PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
هرکار میکنم نمیتونم با الدرینگ ارتباط برقرار کنم ، دارک سولز ۳ رو برم چطوره؟ می‌دونم خیلی دهن صاف کنه ولی مثل این شاهکار جادویی داره که نشه ازش دلکند؟؟
خب دقیقا درست میگی
منم همین برام ویش اومد
دوست دیگمون هم‌گفتن اپن ورد بودنش خرابش کرده
دارک سولز ۳ رو بازی کن حتما هم دی ال سی ها ش رو برو صدرصد فراموشش نمیکنی

هرکار میکنم نمیتونم با الدرینگ ارتباط برقرار کنم ، دارک سولز ۳ رو برم چطوره؟ می‌دونم خیلی دهن صاف کنه ولی مثل این شاهکار جادویی داره که نشه ازش دلکند؟؟
الدن همون سولز که اپن ورلد شده. اگه مشکلت اپن ورلده که سولز 3 رو برو, اگه چیز دیگه ایه بازم سولز 3 رو برو :D در کل سولز 3 رو برو با دی ال سی هاش.

اپن ورلد بودن الدن هم خرابش نکرده خیلی هم خوبه ولی خب وقتی گیم اپن ورلد میشه یه سری مشکلاتی به وجود میاد که حلش نکردن مثل باس ها و دانجن های تکراری.

sequel این بازی رو بسازین بی وجدانا!
به شخصه امیدوارم اگه فرام سافت بخواد تو ستینگ و حال هوای بلادبورن چیزی بسازه بره سراغ آی پی جدید نه ادامه این.
درسته عنوان خیلی خفنی میشه به احتمال زیاد ولی این اذیت کردنای بعدش واقعا رو اعصابه.

الان اگه اشتباه نکنم کل بازیا فرام سافت (منظور بازیای سبک سولزش) داره 60 فریم روی PS5 اجرا میشه بدون مشکل حالا سر یک بلادبورن اینقد اذیت کردن، نه آپدیت نه ریمستر، لعنتی پورت پی سی هم نداره حداقل اونجا بشه 60+ فریم بازی کرد با تکسچرا و گرافیک بهتر.
منی که تازه یک ساله طرفدار فرام سافت شدم و تک تک بازیاشونو دارم شخم میزنم اصلا دلم نمیاد با این وضع برم سمت بلادبورن.

گرچه مطمئنم ریمستر/ریمیک در راهه که پچ درست نمیدن اما خب 8 سال شده لعنتیا، 8 ساااااال :D

به شخصه امیدوارم اگه فرام سافت بخواد تو ستینگ و حال هوای بلادبورن چیزی بسازه بره سراغ آی پی جدید نه ادامه این.
درسته عنوان خیلی خفنی میشه به احتمال زیاد ولی این اذیت کردنای بعدش واقعا رو اعصابه.

الان اگه اشتباه نکنم کل بازیا فرام سافت (منظور بازیای سبک سولزش) داره 60 فریم روی PS5 اجرا میشه بدون مشکل حالا سر یک بلادبورن اینقد اذیت کردن، نه آپدیت نه ریمستر، لعنتی پورت پی سی هم نداره حداقل اونجا بشه 60+ فریم بازی کرد با تکسچرا و گرافیک بهتر.
منی که تازه یک ساله طرفدار فرام سافت شدم و تک تک بازیاشونو دارم شخم میزنم اصلا دلم نمیاد با این وضع برم سمت بلادبورن.

گرچه مطمئنم ریمستر/ریمیک در راهه که پچ درست نمیدن اما خب 8 سال شده لعنتیا، 8 ساااااال :D
کار درستی میکنی
اصلا با وضعیت 30 فریم الانش سمتش نرو که حیفه واقعا
اینا مطمئنا ی برنامه هایی واسه این بازی دارن حالا یا ریمستر یا ریمیک یا خیلی خوشبینانش ممکن هست نسخه 2 در کار باشه و اونموقع پچ 60 فریم هم برای این بدن

بنظرم تا بعد دی ال سی الدن رینگ می تونی صبر کنی تا شاید خبری بشه اگه اون موقع هم نشد، با خیال راحت همین نسخه رو بزن که همینم واقعا تکان دهنده خواهد بود.:D

کار درستی میکنی
اینا مطمئنا ی برنامه هایی واسه این بازی دارن حالا یا ریمستر یا ریمیک یا خیلی خوشبینانش ممکن هست نسخه 2 در کار باشه و اونموقع پچ 60 فریم هم برای این بدن
امیدوارم با نسخه اسلیم ps5 بیادش نسخه 2 بلاد بورن

• Like
Reactions: jdepp
کار درستی میکنی
شخصا بعید میدونم ریمستر/ریمیکی در کار باشه.
بدبختی اینه که نسخه فعلی فقط اسمش 30 فریمه، وگرنه توی بازی یه جوری افت فریم داره که چشم رو اذیت میکنه...

• Like
Reactions: Taha75 and db07

از یه میم ساده شروع شد ولی عزیزان خوش ذوق اون میم رو تبدیل به یه بازی کامل کردن :D
حقیقتا باورش سخته که FS هیچ برنامه‌ای برای آینده‌ی بلادبورن نداشته باشه. بازی که برای من و خیلیای دیگه بهترین کارشون هست.
حتما اون ورژن از بلادبورن رو هم دیده بودید که Demake شده بود به قولی و بازی با گرافیک PS1 به طور کامل قابل بازی بود.

از یه میم ساده شروع شد ولی عزیزان خوش ذوق اون میم رو تبدیل به یه بازی کامل کردن :D
حقیقتا باورش سخته که FS هیچ برنامه‌ای برای آینده‌ی بلادبورن نداشته باشه. بازی که برای من و خیلیای دیگه بهترین کارشون هست.
حتما اون ورژن از بلادبورن رو هم دیده بودید که Demake شده بود به قولی و بازی با گرافیک PS1 به طور کامل قابل بازی بود.
البته خود میازاکی هم گفته اگه سوالی درباره بلاد دارین برین از سونی بپرسین.
فرام هر برنامه ای هم داشته باشه باید سونی چراغ سبز بده. حتی نمیتونن آپدیت بدون اجازش بدن. سونی انگار کلا این آی پی ارزشمند رو به یه ورش گرفته. بلاد هنوز سی فریم هست از اونطرف برای بازی هایی که حتی نیازی ندارن ریمستر و ریمیک و فلان میده.

دوستان کسی هست منو تو بلاد کمک کنه باهم بریم؟
آیدی پلی استیشن
GAME_OVER6655
اگه نتونستی کسی رو پیدا کنی فقط خواستم یه نکته بگم که تو دیسکورد هم یه تلاشی کنید.من تو دیسکورد همبازی برای demon souls راحت پیدا کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or