PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اتفاقا وقتي اون توييت رو ارسال كرده بود كارش روي اين بازي رو شروع كرده بود(چون خودش گفته بعد ds1 كار ساخت bb رو شروع كرده) و از اون زمان داشته سرنخ ميداده به ماها:d
من خودم مي گفتم احتمالا با حرفش ميره سراغ يه بازي مثه metro كه نتيجش شده اين:d

+

حالا اينا كه در حد احتمال ولي فكرشو بكن اگه واقعا محدوديت ammo باشه تصور اينكه مشعل گرفتي دستت و تو تاريكي واتمسفر bb داري ميري و فقط چند تا گلوله شاتگان بيشتر نداري چالش و لذت فوق العاده اي داره:x

.
بابا توضیح نده :(( میخای اینجا بیوفتم خونم بیاد گردنت ؟ :دی واقعا انتظار سخته . نه خوب شاتگان نشد با سلاح سرد همه رو ناکار میکنم :دی من مرد melee هستم ، هیچی نباشه با انگشتام وارد میشم مثل The mountain تو Game of Thrones:دی

===
یه جا خوندم نوشته بود سلاح ها با استفاده بیشتر تغییر شکل خواهند داد . ینی مثلا یه شمشیر رو بیش از حد استفاده کنی له میشه ? :biggrin1: البته یه کوچیک این موارد تو دارک سولز2 بود مثلا drangleic shield من روش کاملا رنگش رفته بود اواخر بازی ولی خوب تو کاراییش تغییری ایجاد نمیشد که به نظر تو BB کارایی سلاح هم تغییر میخاد بکنه :s

Bloodborne هر روز بهتر از دیروز :دی
چقدر دوست دارم همین میازاکی یه بازی سوم شخص با دوربین رو شونه درست کنه که شوتر باشه ولی مثل دارک سولز باشه حتی سخت تر یعنی با یک تیر بازیکن بمیره :دی بعد تیر و مهماتش هم نهایتش 4-5 تا تیر برا Revolver باشه و 2 تا برا شاتگان و یه قمه تا آخر مرحله :دی 1 Condemnd تقریبا همینطوری بود ولی اول شخص بود و HP هم در حد Souls کم نمیشد از ضربه دشمنان ولی بازیه خوبی بود خداییش .

خاک نمیخوره . سعی میکنیم به این بازی فکر نکنیم چون وقتی به یادمون میوفته هنوز حدود 1 سال مونده افسردگی میگیریم واسه همین من به شخصه سعی میکنم فعلا دنبال نکنم این بازی رو :دی

Using Tapatalk

جزئیات شگفت انگیز جدید از بلـادبورن
اول از همـه اینکه I Don't Want To Say Goodbye :| :d
وجود دشمن هایـه مهیب و وحشتناک تو بلـادبورن
سیستم دفاع حمله سول ها دیگه اینجا حضور نداره و الان سیستم مبارزات بر اساس حمله ست
میتونین یه مشعل دست بگیرین با یه ساطور اره ای و وقتی با ساطور دارین بحسابشون میرسین با مشعل آتیششون بزنین
ساطوره هم واسه فواصل نزدیک درگیریه با دشمن و هم فواصل دور کاربرد داره
میتونین با شات گان حرکت دشمن ها رو کند کنین و بعد با ساطور کارشون رو یکسره کنین
خون به وفـور تو بازی یافت میشه طوری که خون دشمن ها از کت قهرمان داستان چکه میکنه =p~ :d
گرافیک مخصوصا گرافیک محیطی شگفت انگیز توصیف شده
نور که از مه و غبار عبور میکنه جلوه های زیبایی رو به تصویر میکشه
تاثیرات باد رو محیط !
در نهایت اینکه امانت در ترجمه رعایت نشده است ! :d

آخرین ویرایش:
playstation اون ایمیلی که زده بود به همه تحت عنوان face your fears رفتم تو لینکی که داده بود چند تا عکس جدید بود من ندیده بودم امیدوارم شمام ندیده باشین :دی

این یکی خیلی خفنه :-s

اینم یکی دیگه

++++++++
این چی میگه ؟ سایت playstation.com تاریخ بازی رو زده 2016 :| به نظر اشتباه کرده .

آخرین ویرایش:
جزئیات شگفت انگیز جدید از بلـادبورن
اول از همـه اینکه I Don't Want To Say Goodbye :| :d
وجود دشمن هایـه مهیب و وحشتناک تو بلـادبورن
سیستم دفاع حمله سول ها دیگه اینجا حضور نداره و الان سیستم مبارزات بر اساس حمله ست
میتونین یه مشعل دست بگیرین با یه ساطور اره ای و وقتی با ساطور دارین بحسابشون میرسین با مشعل آتیششون بزنین
ساطوره هم واسه فواصل نزدیک درگیریه با دشمن و هم فواصل دور کاربرد داره
میتونین با شات گان حرکت دشمن ها رو کند کنین و بعد با ساطور کارشون رو یکسره کنین
خون به وفـور تو بازی یافت میشه طوری که خون دشمن ها از کت قهرمان داستان چکه میکنه =p~ :d
گرافیک مخصوصا گرافیک محیطی شگفت انگیز توصیف شده
نور که از مه و غبار عبور میکنه جلوه های زیبایی رو به تصویر میکشه
تاثیرات باد رو محیط !
در نهایت اینکه امانت در ترجمه رعایت نشده است ! :d

وای فوق العادس :دی سیستم مبارزات سری سولز اصلاً به گروه خونی من نمی خورد :دی خیلی کند و خواب آور بود ولی طبق تریلرهای اخیر و این اطلاعات جدید معلومه گیم پلی خیلی سریع تر و پر جنب و جوش تر شده
admire2-onion-head-emoticon.gif

توضيحات جديدي تو مصاحبه ها در مورد beast ها اومده :

Hunters” hold a Torch in one hand and a weapon in the other. The beasts are great in strength and fast on foot. It is best to watch the beasts movements and think of the best strategy of how to take them on

Everyone knows of the dreadful endemic disease known as “The Beasts Disease” and also of a certain cursed area.

Terrifying-looking enemies will suddenly attack the Hunters. Giant enemies as far as the eyes can see with extremely sharp claws.
Giant enemies will be speedier than you ever thought they would be, and you will need to be alert in order to take them on.

.

انحصاری بودن BloodBorne واسه طرفدارهای بازی های میازاکی یه چیزی مث انحصاری بودن MGS4ـه.
یعنی اگه یکی با Dark Souls زندگی کرده صد در صد نظرش اومده سمت اینور،حتی اگه طرف بچه ی اسپنسر باشه :دی

انحصاری بودن BloodBorne واسه طرفدارهای بازی های میازاکی یه چیزی مث انحصاری بودن MGS4ـه.
یعنی اگه یکی با Dark Souls زندگی کرده صد در صد نظرش اومده سمت اینور،حتی اگه طرف بچه ی اسپنسر باشه :دی
نه میخای چند نفر مثال بزنم که ضعف میرن واسه این بازی ولی به خاطر سابقه خرابشون و خصومتی که با سونی فنا دارن جرات ندارن بیان تو این تاپیک :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or