PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بدترین کار ممکن در حق بازیهای فرام سفت ویر اینه که اول بری بازی جدید تر رو بازی کنی بعد بری سراغ قبلی ها. هر چقدر هم خوب باشن بازم یه جایی به ذوق میخوره. من با دارک سولز ۳ و سکیرو با سری بازیهای این شرکت آشنا شدم اونا رو سر وقت بازی کردم و عالی بودن. ولی بلاد بورن رو خیلی دیر سراغش رفتم! الان در حال بازی الدین رینگ هستم درسته گرافیک منسوخ شده ای داره(در حد بلاد بورن و دارک ۳)
ولی
ولی واقعا گیم‌پلی و مکانیزم خیلی خیلی پخته تری نسبت به همه بازیهای سری سولز داره البته فاکتور از سیستم لول آپ که پایه و اساس کل سری بازی هاشون هست. بعد از بازی کردن الدن رینگ سراغ بلاد بورن رفتم که ببینم چه جور شاهکاریه که انقدر صفحه بحث در موردش رفته جلو.بعد از زدن باس اول و تغییراتی که در سیستم بازی نسبت به سری سولز دیدم فهمیدم سری سولز کجا و بلاد بورن کجا! تو بلاد بورن چیزی به اسم فلسک وجود نداره این اولین تغییر بازی هست که وقتی از سری سولز می‌آید این بازی به ذوقتون میخوره دومین نقطه منفی سیستم لول آپ که در الدن رینگ بسیار راحت تر هست یعنی عملا تو هر بنفایری میشه لول آپ کرد. سومین نقطه منفی فضا سازی مخوف بازیه. درسته اتمسفر بازی عالیه ولی ما از بازیهای میازاکی انتظار ترسناک بودن رو نداریم. خب شاید بگید این یه نقطه متفاوته که باید تحسین هم بشه ولی واقعا به مذاق هر کسی شاید خوشایند نیست. همه اینا باعث شد بازی رو بذارم کنار، در کل اشتباه من این بود که بعد از پلی دادن الدن رینگ سراغش رفتم و گرنه در خوب بودن بلاد بورن شکی نیست ولی اونقدری هم نیست که ازش اینهمه تحسین شنیده بودیم
سرآمد و اسطوره تمام بازی هاست. اینایی که شما به عنوان نکته ی منفی گفتی اصلا نکته ی منفی به حساب نمیاد! اینکه فلسک نداره! یا اتمسفر بازی چرا ترسناک هست!!! اتمسفر بازی در راستای داستان بازی هست و یکی از بهترین فضاسازی بازی های ویدیویی رو داره این بازی. لول آپ هم باز در راستای داستان بازی به این شکل هست. به هیچ وجه اینا نمی تونه نکته ی منفی برای این بازی باشه. قطعا بیشتر بازی کنی نظرت تغییر خواهد کرد.

بدترین کار ممکن در حق بازیهای فرام سفت ویر اینه که اول بری بازی جدید تر رو بازی کنی بعد بری سراغ قبلی ها. هر چقدر هم خوب باشن بازم یه جایی به ذوق میخوره. من با دارک سولز ۳ و سکیرو با سری بازیهای این شرکت آشنا شدم اونا رو سر وقت بازی کردم و عالی بودن. ولی بلاد بورن رو خیلی دیر سراغش رفتم! الان در حال بازی الدین رینگ هستم درسته گرافیک منسوخ شده ای داره(در حد بلاد بورن و دارک ۳)
ولی
ولی واقعا گیم‌پلی و مکانیزم خیلی خیلی پخته تری نسبت به همه بازیهای سری سولز داره البته فاکتور از سیستم لول آپ که پایه و اساس کل سری بازی هاشون هست. بعد از بازی کردن الدن رینگ سراغ بلاد بورن رفتم که ببینم چه جور شاهکاریه که انقدر صفحه بحث در موردش رفته جلو.بعد از زدن باس اول و تغییراتی که در سیستم بازی نسبت به سری سولز دیدم فهمیدم سری سولز کجا و بلاد بورن کجا! تو بلاد بورن چیزی به اسم فلسک وجود نداره این اولین تغییر بازی هست که وقتی از سری سولز می‌آید این بازی به ذوقتون میخوره دومین نقطه منفی سیستم لول آپ که در الدن رینگ بسیار راحت تر هست یعنی عملا تو هر بنفایری میشه لول آپ کرد. سومین نقطه منفی فضا سازی مخوف بازیه. درسته اتمسفر بازی عالیه ولی ما از بازیهای میازاکی انتظار ترسناک بودن رو نداریم. خب شاید بگید این یه نقطه متفاوته که باید تحسین هم بشه ولی واقعا به مذاق هر کسی شاید خوشایند نیست. همه اینا باعث شد بازی رو بذارم کنار، در کل اشتباه من این بود که بعد از پلی دادن الدن رینگ سراغش رفتم و گرنه در خوب بودن بلاد بورن شکی نیست ولی اونقدری هم نیست که ازش اینهمه تحسین شنیده بودیم
اتفاقا من بعد از الدن رینگ میگفتم که بالغ ترین اثر میازاکیه تا اینکه بلادبورن رو بازی کردم. من معمولا بازی ها رو پلات نمیکنم و سعی میکنم بار اول، تا بیشترین حد ممکن در محیط باشم و تروفی بگیرم ولی بلادبورن رو در یک بازه ی ۲۰ روزه سه بار تموم کردم و پلات شد و در رتبه نخست بازی هایی که کردم جا گرفت و بشدت منتظرم یه پچ ۶۰ فریم و نسل جدید بگیره پیش خریدش کنم. نکاتی که گفتید سلیقه ای هست. مولفه هایی که گفتید هم در راستای اتمسفر و lore بازی هست.

ولی
اینطوری بخوای برا بازیها نکته منفی دربیاری اونوقت میشه گفت چون cod اکشن نظامی هست پس نکته منفیه😂.
این مواردی که گفتین هیچکدوم ایراد نیستن، صرفا با سلیقه شما جور در نمیاد

الدن رینگ کاملترین بازی میازاکیه، ولی دارک1 و بلاد بهترین بازیشه (همیشه کاملترین بهترین نیست)

.

اینطوری بخوای برا بازیها نکته منفی دربیاری اونوقت میشه گفت چون cod اکشن نظامی هست پس نکته منفیه😂.
این مواردی که گفتین هیچکدوم ایراد نیستن، صرفا با سلیقه شما جور در نمیاد

الدن رینگ کاملترین بازی میازاکیه، ولی دارک1 و بلاد بهترین بازیشه (همیشه کاملترین بهترین نیست)

.
سلیقه شما هم اینجوریه که بلاد بورن رو بهترین بازی میازاکی میدونید حالا به هر جهت!
و شایدم رگ تعصب به کنسولی خاص و انحصاری بودن این بازی برای شما مهم واقع شده و گرنه الدن رینگ نه تنها منتقدین و نمره هاشون دارن میگن بهترینه در مجموعه‌ بازی های این شرکت بلکه آمار فروش و نظر بازیکن ها هم دال بر این صحت هست. بلاد بورن صرفا اتمسفر خیلی خاصی داره که اونو متمایز کرده و گرنه اگه فن سری سولز باشید و یه دفعه برید بلاد بازی کنید از خیلی جهات نمیتونه با شما کنار بیاد.

به نظر من بزرگ ترین مشکل الدن رینگ باس فایت هاشن . دارک سولز ۱ و۳ ( به خصوص ۳ ) باس های خیلی بهتر و به یاد ماندنی تری دارن.
موافقم. در کنار گرافیک منسوخ شدش. الدن رینگ بازی بی نقصی نیست ولی بهترین بازی مجموعه هست.
در مورد باس ها باید بگم مال دارک سولز ۳ بهترین هستن تو مجموعه سری. حالا البته بازم سلیقه ای هست این و اینکه اگه یه مقایسه اجمالی با سکیرو بکنیم : باس های سکیرو از لحاظ مختلف ضعیف ترین باس هارو دارن ولی با جو کلی بازی جور در اومده و سختیشون به خصوص باس آخر بازی که به نظرم سخت ترین در کل سری هست به یاد ماندنی ترین نبرد هارو تو خاطره گیمر قرار میده.

آخرین ویرایش:
موافقم. در کنار گرافیک منسوخ شدش. الدن رینگ بازی بی نقصی نیست ولی بهترین بازی مجموعه هست.
در مورد باس ها باید بگم مال دارک سولز ۳ بهترین هستن تو مجموعه سری. حالا البته بازم سلیقه ای هست این و اینکه اگه یه مقایسه اجمالی با سکیرو بکنیم : باس های سکیرو از لحاظ مختلف ضعیف ترین باس هارو دارن ولی با جو کلی بازی جور در اومده و سختیشون به خصوص باس آخر بازی که به نظرم سخت ترین در کل سری هست به یاد ماندنی ترین نبرد هارو تو خاطره گیمر قرار میده.
گرافیک الدن رینگ رو اگه با ریمیک Demon's Souls (که خطی ترین و کوچیکتری محیط های سری رو داره و انحصاری 5ه) مقایسه کنی معلومه که تو ذوقت میخوره ولی در مقایسه با دارک سولز 3 و بلاد پیشرفت خیلی زیادی داشته. از لحاظ هنری هم که معرکه بود. الدن رینگ قطعا کاملترینه و بعضی از باس هاش کنار بهترین های souls قرار میگیره ولی آیا بهترین بازی تو سریه؟ برای من که Bloodborne جایگاه اول میمونه.

سلیقه شما هم اینجوریه که بلاد بورن رو بهترین بازی میازاکی میدونید حالا به هر جهت!
و شایدم رگ تعصب به کنسولی خاص و انحصاری بودن این بازی برای شما مهم واقع شده و گرنه الدن رینگ نه تنها منتقدین و نمره هاشون دارن میگن بهترینه در مجموعه‌ بازی های این شرکت بلکه آمار فروش و نظر بازیکن ها هم دال بر این صحت هست. بلاد بورن صرفا اتمسفر خیلی خاصی داره که اونو متمایز کرده و گرنه اگه فن سری سولز باشید و یه دفعه برید بلاد بازی کنید از خیلی جهات نمیتونه با شما کنار بیاد.
شما وقتی هنوز کسی رو نمی شناسی متهم به تعصب و ..... اش نکن لطفا. ببین چی میگه بعد

اپن ورلد شدن الدن رینگ طبیعتا نظر منتقدا رو بشدت جلب کرده و برای پلیرها هم همینطور بوده ولی باید دید چقدر پایدار خواهد بود

من همه بازیهای میازاکی رو زمان خودشون بازی کردم (از دیمن سولز گرفته تا الدن رینگ) و اون تاثیر دارک۱ و بلاد رو هیچکدومشون از لحاظ گیمینگ و هنری نداشتن (بخوام بین اینا انتخاب هم بکنم دارک۱ زمان خودش حتی از بلاد هم شگفت انگیزتر بود)

اشکال الدن رینگ بالانس نبودن شدید بازی، دانجن های تکراری، باس فایتای تکراری و انیمیشن گرافیک تکراریه که بلاد این مشکلا رو نداره، اینکه بشینی یه اپن ورلد بسازی بعد کلاسا اصلا بالانس نباشه و کلی المانهای تکراری هم داشته باشه از ارزش کارت کم میکنه.

در مورد امتیاز بازی هم بذارین یکی دو سال دیگه که لیست بهترین بازیهای دهه و .... رو دادن ببینید الدن کجاست و بلاد و دارک۱ کجا (همین الانش بازی دارک۱ با متای زیر ۹۰ بالاتر از خیلی از بازیهای با متای ۹۴...۹۵ تو لیست بهترین بازیاس)

.

آخرین ویرایش:
ولی

اصولا اگر قرار بر نقد بازی باشه شما باید اول از همه اون رو تا آخر بازی کنی
بعد نظرت رو کامل راجبش بگی
اینکه باس اول رو زدم و چون فضای بازی تاریک و ترسناک بود ، دلیل چندان
قانع کننده ای برای زیر سئوال بردن این شاهکار و در نهایت پاک کردن اون نیست
جدا میگم بنظرم شما این بازی رو کامل برو بعد بیا اینجا نظرت رو بگو
مطمئن هستم در پایان ، حس و حال و نظر فعلیت تفاوت خواهد داشت

به نظر من بزرگترین مشکل الدن رینگ اینه که ارزش تکرار نداره. بازی یجورایی ماندگار و جاودانه نمی شه برات. به جز یکی دو تا باس دیگه هیچیش به یاد موندنی نیست (و البته lore کلی بازی که خفنه) اینکه منتقدا نمره ی خیلی بالایی به بازی دادن هم احتمالا فقط برای همون یه دور بازی کردن هست. اگه اشتباه نکنم حتی بعضی منتقدا بازی رو کامل نکرده بودن ولی نمره دادن. الدن رینگ اگه فقط خط داستانی بازی رو بری اونم برای تجربه ی اول عالیه و تنها موردی هم که بخواد باعث بشه ng+ رو شروع کنی تنوع بیلدهاست که بهترین ویژگی بازی هم از نظر من همین مورد هست اما چون بازم بازی چیز به یاد موندنی نداره خسته کننده می شه.

تاپیکای بازیا میازاکی چرا اینطوریه؟
تو تاپیک خود الدن رینگ در مورد BloodBorne بحث میشه بعد اینجا در مورد الدن، دارک سولزم که گوشه ای از بحث هست همیشه :دی

آف تاپیک: این دوستمون @Safety & Peace بن شد یا Rage Quit زد سر همون قضیه پاک شدن پستا؟ اینقد انتظار الدن کشید از اخر نفهمیدیم راضیش کرد یا نه :-"

بلادبورن به قدری دوست داستنی و یونیکه که فکر نمیکنم هیچوقت میازاکی بتونه عنوانی در این سطح و با این ستینگ و فضا دوباره خلق کنه!
برای عنوانی در این سطح که حتی الدن رینگ با تمام عظمت و پختگیش بازم نمیتونه کنارش قرار بگیره، پیش روی تا حد زدن تنها یک باس و سپس قضاوت کردنش تنها و تنها ظلم به خود اون بازیکنه.
در اصل شما داری یک گوهر بسیار نایاب رو از خودت محروم میکنی :D
زیباترین بازی در دنیای سولز هست

• Like
Reactions: KingMOE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or