PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بعد از دیدن تریلر، کد تم بازی رو می‌گیرید که واسه همه یکی هست:
North America: J4ND-DJNH-K3C7
Europe: PBGA-HJNC-LQ99
تاریخ ریدیم کردن کد: 3/11

البته اونایی که اکانت US دارن باید تا 11 ـم صبر کنند. کد اروپا رو میشه همین الان هم Redeem کرد. (خودم تست کردم)

البته اونایی که اکانت US دارن باید تا 11 ـم صبر کنند. کد اروپا رو میشه همین الان هم Redeem کرد. (خودم تست کردم)
آره . ولی اگه همزمان هم اکانت آمریکا و هم اکانت اروپا دارید میشه همین الان رو اکانت آمریکا هم استفاده کرد از تم :دی

یادش بخیر دقیقا پارسال تو عید دربه‌در دنبال Infamous SS بودم حالا این :wallbash:

بابا تو این نسل پدرمون در اومد با این بازی بیرون دادن بازی سازا تونسل قبل من ps3 هک داشتم میرفتی سایت همسایه هفته 6.7 تا بازی برا دانود بود نگم همش خوب بود بلاخره 2 اش خوب بود ولی الان یا تاخیر میخوره یا ......

بابا تو این نسل پدرمون در اومد با این بازی بیرون دادن بازی سازا تونسل قبل من ps3 هک داشتم میرفتی سایت همسایه هفته 6.7 تا بازی برا دانود بود نگم همش خوب بود بلاخره 2 اش خوب بود ولی الان یا تاخیر میخوره یا ......
داداش اون وقت که شما میرفتی سایت همسایه بازی دانلود میکردی آخر نسل بوده وگرنه اولش که PS3اومده بود مثل PS4بازی هاش اینجوری کم بود
اون که شما میگی 5 الی6 سال بعد عرضه 3 بود واسه 4 هم حدودا4یا5 سال دیگه که هک شد (امیدوارم نشه) اونجوری میشه

EDGE :
"With 40 hours' play in the bank, and standing it against FromSoftware's formidable back catalogue, we can make a clear call on Bloodborne's quality and present our verdict. You'll have to wait until issue 279 for some words with a digit on the end, but if the purpose of the review is to provide a recommendation - or otherwise - then out cover story should hit the mark."

'If you've been watching this generation from the sidelines, unmoved by remasters and rush jobs while you wait for the first true essential to arrive, now's the time."

این جمله خیال من یکی رو راحت کرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or