PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آقا یک سری گیف و ویدئو جدید اومده تو گف تاپیکش رو زدن ولی لینک ویدئوش پاک شده از یوتوب . کسی لینک دیگه ایی نداره ؟
ویرایش : watch?v=DNf5df8L9ig
از Build قدیمیه بازیه فکر کنم . اینطور که تو گف نوشتن این ویدئو لحظات آخر از TGS قبلی حذف شده .

در اینکه میازاکی با سرنی اصلا قابل مقایسه نیست که اصلا شکی نیست! میازاکی درسته جزو بازی سازهای خوب محسوب میشه اما یک دهم سرنی هم نیست! به سرنی لقب داوینچی عصر مدرن رو دادن و رزومه کاریش بهتر از 90٪ بازیسازهای دنیاس. این از این. اما بد بودن نک به سرنی زیاد ربط نداره! چون کلا وضعیت ساخت بازی زیاد جالب نبوده. نه بودجه مناسب داشتن و نه زمان کافی. صرفا یه چیزی ساختن که بگن اینم هست.
متاسفانه پستها رو کامل نمی خوونید......بنده نوشتم به عنوان کارگردان
و گرنه مشخصه سرنی تو پستههای دیگه مثه طراح و برنامه نویس و ....خیلی از میازاکی سرتر

+

برای اثبات حرف من هم رزومه هر دوشون تو کارگردانی میزارم تا ببینید:

Hidetaka Miyazaki:

Armored Core 4 (2006) - Director
Armored Core: For Answer (2008) - Director
Demon's Souls (2009) - Director
Dark Souls (2011) - Director and Producer
Bloodborne (2015) - Director

+

Mark Cerny:

پس همونطور که می بینید تو عرصه کارگردانی سرنی خیلی باید از میازاکی یاد بگیره;)

.

خوب مثل اینکه تریلر گیم پلی بازی لیک شده ، اینطور که بنظر میرسه صحنه هایی که از این بازی قبل E3 لیک شده بود مربوط به این تریلر هستش ، در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید این تریلر مربوط به زمانی هستش که هنوز این بازی تحت عنوان Project Beast شناخته میشده و Bloodborne ای که تو ای E3 داریم می بینیم از هر لحاظ نسبت به قبل پیشرفت کرده.
تریلر رو اپلود کردم ، ببنید و لذت ببرید :d

Project Beast - Gameplay trailer

اقو مارو هایپ گرفته. یه والپیپر مشتی برای دسکتاپ و Nexus 4 ما بسازید لطفا :دی.

آوارد که درو میکنه این بازیکن.... Yes baby :دی

Bp9p-ASCEAEP7Fz.jpg

Bp-JjvJCcAAzfdg.jpg

wow حالا فهميدم اون جاهاى خالى رو باكس بازى واسه چيه ! :d

خدایا توبه...
گیم پلی رویت شد.با اینکه کیفیت فاجعه ای داشت ولی حق مطلب رو ادا کرد.
بشدت صبر کردن براش سخت.بازی دیگه اون حالت دفاع-حمله ی سری Souls رو نداره و کلا حملست.که این یکی از رویاهای من بوده که سری سولز رو اینطوری ببینم.

این تریلر لیک شده رو رویت فرمودیم و در نتیجه ی تماشاش کرک و پرمان ریخت :d
به هر حال وارث دمونز و دارک هست ولی با تغییرات اساسی!:bighug:
از سر و روش می شد اون سختی جان کاه رو حس کرد!:-s
تو همین یک دقیقه و اندی تنوع دشمنها و لوکیشن هاش بی نظیر بود!:-o
فقط اینکه این مربوط به مراحل اول هست و گرافیک بازی این نیست همون تریلری که چند روز پیش اومد 50 ثانیه ای بود مشخص می کرد که گرافیک بازی خیلی غوله مخصوصا اگه با این طراحی هنری فوق العاده ترکیب بشه!
به هر حال سال بعد یکی از خفنترین نقش آفرینی ها نسل هشتم به طور انحصاری بر روی ps4 متولد میشه :x

اون زمان که ما در جبهه کفر علیه حق بودیم (!! :دی) توی لایو بچه ها میگفتن میازاکی خدا، دارک سولز Game of Gen و دیمن سولز گوهر نایاب بود. الان میازاکی شده یه پروگرمره low level و گیمهاش هم overrated و اینا.
عجیبه آقا ! این Bloodborne با جوانانه ما چه کرد؟ :دی

الان میازاکی شده یه پروگرمره low level و گیمهاش هم overrated و اینا.
عجیبه آقا ! این Bloodborne با جوانانه ما چه کرد؟ :دی

كي جرات كرده همچي حرفي بزنه؟:d
راستي تو تريلر شدت افزايش خون خيلي عالس و چشمگير بود.....استفاده از شعله هم مثه ds2 به كار برده شده...خلاصه خيلي عالي بود

.

منم نسیبم شد بازی رو ببینم . خیلی خوبه ، جو بازی دقت کردم عالی بود . همش هم بکش بکش هست :دی همینش هم خوبه :دی از مدل شخصیت بازی خیلی خوشم میاد . شنلش وقتی خونی میشه خیلی قشنگ میشه :دی اون تیکه ی آخر ویدیوی گیم پلی رو خیلی خوب تموم کرد و قشنگ من رو تو کف گذاشت :دی بدجور منتظر بازی هستم .

آخرین ویرایش:
همین که به نسب بازیهای قبلی محیط رو تاریکتر و ترسناکتر و خونی کردن خودش کلی تنش و هیجان و استرس به نبردهای سخت بازی اضافه میکنه
فکر کنم این بازی حسه پیروزی دوچندانی به نسبت سری قبلی بده .

واقعا جالبه !!!_!!!

اول اینکه ماکان و :-jمیازاکی یک دهم سرنی نیست lol :دی حالا این دو چه ربطی به هم دارن که بخوان مقایسه شن نمیدونم،اما جمله "میازاکی یک دهم فلان کس نیست" جدا از این که تنش زاست،خنده دار هم هست :دی حالا جای "فلان کس" بخواد هر کی باشه.البته با اون پستی که دادی من الان میتونم قسم بخورم که تو نه دیمون سولز بازی کرد نه دارک سولز.در کل اینکه با ما به از این باش که هستی با خلق زمین :دی
----------------
اما اطلاعات جدید :

• کار بر روی BloodBorne از سال 2012 و دقیقا بعد از DLC ‘Artorias of the Abyss‘ برای نسخه اول دارک سولز شروع شد.
  • میازاکی هدفش رسیدن به اتمسفری شبیه اتمسفر منطقه Tower of Latria در Demon’s Souls ـه.
  • شهر بیمار Yharnam از اروپای شرقی ؛ رومانی و چک الهام گرفته.
  • به exploring the unknown خیلی تاکید شده تو بازی.مثل سری سولز،باید تو کل دنیای بازی بگردید تا از داستان بازی و اسرار شهر Yharnam سر در بیارید.
  • مرگ جای اینکه جریمه ای برای بازیکن باشه(مثل سیستم Hollow شدن و کم شدن HP دارک سولز 2) و احساس نا امیدی بهتون بده،محرکیه برای چلنج های بیشتر.
  • جهانی که میازاکی خلق کرده نمیتونست رو کنسول های قبل PS4 اجرا بشه.اما حالا PS4 این امکان بهش داده.
--------------
--------------
و اما چیزایی که من با دیدن تریلر گیم پلیش دستگیرم شد :

• امکان بلاک کردن وجود داره،با بالا اوردن همزمان هر دو اسلحه دست چپ و راست.
  • Torch تو بازی خیلی پرکاربرده،خیلی بیشتر از DS2.
  • مثلا یه جا بازیکن یه بطری روغن(؟) پرت میکنه سر دشمن و بعد با مشعل به آتیش می کشونتش.
  • جادو دیگه تو بازی وجود نداره و جاش به اسلحه داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or