PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این نسحه رو هم میخرم ولی امیدی ندارم بتونم پیش ببرمش . مگه اینکه اسون شده باشه و چکپویت داشته باشه
ادم مجبور نشده که هر بازی رو بخره و به هر بازی هم علاقه داشته باشه.
اون دوتا درخواست اخرت هم مثل اینه که بگن شوت کردن و سانتر کردن تو فوتبال رو از FIFA بردارن.

ادم مجبور نشده که هر بازی رو بخره و به هر بازی هم علاقه داشته باشه.
اخه من به این بازی علاقه دارم.به اتمسفر و محیط هاش مخصوصا.ولی نمیتونم پیش ببرمش.
حد اقل یک اپشن واسه ماهایی که اعصاب درست و حسابی نداریم بزارن.مگه ما دل نداریم؟=((
اون دوتا درخواست اخرت هم مثل اینه که بگن شوت کردن و سانتر کردن تو فوتبال رو از FIFA بردارن.
من که نمیگم چیزی رو بردارن.من میگم چیزی رو اضافه کنن.مثلا quick save رو :-":d

اخه من به این بازی علاقه دارم.به اتمسفر و محیط هاش مخصوصا.ولی نمیتونم پیش ببرمش.
حد اقل یک اپشن واسه ماهایی که اعصاب درست و حسابی نداریم بزارن.مگه ما دل نداریم؟=((

اگه مثل سولز باشه سیستم saveش. خودش Automatic Save داره که اگه بخوای اسم بزاری روش میشه Ultra Sh!tty fast save که هر غلطی میکنی خودش سیو میکنه :d

یعنی من یه بار آرزو به دل موندم بعضی موقع ها که تو سولز از جایی پرت میشدم پایین سریع از بازی بیام بیرون که بعضی چیزا رو از دست ندم اما نمیشد :| انگار خود بازی میدونست چه گندی میخوام بزنم خودش آماده Save میش%m(.*>0A
که البته خیلی خوبه باعث میشه دیگه حواست باشه چی کار میکنی :d

198.gif
198.gif
198.gif

شما رو حساب نمیکنن ( شوخی لول )
ببین این بازی فقط صبر و حوصله میخواد D: البته دقت و سرعتم میخواد ولی جدی جدی unfair نیست بازیش

یه دونه Quick Save - pause اضافه کنن فک کنم متای بازی میشه 30
119.gif

هر 10 ثانیه یه quick save میدی بعد ادامه میدی ×_× D: برای همین خبری از این چیزا نیست

قسمت داستانی بازی رو میشه به صورت کواپ رفت؟
یه جورایی میشه. سیستم coop خودش رو داره ... حالا بیاد ببینیم چه حوره . توی ds2 که میتونستی summon کنی یا جزوه یه گروه باشی که بتونی طرف رو summon کنی

امیدوارم مثل ds 2 یه گیم پلی عمیق و متنوع داشته باشه و سیستم کرفتینگ و ساخت کارکتر dragon age جدیده رو ارایه بده ;;)
نه !!
Dragon Age خودش همه چی upgrade میکنه. اصلا حال نمیده . DS خوبیش به این بود که بازی اصلا کلاس نداره و بر حسبه Point هایی که میگیری خودت خرج میکنی و شخصیتت رو در جهته چیزی که میخوای بسازی ... اونطوری class based میشه.. دیگه Souls نیست.

تو یه شبکه اجتماعی سازنده های بازی یه متن گذاشتن اینکه "کی حاضره یه ماچ بده بازی رو الان بازی کنه و 3 هفته صبر نکنه!" باید کامنتها رو میخوندین ببینین ملت چیکارا که نکردن! :-D:-D واقعا بدجور منتظر بازی هستن;-)
3 هفته دیگه مونده!:-)

آخرین ویرایش:
تو یه شبکه اجتماعی سازنده های بازی یه متن گذاشتن اینکه "کی حاضره یه ماچ بده بازی رو الان بازی کنه و 3 هفته صبر نکنه!" باید کامنتها رو میخوندین ببینین ملت چیکارا که نکردن! :-D:-D واقعا بدجور منتظر بازی هستن;-)
3 هفته دیگه مونده!:-)

ماچ چیه من همین الان حاضرم دست راستمو گرو بذارم :دی

فعلا که همه منتظر هستن که این بازی ریلیز شه و فک بر انداز باشه
DeS هم بعید بدونم ریمستر بشه ، در کل ریمستر بسه دیگه ، باید بازی جدید ریلیز بشه
خیلیا دوست دارن این بازی ریمستر بشه , بنده هم یکیشون..
YR: SONY announces Demon's Souls remastered on PS4 - PlayStation 4 Message Board for PlayStation 4 - Page 3 - GameFAQs
اصلا سه گانه رو ریمستر کنن دیگه مشکل من به کل حل میشه:d

قابل توجه دوستانی که میخوان بازی رو دیجیتالی بخرن، حجم بازی مشخص شد. 41 گیگ ناقابل :دی

Bloodborne: PVP Details, New Screenshots, HDD Size - NeoGAF

ظاهرا بازی Day One Patch هم داره که Performance و بخش آنلاین اون رو بهتر میکنه. (فقط امیدوارم مثل TNO حجمش نجومی نباشه)

قابل توجه دوستانی که میخوان بازی رو دیجیتالی بخرن، حجم بازی مشخص شد. 41 گیگ ناقابل :دی

Bloodborne: PVP Details, New Screenshots, HDD Size - NeoGAF

ظاهرا بازی Day One Patch هم داره که Performance و بخش آنلاین اون رو بهتر میکنه. (فقط امیدوارم مثل TNO حجمش نجومی نباشه)

41 گیگ که چیزی نیست :d

:|8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or