PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
گ
والا pc قوی ندارم ps3 هم فروختم که تونستم 4 بگیرم..چاره ای نیست جز اینکه مستقیم برم سراغش
ولی از شما ممنونم دوست عزیز;)
پس اگه یه وقت دیدید بازی سختیش فراتر از انتظار شماست تعجب نکنید:d
کاری نکردم عزیز، امیدوارم تجربه ای بسیار لذت بخش از عنوان استاد میازاکی داشته باشید:d

اقا من نمیدونم چرا این بازی رو میبینم یاده nightmare creatures 2 میوفتم خیلی اون بازی رو دوست داشتم تو ps1 .حتما بازیش میکنم

psx_517-11292329780.jpg

آخرین ویرایش:
نمی دونستم اینو کجا بزارم :d Game Trailers یه لیست از ده باس برتر سری Souls گذاشته:

Bell Gargoyles
Old Monk
Maiden Astraea
Sif
Burnt Ivory King
Darklurker
Artorias
Manus
Sir Alonne
Ornstein & Smough

DeS رو بازی نکردم ولی بقیه ی لیست به نظرم خوبه :d

نمی دونستم اینو کجا بزارم :d Game Trailers یه لیست از ده باس برتر سری Souls گذاشته:

Bell Gargoyles
Old Monk
Maiden Astraea
Sif
Burnt Ivory King
Darklurker
Artorias
Manus
Sir Alonne
Ornstein & Smough

DeS رو بازی نکردم ولی بقیه ی لیست به نظرم خوبه :d

از چه لحاظ اینارو انتخاب کرده؟ سختی؟ اگه اینجوری باشه که به نظرم چرته :d

Sif که فک کنم بغیر از اون کرمه تو DS 2 که بیشتر شبیه شوخی بود Sifآسونترین باس سری بود :)) بدون ضربه خوردن زدمش هیچی نداشت

looking glass knight کجاست؟ :d این مردک منو نابود کرد

من فک میکنم Artorias از Manus سخت تر بود

از چه لحاظ اینارو انتخاب کرده؟ سختی؟ اگه اینجوری باشه که به نظرم چرته :d

Sif که فک کنم بغیر از اون کرمه تو DS 2 که بیشتر شبیه شوخی بود Sifآسونترین باس سری بود :)) بدون ضربه خوردن زدمش هیچی نداشت

looking glass knight کجاست؟ :d این مردک منو نابود کرد

من فک میکنم Artorias از Manus سخت تر بود
فقط بر اساس سختی انتخاب نکردن. شکل و شمایل باس، لوکیشن مبارزه، خاطره انگیز بودن و اینا هم هست. :d
Sif هم به نظرم یکی از فوق العاده ترین باس های سری هست مخصوصا اگه قبل از مبارزه باهاش، DLC رو بازی کرده باشی و اون یکی کات سین رو ببینی :(:d
Looking Glass رو هم گفتن شبیه Old Monk هست دیگه :d
Manus واسه من سخت ترین باس تاریخ ویدئو گیم هست :d لامصب تو NG+ یازده هزارتا HP داشت. :d تازه استفاده از Dark Magic در اواسط مبارزه هم که بماند. :-"

دوست عزیز این عنوان با dmc سر تا پا فرق داره.
DMC یه بازی H&S هست که کلا بر پایه بکش برو جلو بنا شده، ولی بلادبورن و سری سولز Action RPG هاردکور هستند، که نیاز به دقت و صبر و تحمل زیادی هست برای پیشروی. و خیلی از مکانیزم های سبک RPG داخلش وجود داره داره، از لول آپ کردن بگیر تا اپن ورد بودن (البته اپن ورد بودن این عنوان صرفا به این معنا نیست که یه بازی سندباکس مثل GTA و AC باشه، ولی آزادی عمل های خیلی زیادی توش وجود داره، مثل مکان های مخفی و تونل ها ، سلاح های زیاد و... که بازی رو از خطی بودن خیلی دور میکنه ) ولی DMC یه عنوان کاملا خطیه که باید با کشتن دشمنان و باس فایت ها به وسیله ی سلاح های از پیش تعیین شده ادامش بدید
از نظر کلی منظورم بود
اینارو میدونم :d
ممنون باز

فقط بر اساس سختی انتخاب نکردن. شکل و شمایل باس، لوکیشن مبارزه، خاطره انگیز بودن و اینا هم هست. :d
Sif هم به نظرم یکی از فوق العاده ترین باس های سری هست مخصوصا اگه قبل از مبارزه باهاش، DLC رو بازی کرده باشی و اون یکی کات سین رو ببینی :(:d
Looking Glass رو هم گفتن شبیه Old Monk هست دیگه :d
Manus واسه من سخت ترین باس تاریخ ویدئو گیم هست :d لامصب تو NG+ یازده هزارتا HP داشت. :d تازه استفاده از Dark Magic در اواسط مبارزه هم که بماند. :-"

اگه اینجوری باشه پس Artorias و Sif باید رتبه های 1 و 2 رو داشته باشن :((

خداییش داستان این دوتا تو کل سری سولز بیشتر از همه رو من تاثیر گذاشت :( خیلی خوبن :((

من سخت ترین کاری که تو کل سری سولز انجام دادم بریدن دم اون اژدها ئه نزدیک آرتوریاس بود فک کنم اسمش Kalameet بود یه همچین چیزی. کشتنش سخت نبود بریدن دمش وحشتناک بود

به نقل از منتقدی که بازی رو توی 45ساعت تمام کرده:
Overall I think this game is a masterpiece and even after finishing it once I feel like I have only began to scratch the surface

کسایی هم که بعد از Impression اج در مورد تعداد و تنوع سلاح ها و عدم حضور جادو ناامید شده بودن بهتره خوشحال باشن
Number of Weapons found (not all) - 14 trick weapons, 12 off-hand weapons/items. "Trick weapons each feel unique and of its own"
Is there magic? - "In terms of magic, there are a few items that I have found that can be used like magic".....not sure
به نظر میاد EDGE اونقدرا هم در زمینه اکتشاف ماهر نیست :دی!

آخرین ویرایش:
[MENTION=33736]Tommy Fisher[/MENTION]
تازه رضا این عدد 14 که برای Trick Weapon ها نوشته هرکدوم رو یکی حساب کرده نه حالت هاشون رو. مثلا Kirk Hammer یه سلاح حساب میشه در حالی که دوتا حالت مختلف (Long Sword و Heavy Hammer) رو داره. یا مثلا Scythe در واقع دو حالت Curved Sword و Great Scythe رو داره و به همین صورت.

یعنی درسته که نوشته 14 تا ولی خب با حساب حالت های مختلفشون تعداد سلاح ها خیلی بیشتره.

تریلر بازی رو دیدم که طرف داشت بازی میکرد بنظر بازی سر راست میومد مثلا تو مایه های darksiders نبود مثل dark souls باشه یا کلا شبیه بازی rpg باشه!!!
موندک چجوریه بازی آخه خیلی خوفه آدم دلش میخولد بازی کنه ولی میترسم نتونم باهاش ارتباط برقرار کنم اگه کاملا rpg باشه!! :-/

نمیخوام آنتی هایپ کنم ولی قبل اومدن to هم از اینجور حرف ها بود یادم هست یکی هم گفته بود gears of war killer
اینا که قبل از ریلیز رسمی بازی میاد دستشون فقط میخوان بازار گرمی کنن
ولی BB احتمالش خیلی کم هست متاش زیره ۸ بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or