در مواجهه با اولین Black Knight که تا دیدمش سریع در رفتم اما صدای پاش که داشت دنبالم میدوئید و میشنیدم و میترسیدم دوربین بچرخونم.آخرشم زد منو کشت :دی

البته این دوستمون میگه به خاطر از دست دادن سول‌ها و طی کردن دوباره مسیر و کشتن دشمناس هم درست میگه،این ترس از نوع دلهره‌ست.این عکس خیلی جالبه :دی:

00714029256627104596.jpg

من برای یک چیز نمیتونم صبر کنم اونم ملاقات با شخصیت های دپرس و مرموز بازیه . وارد یه لوکیشن جدید میشی و طرف با صدای آرومش زمزمه میکنه و باهات حرف میزنه . وایییییییییییی عاشق این تیکه از Soul ها هستم . بعد هم هی باهاش چت میکنم هر بار طرف حرف میزنه من میرم تو فضا :دی کم کم هم تو لوکیشن های دیگه پیداشون میشه و داستان رو باز گو میکنن یعنی خفن تر از این نمیشه . آخر بازی انقدر حال میده تهو توی داستان رو در آوردن :دی

یعنی تو این سه خط فقط دُر و گوهر ریختی رو سر و روی تاپیک :دی

امروز یه مغازه تو توپ خونه بازی blood born رو واسه ps2 آورده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! رو شیشه هم نوشته بود که بلاد بورن رسید
البته از این مغازه ها بود که gta 13 رو هم میگشتی داشت و pes 15 با گزارش بهنوش بختیاری هم موجود بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or