PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آملیا باس شخمیه:D با لول 1 هم با هفت هشت تا اتک زرتش در میاد :D باس فقط اورفان و لودویگ و لورنس
نه بحث قوی ضعیفی نیست .دمیج بیش از حد زیاد میشه وگر نه باس راحتیه ولی با لول های پایین به این زودی نمیمیره. اگه +NG باشه با یه سری ایتم ها اره ولی اول بازی که ایتم زیادی هم بازی بهت نداده چطوری میشه با هفت هشت اتک زدش؟ :D

• Like
Reactions: J. Constantine
معمولا لودویگ بهترین گزینس! باز ببین مینت چیه؟ مین هندت چی میگیری؟ همونو آپ کن! زیادم استرس نگیرت! بعدا توی چلیسا بلاد راک ریخته!:D نمیخواد برا هربار مکس کردن یه اسلحه بازیه اصلیو بری تا تش!:D من خودم 3تا ویرلیگیگ ساوهارو مکس کردم هی یه جم پیدا میکردم بهتر بود شکلش فرق داشت سری مینداختم رو اون یکی!:D

هر چی این میازاکی خواسته بازی رو سخت و پیچیده کنه اما اینقدر خوب و ساده توضیح میدی که ادم نگرانی نداره :D دمت گرم ! فکر میکردم بلاد راک خیلی کمیابه

الان من همون Beast Cutter فابریک رو تا لول 9 بردم و تا اینجا بازی کردم اما Ludwig's Holy Blade رو تا 10 میبرم که ماکس دمیج بیشتری داره :-bd

نه بحث قوی ضعیفی نیست .دمیج بیش از حد زیاد میشه وگر نه باس راحتیه ولی با لول های پایین به این زودی نمیمیره. اگه +NG باشه با یه سری ایتم ها اره ولی اول بازی که ایتم زیادی هم بازی بهت نداده چطوری میشه با هفت هشت اتک زدش؟ :D
با روشه خودت دیگه!:دی Overleveling:دی

درود
بعد از زدن باس martyr گفتن از یه چیزی استفاده کنید تا پشت باس یه در مخفی هست یه همچین چیزی اگه درسته راهنمایی کنید
من سه تا از تروفی ها رو نگرفتم که یکیش Blood Gem Master اینو از کجا میتونم پیدا کنم منظور از مرحله دخمه ها یعنی چه؟
باز هم ممنونم

درود
بعد از زدن باس martyr گفتن از یه چیزی استفاده کنید تا پشت باس یه در مخفی هست یه همچین چیزی اگه درسته راهنمایی کنید
من سه تا از تروفی ها رو نگرفتم که یکیش Blood Gem Master اینو از کجا میتونم پیدا کنم منظور از مرحله دخمه ها یعنی چه؟
باز هم ممنونم

باید تاج Crown of Illusions رو سرت بزاری بعد بری سمت صندلی باس و بعد ادامه ماجرا ...
اون تروفی هم توی چالیس ها باید بری البته من خودم هنوز نرفتم چون کمی مبهمه برام :-?
یک تروفی دیگه هم مربوط به باس Yharnam هست که اونم توی چلیس دانجن هاست
سومیش هم مال سلاح هاست اونم توی سطح 2 Ailing Loran Chalice Dungeon

آخرین ویرایش:
سر و دست هارو:دی
میرم کمک بقیه قشنگ خوف میکنن:))
rsz_ps_messages_20180329_103745.jpg

rsz_img_20180329_150631.jpg

rsz_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B3%DB%B2%DB%B9_%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B9%DB%B5%DB%B3.jpg

بهترين سلاح سبك بازي كدومه؟
مصی تو که تمام کردی دیگه وقت همچین سوالیه؟:|:D
با همون ساو کلیرت اون دانجن اخری رو هم رد کن تمامه:D
Saw Cleaver با اختلاف زیاد نه تنها بهترین سلاح سبک بازیه بلکه بهترین سلاح کل بازیه
درود بر رفیق قدیمی
اقا خودتو واسه دارک ۱ اماده کن:دی
مخصوصا اون باسه که قبلا میگفتی اسفالتت کرده :دی

دوستان من رفتم ت hemwick charnel و اون پیرزن جادوگر هم کشتم .الان باز کجا باید برم ؟ بدجور گو گیجه گرفتم :D
درود
اون باس فرعی هست که زدین:D
یه نامه ایی هست اگر بگیرین یه چند متر قبل همین باس یه کالسکه میاد میبرتت به یه محیط جدید با یه باس خفن که در واقع اینم فرعیه
شما فوربیدن وودز رفتی؟
از کلیسای کاتردال که باسش رو قبلا زدین وقتی بیای بیرون هم سمت چپ مسیر داره هم راست
شما گمانم راست رفتین که به این محیط جادوگرها رسیدی
اگر چپ رو هم برید شما رو میبره به یه محیط دیگه البته اونم فرعیه(یه ایتم از اوایل فوربیدن وودز از یه کلبه ایی میگیری میای سمت این مسیر+تانگ فتی نیا:دی)
مسیر اصلی(فوربیدن وودز)واسه شما اون پایین پایین های راهروی کاتردال هست که به یه درب بسته میرسید که پسورد میخواد که شما چون باس منطقه رو زدین پسورد رو دارید و راه اصلی واستون باز میشه
متوجه شدی؟:D

درود
اون باس فرعی هست که زدین:D
یه نامه ایی هست اگر بگیرین یه چند متر قبل همین باس یه کالسکه میاد میبرتت به یه محیط جدید با یه باس خفن که در واقع اینم فرعیه
شما فوربیدن وودز رفتی؟
از کلیسای کاتردال که باسش رو قبلا زدین وقتی بیای بیرون هم سمت چپ مسیر داره هم راست
شما گمانم راست رفتین که به این محیط جادوگرها رسیدی
اگر چپ رو هم برید شما رو میبره به یه محیط دیگه البته اونم فرعیه(یه ایتم از اوایل فوربیدن وودز از یه کلبه ایی میگیری میای سمت این مسیر+تانگ فتی نیا:D)
مسیر اصلی(فوربیدن وودز)واسه شما اون پایین پایین های راهروی کاتردال هست که به یه درب بسته میرسید که پسورد میخواد که شما چون باس منطقه رو زدین پسورد رو دارید و راه اصلی واستون باز میشه
متوجه شدی؟:D
ممنون. اره پیدا کردم

• Like
Reactions: voldmort

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or