PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اینجا کویت است و این هم یکی از شرکت های گیم اینجا :دی بهشون مجانی دادن :-" :دی

دیشب رسیده بهشون ...

d5pqdit2p1emfk39qd1c.png

آخه یه مسئله ای این وسط هست اینه که ، توی بخش گیم پلی سختی تقریباً همونه ، خرکی بودن دشمنا و ... هم تقریباً همونه ولی سیستم بازی کردن از سپر بگیر برو جلو به سرعت عمل و سریع واکنش نشون دادن تغییر کرده :دی ممکنه مشکل یه سری با بازی این بخش بوده باشه که خب BB می تونه عنوان بهتری براشون باشه. اگر هم مشکل بخش های دیگه بوده که خب طرف BB نیان به صلاحشونه :دی
بحث سختیه بازی نیست این سیستم آپدیت و چیز میزایی که وسط بازی میگیری و rpg بودن بازی واسه اینه که نمیتونم ایسن سبک بازی کنم رو اعصابمه کلا :D وگرنه open world که باشه خیلی هم خوبه :))

بحث سختیه بازی نیست این سیستم آپدیت و چیز میزایی که وسط بازی میگیری و rpg بودن بازی واسه اینه که نمیتونم ایسن سبک بازی کنم رو اعصابمه کلا :D وگرنه open world که باشه خیلی هم خوبه :))

آهان :دی از این نظر که بلادبورن 100% شبیه همون DS ـها خواهد بود حالا شاید با یه کم تغییر و این حرفها :دی اصن بازی RPG بدون این چیزا معنی نداره که :دی
اصولاً بازیهای RPG و JPRG هیچ وقت سر راست و یه ضرب بزن بریم جلو نیستن و نخواهند بود :دی

یجا نوشته بودن خودن سازنده های بازی نتونستن New Game Plus بازی رو تموم کنن;-)

خود میازاکی گفته اینو :d خخخخخ :d

“Yes, there will be a New Game Plus mode,” game director Hidetaka Miyazaki told MCV in an interview. “We’re having trouble beating it, though.”

گفتن دشمنا توی NG+ خیلی خیلی وحشیتر هستن :d

Yes, Bloodborne will have a New Game Plus mode | VG247

ميشه يكجورايي DMC رو ژدرخوانده اين بازي دونست ؟؟
دوست عزیز این عنوان با dmc سر تا پا فرق داره.
DMC یه بازی H&S هست که کلا بر پایه بکش برو جلو بنا شده، ولی بلادبورن و سری سولز Action RPG هاردکور هستند، که نیاز به دقت و صبر و تحمل زیادی هست برای پیشروی. و خیلی از مکانیزم های سبک RPG داخلش وجود داره داره، از لول آپ کردن بگیر تا اپن ورد بودن (البته اپن ورد بودن این عنوان صرفا به این معنا نیست که یه بازی سندباکس مثل GTA و AC باشه، ولی آزادی عمل های خیلی زیادی توش وجود داره، مثل مکان های مخفی و تونل ها ، سلاح های زیاد و... که بازی رو از خطی بودن خیلی دور میکنه ) ولی DMC یه عنوان کاملا خطیه که باید با کشتن دشمنان و باس فایت ها به وسیله ی سلاح های از پیش تعیین شده ادامش بدید

با وجود اینکه این سبک رو تا حالا بازی نکردم اما با این launch trailer باید بخرمش دیگه به شدت به دل نشسته هر چه بادا باد :x

منم سر لانچ تریلر DS2 خیلی هایپ شدم و بدون بازی کردن هیچکدوم از نسخه های قبلی رفتم خریدمش:d، انقد بازی سخت بود که اصلا هایپ بودن از سرم پرید! ولی لامصب از بس اتمسفر فوق العاده ای داشت نمی گذاشت ولش کنم.

بعدش مونده بودم چه کنم! سخت بودن بازی یه طرف و این جاذبه ی فوق العادش هم یه طرف دیگه! با پرس و جو و یکم تحقیقات رفتم نسخه های قبلی رو بازی کردم و قلق بازی دستم اومد و با بازی کردن اون دو نسخه قبل اومدم سراغ

DS2، بعد از شروع دوباره بازی اصلا مثل قبل سخت نبود و خیلی راحت تر تونستم بازی رو ادامه بدم. :bighug:

پیشنهادم به شما هم اینه که تا قبل از انتشار بازی سری سولز رو بازی کنین تا زیاد موقع بازی کردن بلادبورن به مشکل نخورین و لذت واقعی بازی رو بچشید :)

(فقط یه پیشنهاد بود :d)

منم سر لانچ تریلر DS2 خیلی هایپ شدم و بدون بازی کردن هیچکدوم از نسخه های قبلی رفتم خریدمش:d، انقد بازی سخت بود که اصلا هایپ بودن از سرم پرید! ولی لامصب از بس اتمسفر فوق العاده ای داشت نمی گذاشت ولش کنم.

بعدش مونده بودم چه کنم! سخت بودن بازی یه طرف و این جاذبه ی فوق العادش هم یه طرف دیگه! با پرس و جو و یکم تحقیقات رفتم نسخه های قبلی رو بازی کردم و قلق بازی دستم اومد و با بازی کردن اون دو نسخه قبل اومدم سراغ

DS2، بعد از شروع دوباره بازی اصلا مثل قبل سخت نبود و خیلی راحت تر تونستم بازی رو ادامه بدم. :bighug:

پیشنهادم به شما هم اینه که تا قبل از انتشار بازی سری سولز رو بازی کنین تا زیاد موقع بازی کردن بلادبورن به مشکل نخورین و لذت واقعی بازی رو بچشید :)

(فقط یه پیشنهاد بود :d)

والا pc قوی ندارم ps3 هم فروختم که تونستم 4 بگیرم..چاره ای نیست جز اینکه مستقیم برم سراغش
ولی از شما ممنونم دوست عزیز;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or