PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آیا میدانستید 6 سال پیش در چنین روزی، DeS در ژاپن عرضه شد؟:d و حالا اگر تاریخ عرضه قبلی BB رو در نظر بگیریم، انگار قرار بود توی سالگرد DeS عرضه بشه. آخه چقدر دیگه رفرنس بدن که این 2تا بازی به هم ربط دارن؟ (از لحاظ معنوی:d)

باکسشاتُ نگاه ناموسن :دی خسته‌ست ها...

آیا میدانستید 6 سال پیش در چنین روزی، DeS در ژاپن عرضه شد؟:d و حالا اگر تاریخ عرضه قبلی BB رو در نظر بگیریم، انگار قرار بود توی سالگرد DeS عرضه بشه. آخه چقدر دیگه رفرنس بدن که این 2تا بازی به هم ربط دارن؟ (از لحاظ معنوی:d)

کاشکی بازی امروز میومد =((

بعد از دیدن چندتا ویدئو مربوط به لور های DS، نظرم عوض شد و احتمالا بازی رو همون اوایل میگیرم :bighug:
تشنه ی آثار میازاکی شدم :x نمیدونم کی DeS رو بازی کنم؟ :-/
فقط امیدوارم اون حس خفنی که موقع شکست دادن باس های DS بهمون دست میداد، تو BB هم بهمون دست بده.
البته من میازاکی رو همه جوره قبول دارم ولی اینکه میخواد مخاطبین BB بیشتر بشه یکم من رو میترسونه :-s

صدا پا کاراکتر من روانی میکنه خیلی خوبه اصلا نصف جذابیت رو صدا پاست :x:d
نظرم با دوستان اهل فن متفاوته من این درجه سختی بیشتر خوشم میاد
یجوری میشه گفت بازی bloodborne یه بازی خیلی سخته ولی مثل demon soul یا dark s سختیش
عجیب غریب نیست این برا من لذت بخش تره:bighug:

- - -ویرایش - - -

بعد از دیدن چندتا ویدئو مربوط به لور های DS، نظرم عوض شد و احتمالا بازی رو همون اوایل میگیرم :bighug:
تشنه ی آثار میازاکی شدم :x نمیدونم کی DeS رو بازی کنم؟ :-/
فقط امیدوارم اون حس خفنی که موقع شکست دادن باس های DS بهمون دست میداد، تو BB هم بهمون دست بده.
البته من میازاکی رو همه جوره قبول دارم ولی اینکه میخواد مخاطبین BB بیشتر بشه یکم من رو میترسونه :-s

حالا ما هم مخاطب بشیم ترس نداره که:d:d:d

توی یکی از تریلر های در مورد بازی :

واو دیگه بهتر از این نمیشه...
:-"

من معتاد نگهداشتن L1 بودم توی سری سولز....
اگر نگهندارم نمیتونم کاری کنم...

ولی خیلیییییییییییییییی خوبه معلوم شد هنوز سپر داریم...
>:)

صدا پا کاراکتر من روانی میکنه خیلی خوبه اصلا نصف جذابیت رو صدا پاست :x:d

دقیقا دقیقا دقیقا :bighug:

صدای پای کاراکتر اصلی روانی کنندست :دی شده چندین و چند بار تریلر ها رو فقط بخاطر صدای پای کاراکتر و تلق تلوقش گوش دادم و نگاه کردم :دی جزییات بازی در حد تیم ملی المان :دی

Bloodborne’s Graphics on PS4 Will Improve from Latest Videos; PC Version Denied; Info Coming on 2/13

A fan asked Kitao-san if the visuals of the final vrsion of the game are going to be better than those in the videos published by IGN, and he responded that they’re still improving, and invited to enjoy the game’s beauty that can be achieved only with the latest generation of hardware.Kitao-san was also asked whether a PC version will come down the line, but he firmly deniedthe possibility, inviting to consider the purchase of a PS4, because the game will not be released on PC.

یکی از طرفداران از Kitao-san سوال کرده آیا گرافیک بازی در نسخه نهایی نسبت به گرافیک ویدیو هایی که
توسط IGN منتشر شده اند، افزایش پیدا خواهد کرد؟
اونم در پاسخ گفته که گرافیک بازی همچنان در حال پیشرفت است و طرفداران را به لذت بردن از بازی که تنها روی سخت افزار این نسل ممکن بوده، دعوت کرده.
در آخر از Kitao-san سوال شد که آیا نسخه PC بازی هم در کار خواهد بود؟ اما او این احتمال را رد کرد و فرد را به خرید کنسول PS4 دعوت کرد چرا که این بازی انحصاری PS4 است و بر روی هیچ پلتفرم دیگری وجود نخواهد داشت.

این همون بانوییه که وقتی زنگوله‌ش رو تکون میده،اتفاقات بدی در پــِیـِش میفته :دی

n5om34illfb91p7w4w89.jpg

من میگم یه نظرسجی بزارین بین DeS و DaS و Bloodborne ببینیم اوضاع چطوریه :دی
کسی ک به بلادبورن رای بده عقیده اش اینه که از او سولز ها بهتر میشه.
ویرایش:نظر سنجی آماده شد،با تشکر از @TCSCELL

خب اولین رای رو خودم دادم ولی به نظرم Bloodborne رو نباید قرار می دادید یا حداقل بعد از عرضه نظر سنجی می گذاشتین.

اقا من به سینا ناظم گفتم چند گزینه ای بزار،قبل ویرایش پست هم گفتم به این صورت که کسی که هم به دارک سولز رای داد و هم به بلادبورن،منظورش اینه که بین سولز ها،دارک براش بهترینه اما به نظرش بلادبورن از اون هم بهتر میشه،اما سینا تک گزینه ای گزاشت،زد جنگلمون رو خاکستر کرد :دی

آخرین ویرایش:
من میگم یه نظرسجی بزارین بین DeS و DaS و Bloodborne ببینیم اوضاع چطوریه
:biggrin1:

کسی ک به بلادبورن رای بده عقیده اش اینه که از او سولز ها بهتر میشه.
خب اولین رای رو خودم دادم :d ولی به نظرم Bloodborne رو نباید قرار می دادید یا حداقل بعد از عرضه نظر سنجی می گذاشتین.

جالبه نظر سنجی که توش بازیی هست که هنوز منتشر نشده :d

به دارک سولز رای دادم چون بهتر از Demon هست و هیچی هم از Bloodborne نمیدونم که بهش رای بدم

بزرگی دنیای های بازیای میازاکی رو خود پلیرا به چند بار تموم کردن نمیتونن تنهایی بفهمن بعد شما میخوای BB رو که منتشر نشده رو با اون یکیا مقایسه کنی

ممنون از نظرسنجی
ولی خداییش نظرسنجی کاملا نامناسبیه:d.....چون اصلا bloodborne نیومده و باید تجربه کرد تا نظر داد...مخصوصا بازیهای میازاکی که باید بری درونش تا نظر بدی:d

.

ممنون از نظرسنجی
ولی خداییش نظرسنجی کاملا نامناسبیه:d.....چون اصلا bloodborne نیومده و باید تجربه کرد تا نظر داد...مخصوصا بازیهای میازاکی که باید بری درونش تا نظر بدی:d

.

دوست عزیز بله این نظر سنجی که شما دارید مشاهده میکنید خیلی نامناسبه و اینو پیر و جوون میدونن که نمیشه یه بازی که نیومده را با بازی هایی که اومده مقایسه کرد :دی اما هدف نظرسنجی چیز دیگری بود(پست قبلیم) که با تک گزینه ای شدن نیت اصلی بر هم زده شد :دی وگرنه همه،همه میدونن که یه بازی که نیومده رو نمیشه با یه بازی که اومده مقایسه کرد،همه :دی

تهیه کننده بازی Masaaki Yamagiwa خیال من یکی رو راحت کرد ! همش فکر میکردم بازی فقط تو شهر Yharnam جریان داشته باشه ! :d :x
The world of Yharnam is very large and complex, with many shortcuts and secret paths.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or