PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خدا کنه سخت سخت سخت باشه مثل ds1و des :x
و از همه مهمتر کلی معما ی سخت داشته باشه مثل مثل .. برای مثال ..ولش کن یادم نمیاد (فکر نمیکتم بازی های این چند سال اخیر معمای سخت داشتند که بخوام مثال بزنم):bighug:

اسکن های مجله EDGE اومده.هر چند همون طور که معلوم بود دموی E3 پوشش داده و اکثر چیزایی که گفته رو میدونستیم.اما چیزای جدید :

• Blood/خون در این بازی نقش Soul/روح در Dark Souls رو داره
  • Bloodـی که از جسد ها به دست میارین باعث پر شدن خط سلامتی تون میشه،اما استفاده زیاد ازش شما رو تبدیل به Beast میکنه و در این حالت کنترل سخت تر میشه.
  • تبدیل شدن به Beast تو بازی مساوی با Hollow شدن در Dark Souls ـه.
  • استفاده از شاتگان Stamina کمتری رو میگیره تا استفاده از Melee Attack
  • تو اطلاعات قبلی گفتم که شاتگان باعث Stun دشمن ها میشه.در دمو قبل از اینکه دقیقا Hammer دشمن به فرق جمجمه تون فرود بیاد،کرکتر از شاتگان استفاده میکنه که باعث گیج شدن دشمن میشه.دقیقا یه چیزی مث Parry با سپر در DS.پس اینگونه نیست که همینجوری بتونین دشمن گیج کنید،نیاز به زمانبندی خاص و خوب داره.
  • بعد از زمانی که دشمن گیج میشه،میتونین با دکمه R1 بهش حمله کنید که دمیج بسیار زیادتری رو از حمله عادی به دشمن میده.
  • با زدن تنها یک دکمه شکل و کارایی اسلحه سمت راستتون تغییر میکنه.
  • هدف From Software عرضه بازی در 1080p/30fps ـه.
  • هممون با به یاد داشتن افت فریم در Blighttown دارک سولز میدونیم تنها چیزی که در بازی های From پرفکت نیست،مسائل تکنیکی بازیه.اینجاست که Japan Studio میتونه کمک عالی براشون باشه.

آخرین ویرایش:
جون یوشینـو تهیه کننده بازی گفتـه که همه دست به دست هم داده اند به مهر تا بازی اوایل سال میلادیـه جدید عرضه بشه . :d
و اینکه
Bloodborne will be playable for the first time at gamescom

اما تایید شده که تو نمایشگاه gamescom هم bloodborne نمایش خواهد داشت..
Bloodborne will be playable for the first time at gamescom

نمايش به كنار، مهم اينه كه قابل بازيه :bighug::d

Bloodـی که از جسد ها به دست میارین باعث پر شدن خط سلامتی تون میشه،اما استفاده زیاد ازش شما رو تبدیل به Beast میکنه و در این حالت کنترل سخت تر میشه.
من به شخصه نتونستم اين يه موردو هضم كنم:d
تا اونجايي كه من تو تريلراي بازي ديدم وقتي كه دشمني رو ميكشيم Soul / Blood به صورت خودكار جذب شخصيت اصلي ميشه و ما تو اين يه مورد اختياري نداريم. ( مشابه DS ) حالا اينجا كه گفته استفاده بيش از حد از Blood مشكل ساز ميشه برام عجيبه! يعني اين امكان وجود داره كه بتونيم جذب يا عدم جذب Blood‌ ـو كنترل كنيم؟! :d

شما کدامیک رو میخرید ؟
yahoo_22.gif
مقايسه BB با هر عنوان ديگه اي، اونم تو خود تاپيك بازي حرامه :|:d

آخرین ویرایش:
دوباره سر و کلـه تیدوکس پیدا شد :p :d گفته که بلـادبورن فوریـه عرضه میشه !
اگر در یک ماه ویچر3 و اوردر و بتمن و اینو پیش روی شما بذارن
شما کدامیک رو میخرید ؟ :|
واقعا دیگه کشش فکر کردن ندارم :دی
( پول برا یکیش هست :| )
پ.ن :
البته یکم به عقل رجوع کنید میفهمید امکان نداره سونی بیاد دوتا انحصاریو تو یه ماه منتشر کنه :دی مگر اینکه معجزه ای رخ بده :|
امیدوارم درهرصورت در یک ماه جفتشون ( 1886 و BB ) با هم منتشر نشن

آخرین ویرایش:
تا اونجايي كه من تو تريلراي بازي ديدم وقتي كه دشمني رو ميكشيم Soul / Blood به صورت خودكار جذب شخصيت اصلي ميشه و ما تو اين يه مورد اختياري نداريم. ( مشابه DS ) حالا اينجا كه گفته استفاده بيش از حد از Blood مشكل ساز ميشه برام عجيبه! يعني اين امكان وجود داره كه بتونيم جذب يا عدم جذب Blood‌ ـو كنترل كنيم؟! :d

این فرق داره ؛ Sucking blood to regain health :دی مث اینکه باید خون جسدها رو بمکیم :دی

اگر در یک ماه ویچر3 و اوردر و بتمن و اینو پیش روی شما بذارن

بتمن؟:-j اوردر آخــه؟ :-j

:دی:دی

soul ها کماکان توی بازی حضور دارن :دی یه گیم پلی پشت پرده ازش نشون دادن که به محض کشتن ملت soul ها جذب میشدن ولی منظور این قابلیت اینه که به جای اینکه مثلاً برید توی بون فایر ها (که باعث میشه یه لشکر دشمن دوباره ریوایو بشن) می تونید با خونِ ملت Health ـتون رو پر کنید :دی ولی از اونجا که این عامل باعث سوء استفاده میشه ، یعنی طرف به جای اینکه بره توی بون فایر و هم خونش پر بشه هم دشمنا دوباره ظاهر بشن ، میاد میره همش از ملت خون میکشه که هم Health ـش پر بشه هم از شر ریوایو شدن دشمن ها خلاص بشه . برای جلوگیری از همچین چیتی استفاده از خون رو محدود کردن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or