PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این سلاحه که دسته کرکتره خیلی سرعتش بالا نیست و باید سپرم داشته باشه
ولی تا اینجا که گفته شده اون اسلحه گرم دور برد نیست و هرچی نزدیک تر باشی قوی تر عمل میکنه وپ
اون سلاح سردم هم میتونی تغیر شکلش بدی و سرعتی باهاش کار کنی هم قدرتی ولی به نظرم خبری از سپر نیست
چون فکر نکنم تا حالا صحبتی ازش شده باشه

این تریلر بازی منو یاد مرحله اول RE 4 انداخت.:d ادمایی که مشعل دستشونه. صدای ناقوس میاد همه سمتش راه میفتن. :d معماری ساختمونا هم بی شباهت به اون دهکده لعنتی نیست :d

کسی منو صدا زد ؟ /:):d
بابا سخت کجا بود مومن . تو دعا کن این چند ماه زود بگذره بازی عرضه بشه کوآپ میریم با هم ببینی دنیا دست کیه :دی (البته اگه کواپ داشته باشه که حتما داره)
اصلا به خودت ترس را نده (لول) با اعتماد به نفس بالا این دنیای میازاکی هست که باید از تو بترسته :دی (عجب سخنرانی ای :دی)

پ.ن : سری سولز بازی کردی ؟

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی گفت یانه ولی تم و حال و هوا و طراحی محیط بازی شبیه فیلم ون هلسینگه..!! دیدینش؟؟:-/
بدون كوچك ترين شكي مي تونم بگم كه اتمسفر اين بازي نه تنها از Van Helsing بلكه از هر ساخته ي ديگه اي چند ده لول بالاتره ;;):d

كلا مقايسه جو اين دوتا حكم فحشو داره براي استاد ميازاكي (2) :|:d

این بازی فوق العاده‌ست. فقط یه ذره از نبود سپر نگرانم، توی Dark Souls بیشتر از سپر استفاده می‌کنم تا Dudge و Roll:-s

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آف تاپیک با چاشنی Dark Souls و اندکی اسپویلر:

توی دارک سولز برای گرفتن کلید از Ingward دو راه دارم: یا اینکه یکشمش یا Lordvessel داشته باشم که ندارم.
برای گرفتن لرد وسل باید به Anor Londo برم ولی چون دو ناقوس رو به صدا در نیاوردم فعلا نمی‌تونم.
پس الآن تنها راه گرفتن کلید برای پایین آوردن آب کشتن Ingwad هست یا راه دیگه ای هم برای رفتن به Anor Londo و گرفتن Lordvessel وجود داره؟

آف تاپیک با چاشنی Dark Souls و اندکی اسپویلر:

توی دارک سولز برای گرفتن کلید از Ingward دو راه دارم: یا اینکه یکشمش یا Lordvessel داشته باشم که ندارم.
برای گرفتن لرد وسل باید به Anor Londo برم ولی چون دو ناقوس رو به صدا در نیاوردم فعلا نمی‌تونم.
پس الآن تنها راه گرفتن کلید برای پایین آوردن آب کشتن Ingwad هست یا راه دیگه ای هم برای رفتن به Anor Londo و گرفتن Lordvessel وجود داره؟
خطر اسپويل بازي
من دقيقا نميدونم كه راه ديگه اي هست يا نه ولي اگه بار اولته كه داري ميري و LvL ـت بالا نيست همون دوتا ناقوس رو به صدا در بيار و بعدا بيا اينجا. چون اگر بخواي از Valley of Drakes بري اونجا خيلي اذيت ميشي. اگرم كه مي خواي از طريق Depths بري اونجا بازم برميگردي به همون دوتا ناقوس.

تا حالا هر چي بازي براي نسل8 نشون دادن اصلا اهميتي نداشته برام و يه جورايي تكرار مكررات با آرايش بهتر ولي اين لامصب داره ديوانه مي كنه منو.....
يعني يه دليل باشه كه شايد واسه نسل ٨ كنسول بگيرم تا حالا فقط همين بازي بوده

+

قبلاها ميازاكي تو twitter اش گفته بود كه دوس داره يه بازي شوتر بسازه كه توش مهمات كم باشه و از اين لحاظ گيمرو به چالش بكشه... در نتيجه احتمالا منتظر باشين كه با همچين چيزي تو بازي مواجه خواهيم بود:d

.

آخرین ویرایش:
كم باشه و از اين لحاظ گيمرو به چالش بكشه... در نتيجه احتمالا منتظر باشين كه با همچين چيزي تو بازي مواجه خواهيم بود:d

.
مطمئنا این بازی شوتر نیست ولی : نه تو رو خدا بازی به اندازه کافی چالش بر انگیز هست دیگه میازاکی با کمبود لوازمات ما رو به امتحان نکش جون عزیزت :((

پ.ن : ولی هر چه اشک آورتر بهتر :دی

======
یه جا خوندم نوشته بود سلاح ها با استفاده بیشتر تغییر شکل خواهند داد . ینی مثلا یه شمشیر رو بیش از حد استفاده کنی له میشه ? :دی البته یه کوچیک این موارد تو دارک سولز2 بود مثلا drangleic shield من روش کاملا رنگش رفته بود اواخر بازی ولی خوب تو کاراییش تغییری ایجاد نمیشد که به نظر تو BB کارایی سلاح هم تغییر میخاد بکنه :s

آخرین ویرایش:
مطمئنا این بازی شوتر نیست ولی : نه تو رو خدا بازی به اندازه کافی چالش بر انگیز هست دیگه میازاکی با کمبود لوازمات ما رو به امتحان نکش جون عزیزت :((
اتفاقا وقتي اون توييت رو ارسال كرده بود كارش روي اين بازي رو شروع كرده بود(چون خودش گفته بعد ds1 كار ساخت bb رو شروع كرده) و از اون زمان داشته سرنخ ميداده به ماها:d
من خودم مي گفتم احتمالا با حرفش ميره سراغ يه بازي مثه metro كه نتيجش شده اين:d

+

حالا اينا كه در حد احتمال ولي فكرشو بكن اگه واقعا محدوديت ammo باشه تصور اينكه مشعل گرفتي دستت و تو تاريكي واتمسفر bb داري ميري و فقط چند تا گلوله شاتگان بيشتر نداري چالش و لذت فوق العاده اي داره:x

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or