PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من چند سالی هست که هی این بازی رو نصب میکنم
یکی دو ماه ترای میکنم و دباره پاک میکنم، و این سیکل تا به امروز ادامه پیدا کرده

از سبکش خیلی خوشم میاد ولی حودای 15 دقیقه که بازی رو میرم میرسم به یک پل که باس اول بازی هستش و قبل از اونم دو تا موجود گرگینه مانند بزرگ هستن
یا اونها منو میکشن یا باس خلاصه و این داستان ادامه دارد و کاری نمیتونم بکنم

و رو اعصاب اینه که میره از اول و اینکه چیزی به نام دفاع وجود خارجی نداره

میخواستم از دوستانی که این بازی رو رفتن کمک و راهنمایی بگیرم بنابراین اگر گیمرتگ یا ایدی تلگرام یا شماره واتس آپی به من بدید و کمکم کنید ممنون میشم

سلام
دوستان من چند سالی هست که هی این بازی رو نصب میکنم
یکی دو ماه ترای میکنم و دباره پاک میکنم، و این سیکل تا به امروز ادامه پیدا کرده

از سبکش خیلی خوشم میاد ولی حودای 15 دقیقه که بازی رو میرم میرسم به یک پل که باس اول بازی هستش و قبل از اونم دو تا موجود گرگینه مانند بزرگ هستن
یا اونها منو میکشن یا باس خلاصه و این داستان ادامه دارد و کاری نمیتونم بکنم

و رو اعصاب اینه که میره از اول و اینکه چیزی به نام دفاع وجود خارجی نداره

میخواستم از دوستانی که این بازی رو رفتن کمک و راهنمایی بگیرم بنابراین اگر گیمرتگ یا ایدی تلگرام یا شماره واتس آپی به من بدید و کمکم کنید ممنون میشم
من خیلی درگیرم وگرنه میومدم کمکت ، ولی منم عین تو بودم یعنی تا همین مرحله رفتم و دیگه بیخیالش شدم و دقیقا بعد از یکسال سر لجبازی با خودم رفتم سراغش و گفتم یعنی من خیر سرم اسمم رو گذاشتم گیمر ولی نتونم این بازی رو تموم کنم باید سرم رو بذارم بمیرم خلاصه همین شد ک معتادش شدم و تبدیل شد ب یکی از بهتری بازی های عمرم :دی
اول اینکه وقتی بار اول مردی و رفتی هانترز دریم ی سلاح رو انتخاب کن و شروع کن ب چند بار فارم کردن ، یعنی برو دشمن هایی ک زورت میرسه رو بکش ک بلاد اکو بدست بیاری و بعدش برو هانترز دریم پیش عروسک و خودت رو لول آپ کن ، چندین بار این حرکت رو امتحان کن تا لولت بره بالا و بعد برو سراغ باس.
بازی اصلا دفاع نداره و فقط باید داج کنی ، هر باس ی الگوریتم ضربه و حرکت و نقطه ضعف داره ، این باس ک شما گیر کردی نقطه ضعفش اتیش هست و بهترین جا برای ضربه زدن بهش پشت سرش و بین پاهاش هست ، میتونی با پری کردن هم خیلی دمیج بزنی ب باس ها و دشمن های معمولی ، یعنی تا باس خواست ضربه بزنه شما با اسلحه گرم ک داری شلیک کن بهش اینجوری پری میشه و برای چند لحظه میوفته رو زمین و شما میری سمت سرش و ضربه میزنی ی دمیج زیادی بهش وارد میشه .
در کل بازی باید قلقش دستت بیاد و با لول مناسب ب هر باس برسی .

من بدجوری رفته رو موخم که دوباره این بازی رو تهیه کنم و تا اخرش برم با اینکه اونموقع حدودا تا لول ۲۳۰ رفته بودم . از اون سمت یه سری شایعات در مورد ریمستر و ریمیک و ... شنیده میشه تصمیم گرفتم فعلا صبر کنم ولی این صبر عذاب اور شده .

بنظرتون حدودا نسخه ریمستر که منتشر میشه ؟

من خیلی درگیرم وگرنه میومدم کمکت ، ولی منم عین تو بودم یعنی تا همین مرحله رفتم و دیگه بیخیالش شدم و دقیقا بعد از یکسال سر لجبازی با خودم رفتم سراغش و گفتم یعنی من خیر سرم اسمم رو گذاشتم گیمر ولی نتونم این بازی رو تموم کنم باید سرم رو بذارم بمیرم خلاصه همین شد ک معتادش شدم و تبدیل شد ب یکی از بهتری بازی های عمرم :D
اول اینکه وقتی بار اول مردی و رفتی هانترز دریم ی سلاح رو انتخاب کن و شروع کن ب چند بار فارم کردن ، یعنی برو دشمن هایی ک زورت میرسه رو بکش ک بلاد اکو بدست بیاری و بعدش برو هانترز دریم پیش عروسک و خودت رو لول آپ کن ، چندین بار این حرکت رو امتحان کن تا لولت بره بالا و بعد برو سراغ باس.
بازی اصلا دفاع نداره و فقط باید داج کنی ، هر باس ی الگوریتم ضربه و حرکت و نقطه ضعف داره ، این باس ک شما گیر کردی نقطه ضعفش اتیش هست و بهترین جا برای ضربه زدن بهش پشت سرش و بین پاهاش هست ، میتونی با پری کردن هم خیلی دمیج بزنی ب باس ها و دشمن های معمولی ، یعنی تا باس خواست ضربه بزنه شما با اسلحه گرم ک داری شلیک کن بهش اینجوری پری میشه و برای چند لحظه میوفته رو زمین و شما میری سمت سرش و ضربه میزنی ی دمیج زیادی بهش وارد میشه .
در کل بازی باید قلقش دستت بیاد و با لول مناسب ب هر باس برسی .
یکی از دوستان این رو گفت ولی من هرکیو میکشم بهم فقط تیر میده، حتی از این آتیش ها هم نمیده، چون تو یوتیوب دیدم طرف یه چیزی شبیه کوکتل ملوتوف میگرفت ولی اینا برا من دراپ نمیشه، بهترین کرکتر بازی کیه؟

یکی از دوستان این رو گفت ولی من هرکیو میکشم بهم فقط تیر میده، حتی از این آتیش ها هم نمیده، چون تو یوتیوب دیدم طرف یه چیزی شبیه کوکتل ملوتوف میگرفت ولی اینا برا من دراپ نمیشه، بهترین کرکتر بازی کیه؟
Lone survivor یا Violent past خوبه برا شروع. اگه خوب لوت کرده باشی باید مولوتف و اویل داشته باشی که برا زدن باس اول خوبه. اسلحه هم پیشنهاد میکنم هانترز اکس رو برداری. چارج R2 خیلی خوبه داره رو حالت دو دستی و خب یکم کنده نسبت به بقیه. اون باسم میتونی نزنی اول بری سراغ باس اصلی ماجرا که با همین تبر میشه به جورایی راحت زدش. اگه دی ال سی داری میتونی بعد زدنش بری دی ال سی کلی آیتم خوب پیدا کنی یکیش پیتزا کاتر :D اگرم نه Kirkhammer و Ludwig holy blade گزینه های خوبین. و اینکه سر هر باس فایت رفتی اتک نده فقط جاخالی بده تا حرکات باس دستت بیاد بعد راحت میزنیش. parry کردن هم تمرین کن سر بعضی باس ها خیلی به کار میاد.

اون باسو میتونم بیام بزنم برات ولی خب خودت باید یاد بگیری چون جلوتر خیلی سختر میشه ولی به هر حال خواستی ادد کن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: xbox0ne and Batsy
Lone survivor یا Violent past خوبه برا شروع. اگه خوب لوت کرده باشی باید مولوتف و اویل داشته باشی که برا زدن باس اول خوبه. اسلحه هم پیشنهاد میکنم هانترز اکس رو برداری. چارج R2 خیلی خوبه داره رو حالت دو دستی و خب یکم کنده نسبت به بقیه. اون باسم میتونی نزنی اول بری سراغ باس اصلی ماجرا که با همین تبر میشه به جورایی راحت زدش. اگه دی ال سی داری میتونی بعد زدنش بری دی ال سی کلی آیتم خوب پیدا کنی یکیش پیتزا کاتر :D اگرم نه Kirkhammer و Ludwig holy blade گزینه های خوبین. و اینکه سر هر باس فایت رفتی اتک نده فقط جاخالی بده تا حرکات باس دستت بیاد بعد راحت میزنیش. parry کردن هم تمرین کن سر بعضی باس ها خیلی به کار میاد.

اون باسو میتونم بیام بزنم برات ولی خب خودت باید یاد بگیری چون جلوتر خیلی سختر میشه ولی به هر حال خواستی ادد کن.
گیمر تگتو بیزحمت بگو لطفا- مزاحمت شم- خدا خیرت بده:D

هنوز میام اینجا اینوید میشم باو ولم کنید:D آنلاین بازی هنو فعاله

View attachment 255085
یک بنده خدایی هر روز خدا اینجا بود و ما همیشه با همدیگه دوئل داشتیم. من هنوزم نمیدونم طرف کیه، اما یه بار بعد از یه سال و خورده ای دوباره اومدم سراغ بازی، دیدم دقیقا همون یوزر (حتی با همون ست لباس) داره هانترها رو شکار میکنه همچنان! :D مردم معمولا میگن حساب فن بیس بازیای فرام سافتور از همه بازیای دیگه جداست، ولی بنظرم بین خود سولزبورن هم فن بیس بلادبورن خودش یه چیز عجیب و غریبه.

من مطمئنم در آینده حتی اگه هیچ جور Re-release نداشته باشیم هم یک سری پلیر وفادار این مدلی تا ابد به دوئل کردن ادامه میدن تو این منطقه. :D

برو Hunter Dream همونجاییکه عروسک ( دختره هست ) سمت چپش یه حوصچه هستش . 3 تا زنگوله هستش اونا رو بخر
یا فقط اینو بخر
Bells
سپاس بیکران
ببخشید تا راه بیوفتم ممکنه سوالایی بپزسم که خیلی سمی ان :D
برای حدودای 6:30 تا 7:30 امشب آنلاین میشم اگر بودید ممنون میشم کمک کنید
الانم اددتون میکنم با موبایل

• Like
Reactions: Little John
یک بنده خدایی هر روز خدا اینجا بود و ما همیشه با همدیگه دوئل داشتیم. من هنوزم نمیدونم طرف کیه، اما یه بار بعد از یه سال و خورده ای دوباره اومدم سراغ بازی، دیدم دقیقا همون یوزر (حتی با همون ست لباس) داره هانترها رو شکار میکنه همچنان! :D مردم معمولا میگن حساب فن بیس بازیای فرام سافتور از همه بازیای دیگه جداست، ولی بنظرم بین خود سولزبورن هم فن بیس بلادبورن خودش یه چیز عجیب و غریبه.

من مطمئنم در آینده حتی اگه هیچ جور Re-release نداشته باشیم هم یک سری پلیر وفادار این مدلی تا ابد به دوئل کردن ادامه میدن تو این منطقه. :D
همین اتفاق برای من تو Nightmare Menesis افتاد . همون اولش .

• Like
Reactions: Ludens

دقیقا بازی هایی که اینجوری یه نسخه دارن فقط همیشه یه عده هستن که ول نمیکنن گیمو تا موقعی که سرورها باشه ادامه میدن. یه هفته پیش ویدیو های جدید مولتی God of War: Ascension دیدم برگام ریخت هنو مولتی پلی میدن ملت. همین الان دانجن فارم blood echo بری پره پلیره.

• Like
Reactions: Ludens
بدترین کار ممکن در حق بازیهای فرام سفت ویر اینه که اول بری بازی جدید تر رو بازی کنی بعد بری سراغ قبلی ها. هر چقدر هم خوب باشن بازم یه جایی به ذوق میخوره. من با دارک سولز ۳ و سکیرو با سری بازیهای این شرکت آشنا شدم اونا رو سر وقت بازی کردم و عالی بودن. ولی بلاد بورن رو خیلی دیر سراغش رفتم! الان در حال بازی الدین رینگ هستم درسته گرافیک منسوخ شده ای داره(در حد بلاد بورن و دارک ۳)
ولی
ولی واقعا گیم‌پلی و مکانیزم خیلی خیلی پخته تری نسبت به همه بازیهای سری سولز داره البته فاکتور از سیستم لول آپ که پایه و اساس کل سری بازی هاشون هست. بعد از بازی کردن الدن رینگ سراغ بلاد بورن رفتم که ببینم چه جور شاهکاریه که انقدر صفحه بحث در موردش رفته جلو.بعد از زدن باس اول و تغییراتی که در سیستم بازی نسبت به سری سولز دیدم فهمیدم سری سولز کجا و بلاد بورن کجا! تو بلاد بورن چیزی به اسم فلسک وجود نداره این اولین تغییر بازی هست که وقتی از سری سولز می‌آید این بازی به ذوقتون میخوره دومین نقطه منفی سیستم لول آپ که در الدن رینگ بسیار راحت تر هست یعنی عملا تو هر بنفایری میشه لول آپ کرد. سومین نقطه منفی فضا سازی مخوف بازیه. درسته اتمسفر بازی عالیه ولی ما از بازیهای میازاکی انتظار ترسناک بودن رو نداریم. خب شاید بگید این یه نقطه متفاوته که باید تحسین هم بشه ولی واقعا به مذاق هر کسی شاید خوشایند نیست. همه اینا باعث شد بازی رو بذارم کنار، در کل اشتباه من این بود که بعد از پلی دادن الدن رینگ سراغش رفتم و گرنه در خوب بودن بلاد بورن شکی نیست ولی اونقدری هم نیست که ازش اینهمه تحسین شنیده بودیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or