PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من چند وقتیه بازی رو شروع کردم و کلا از اول قصد داشتم بدون co op همه باس ها رو بزنم ولی Darkbeast :|
این چرا اینجوری بود :| نمیدونم بخاطر لول پایینم بود یا نه ولی خییییییلی OP بود و اخر مجبور شدم co op بکشمش :D
از اونور باس توی forbidden woods خیلی راحت بود :|

• Like
Reactions: J. Constantine
من چند وقتیه بازی رو شروع کردم و کلا از اول قصد داشتم بدون co op همه باس ها رو بزنم ولی Darkbeast :|
این چرا اینجوری بود :| نمیدونم بخاطر لول پایینم بود یا نه ولی خییییییلی OP بود و اخر مجبور شدم co op بکشمش :D
از اونور باس توی forbidden woods خیلی راحت بود :|
دارک بیست باس به این رامی! به این خوبی!:دی دوتا میکشی زیرش زارت استگر میشه مثه مرغه کورچ میخوابه زمین!:دی بیست پلت بندازی با فایر پیپر فاتحش خوندس!
دستم بدجوری را افتاده! ینی باس میبینم یه ترای با سوتیهای احمقانه ی خودم نیوفته، ترایه دوم دیگه کارش تمومه!:دی اکثر مواقع که کاراکتر نفله میشه مقصر بازیبازه! درسته بازی پانیشینگه ولی وقتی سوتی بدی میزاره تو کاست!

من بلاد بورن رو با پلاز دیجیتالی گرفتم ! امروزم دی ال سیش رو خریدم ! میخوام ببینم تو این دیتایی که دانلود کردم دی ال سی هم بوده ؟! چون روی دی ال سی هیچ گزینه دانلودی برام نیست !؟

من بلاد بورن رو با پلاز دیجیتالی گرفتم ! امروزم دی ال سیش رو خریدم ! میخوام ببینم تو این دیتایی که دانلود کردم دی ال سی هم بوده ؟! چون روی دی ال سی هیچ گزینه دانلودی برام نیست !؟
DLC توی خود آپدیت بازی هست! بعد از اینکه باس Vicar Amelia رو زدی برو هانترز دریم! یه آیتمی هست به اسم Eye of a Blood-drunk Hunter که میگیری بعد میری لامپ Cathedral Ward و خروجی سمت چپ میره به قبرستون و بعدش اونجا میری سمت راست جلوی نرده ها و روی همون جنازه ای که یه ست گرفتی ازش و یه آمیگدالا میگیرتت میبرتت به DLC! فرنزی میشی! حواست باشه که HP پر باشه! لامپایه DLC هم روی سنگ قبر کنار Insight Shop هستن برا تلپورت!

• Like
Reactions: sinart7 and vaan 2
من همه نسخه های Soulsborne رو تک و تنها بازی کرده بودم و مخالف آنلاینش هستم، ولی چون دارم بازی رو به خاطر DLC از اول میرم، گفتیم برای تنوع آنلاین بشیم! :D
بازی رسما چند مرحله آسون تر میشه! گذشته از عزیزانی که برای کمک میان و اگه حرفه ای باشن خیلی کار رو راحت میکنن، انواع و اقسام راهنمایی ها هم روی در و دیوار وجود داره. "دو متر جلوتر یکی میخواد بهت حمله کنه". "مواظب بالای سرت باش". "دشمن از دور بهت تیر میزنه" و ...
یعنی رسما سبک بازی عوض میشه! البته از طرفی هم co-op لذت بخش و فانی داره، ولی به نظرم اتمسفرش در حالت آنلاین منهدم میشه، حداقل توی دور اول. ولی دورهای بعدی رو آنلاین بریم صفای خاص خودش رو داره. :دی

اقا بهترین جم استون ها رو کجا پیدا کنم؟
بعد برا لول اپ کردن بیشتر چیو لول اپ کنم؟
یه مورده دیگه هم که برام سواله ایا لباس تاثیر داره توی دیفنس؟ اخه یکی از بچه ها پلات 100% کرده بازی رو میگه روی لباس زیاد تمرکز نکن
اصلحه های قوی میخوام کجا پیشون بگردم؟

یارو اومد کمکم یه صلاح داشت مثل چرخ دنده بود از پشتش اویزون خیلی دمیج میداد و r1 باحالی داشت

• Like
یه مورده دیگه هم که برام سواله ایا لباس تاثیر داره توی دیفنس؟ اخه یکی از بچه ها پلات 100% کرده بازی رو میگه روی لباس زیاد تمرکز نکن

یارو اومد کمکم یه صلاح داشت مثل چرخ دنده بود از پشتش اویزون خیلی دمیج میداد و r1 باحالی داشت
لباسا هرکدوم یه کارایی دارن ولی بله کم و بیش میشه گفت به کل جدی نگیر این داستان لباسارو تو بازی! هرچی خوشت اومد بپوش!:D لباس فروشیه لول
اسلحه ها تقریبا همشون کارایی دارن منتاها تاپاشو بخوای یکی لودویگ هست و اون یکیم Whirligig Saw که همون اره چرخشیس که میگی و یکی از سلاحهای DLCه بازی هست.
بهترین جمهارو باید توی چلیسها بگردی دنبالشون که باید اون چلیسارو داشته باشی و بسازیشون دست کم یکبار حتی اگر تمومشونم نکردی مهم نی و از اون به بعد میتونی از گلیفها که کدهای آنلاین هستن استفاده کنی تا اون چلیسو هی بری و فارم کنی برا جم! لول آپم که این مدلیه که شما یه سافت کپ یک داری یه سافت کپ 2 داری و یه هارد کپ!
شما برای Strength و Skill و Bloodtinge و Arcane و ویتال 2تا سافت کپ داری و یه هارد کپ و حالا سافت کپ به این معنیه که با لول آپ اون استت خیلی زیاد میشه و سافت کپ 2 کمتر از سافت کپ یک زیاد میشه و هارد کپ دیگه خیلی کم زیاد میشه اون استت با لول آپ! مثال:
Strength تا لول 25 با هربار لول آپ مثلا 4 تا میزاره رو دمیجت و از 26 تا 50 هر لول 3تا میزاره رو دمیجت و از 50 که هارد کپ شروع میشه 1 دونه میزاره رو دمیجت! این توضیح سافت کپ و هارد کپ! برا ویتالم همینه منتاها بشتر میزاره مثلا لولایه اول مثلا 15 تا 20 تا میری بالا ولی 50 به بالا 9ت 8 تا اینا زیاد میشه ویتالت. Enduranceو اصلا بالای 40 نبر! چون استامینا تا 160 میره بالا و بعدش فقط رزیست میده که اصلا به اون بلاداکوش نمیارزه! اونو باید بزاری آخر از همه ببری برای هاردکپش ولی تا 40 هرچی بری خوبه!
حالا اینکه چیو ببری بالا بستگی به اسلحت داره! روی توضیحات اسلحه پایین مثلا عکس Strength هست و جلوش یه حرفه! هرچی حرف به A نزدیکتر باشه، اون اسلحه از Strength بیشتر دمیج میگیره! آخرین حرف هم S هست! اینجوریه: E<D<C<B<A<S مثال:
یه اسلحه با حرف A جلوی آیکون Strength با زیاد کردن Strength به فرض 4 تا دمیجش زیاد میشه ولی یه اسلحه با حرف B جلوی آیکون Strength به فرض 3 تا دمیجش زیاد میشه!

طبق توصیه دوستان که گفتن دی ال سی رو قبل اتمام برو الان من وت نرس رو بزنم بعدش دی ال سی و دانجن ها رو برم؟
DLCو برو ولی دانجنارو باید براشون لول آپ کنی! اولیاش راحته ولی به لول 4 و 5 که میرسه میزنن شهیدت میکنن خصوصا که باید بگردی آیتم برای ساختن چلیسه بعدی فارم کنی اینه که توصیه میشه فعلا دی ال سی بعد دانجنا بعد دیگه زورت به دانجنا نرسید برو بازیو تموم کن و نیو گیم کن و 3تا رونه Moonو بنداز که 70 درصد بلاد اکو بیشتر بگیری و کاراکترو 150-200 لول آپ کن بعد برو دانجن بزن پاره کن بعد برو سره باسایه چلیسایه کرس شهیدت کنن بخندیم دوره همی!:D منم شهید شدم البته و دورهمی کلی خندیدیم!:D

آخرین ویرایش:

1) معمولا بهترین جم استونها در چلیس ها پیدا میشن. اونم لول‌های بالاش
2)خیلی بستگی به خودتون داره. چون نقش جادو در این بازی کمتر شده بنظرم بهتره HP و Strength و Skill رو افزایش بدید
3) نه که تاثیر نداشته باشه ولی به نسبت کم :D کلا لباس در بلادبورن بیشتر نقش فشن داره:D برا بعضی باس‌ها میتونه تاثیرگذار تر باشه
4)اینم خیلی شخصیه که با چه سلاحی کار کنید. همون سلاحهایی که اول بازی بدست میارید فوق‌العاده کارآمدن. اون سلاحی که میگید اگه منظورتون Whirligig Saw هستش در دی ال سی میتونید پیداش کنید

به خاطر یک نفر نتونستم DLC بزنم تا الان دفعه پیش لولم 270 بود الان هم سیوم کار نمیکرد با نسخه جدید مجبور شدم دوباره بازی از اول شروع کنم فقط میتونم بگم بازی هیچ وقت تکرار نشده برام الان فکر کنم یه 10-12 دفعه ای میشه با سری قبلی بازی تمام کردم اما لعنتی یک چیزی داره ادم هرچقدر هم بازی کنه نه براش تکرار میشه نه خسته کننده .

تا الان فکر کنم کم کم میتونستم دو -سه بار دیگه بازی پلات کنم این همه بازی کردم .:D

یک چیزی که دفعه پیش امتحان کردم خیلی حال میداد تعداد Insight ها هستش که دارین ببرینش بالا بازی به معنی کلمه عالیتر از قبل میشه یک چیزای که نمیدیدین میبینین و بعضی از دشمن ها نیروی جدید پیدا میکنن و یا قدرتشون بیشتر میشه .

دوستانی که میگن بازی تک نفره سخت تر هستش به نظر من برعکس اول از همه سینگل اگه دفعه اول که باس میبینین و بچه بهتری هستش بکشینش دیگه نه سختی داره نه چیزی تازه اگه Insight شما بیشتر از 60 باشه که عالیتر هم میشه .:D چه co-op که رسما بعضی باس ها وحشی میشن و خون بیشتر دارن و فنون زیبای هم اجرا میکنن . البته من با Insight 100 تست کردم بیشتر از 60 تاثیری نداره مثل اینکه من تفاوتی احساس نکردم بیشتر از 60 به هر حال حالش میده اگه دوست داشتین یکم بازی سخت تر بشه تست کنین .

آخرین ویرایش:
  • Like
لباسا هرکدوم یه کارایی دارن ولی بله کم و بیش میشه گفت به کل جدی نگیر این داستان لباسارو تو بازی! هرچی خوشت اومد بپوش!:D لباس فروشیه لول
اسلحه ها تقریبا همشون کارایی دارن منتاها تاپاشو بخوای یکی لودویگ هست و اون یکیم Whirligig Saw که همون اره چرخشیس که میگی و یکی از سلاحهای DLCه بازی هست.
بهترین جمهارو باید توی چلیسها بگردی دنبلشون که باید اون چلیسارو داشته باشی و بسازیشون دست کم یکبار حتی اگر تمومشونم نکردی مهم نی و از اون به بعد میتونی از گلیفها که کدهای آنلاین هستن استفاده کنی تا اون چلیسو هی بری و فارم کنی برا جم! لول آپم که این مدلیه که شما یه سافت کپ یک داری یه سافت کپ 2 داری و یه هارد کپ!
شما برای Strength و Skill و Bloodtinge و Arcane و ویتال 2تا سافت کپ داری و یه هارد کپ و حالا سافت کپ به این معنیه که با لول آپ اون استت خیلی زیاد میشه و سافت کپ 2 کمتر از سافت کپ یک زیاد میشه و هارد کپ دیگه خیلی کم زیاد میشه اون استت با لول آپ! مثال:
Strength تا لول 25 با هربار لول آپ مثلا 4 تا میزاره رو دمیجت و از 26 تا 50 هر لول 3تا میزاره رو دمیجت و از 50 که هارد کپ شروع میشه 1 دونه میزاره رو دمیجت! این توضیح سافت کپ و هارد کپ! برا ویتالم همینه منتاها بشتر میزاره مثلا لولایه اول مثلا 15 تا 20 تا میری بالا ولی 50 به بالا 9ت 8 تا اینا زیاد میشه ویتالت. Enduranceو اصلا بالای 40 نبر! چون استامینا تا 160 میره بالا و بعدش فقط رزیست میده که اصلا به اون بلاداکوش نمیارزه! اونو باید بزاری آخر از همه ببری برای هاردکپش ولی تا 40 هرچی بری خوبه!
حالا اینکه چیو ببری بالا بستگی به اسلحت داره! روی توضیحات اسلحه پایین مثلا عکس Strength هست و جلوش یه حرفه! هرچی حرف به A نزدیکتر باشه، اون اسلحه از Strength بیشتر دمیج میگیره! آخرین حرف هم S هست! اینجوریه: E<D<C<B<A<S مثال:
یه اسلحه با حرف A جلوی آیکون Strength با زیاد کردن Strength به فرض 4 تا دمیجش زیاد میشه ولی یه اسلحه با حرف B جلوی آیکون Strength به فرض 3 تا دمیجش زیاد میشه!

DLCو برو ولی دانجنارو باید براشون لول آپ کنی! اولیاش راحته ولی به لول 4 و 5 که میرسه میزنن شهیدت میکنن خصوصا که باید بگردی آیتم برای ساختن چلیسه بعدی فارم کنی اینه که توصیه میشه فعلا دی ال سی بعد دانجنا بعد دیگه زورت به دانجنا نرسید برو بازیو تموم کن و نیو گیم کن و 3تا رونه Moonو بنداز که 70 درصد بلاد اکو بیشتر بگیری و کاراکترو 150-200 لول آپ کن بعد برو دانجن بزن پاره کن بعد برو سره باسایه چلیسایه کرس شهیدت کنن بخندیم دوره همی!:D منم شهید شدم البته و دورهمی کلی خندیدیم!:D

ممنون از راهنمایی های خوبت :x

الان این اوضاع منه البته هنوز وت نرس رو نزدم
http://uupload.ir/files/njih_bloodborne™_20180327145310.jpg

با این شرایط برم دانجن های بالای لول 3 شهید میشم؟:D

• Like
به خاطر یک نفر نتونستم DLC بزنم تا الان دفعه پیش لولم 270 بود الان هم سیوم کار نمیکرد با نسخه جدید مجبور شدم دوباره بازی از اول شروع کنم فقط میتونم بگم بازی هیچ وقت تکرار نشده برام الان فکر کنم یه 10-12 دفعه ای میشه با سری قبلی بازی تمام کردم اما لعنتی یک چیزی داره ادم هرچقدر هم بازی کنه نه براش تکرار میشه نه خسته کننده .

تا الان فکر کنم کم کم میتونستم دو -سه بار دیگه بازی پلات کنم این همه بازی کردم .:D

یک چیزی که دفعه پیش امتحان کردم خیلی حال میداد تعداد Insight ها هستش که دارین ببرینش بالا بازی به معنی کلمه عالیتر از قبل میشه یک چیزای که نمیدیدین میبینین و بعضی از دشمن ها نیروی جدید پیدا میکنن و یا قدرتشون بیشتر میشه .

دوستانی که میگن بازی تک نفره سخت تر هستش به نظر من برعکس اول از همه سینگل اگه دفعه اول که باس میبینین و بچه بهتری هستش بکشینش دیگه نه سختی داره نه چیزی تازه اگه Insight شما بیشتر از 60 باشه که عالیتر هم میشه .:D چه co-op که رسما بعضی باس ها وحشی میشن و خون بیشتر دارن و فنون زیبای هم اجرا میکنن . البته من با Insight 180 تست کردم بیشتر از 60 تاثیری نداره مثل اینکه من تفاوتی احساس نکردم بیشتر از 60 به هر حال حالش میده اگه دوست داشتین یکم بازی سخت تر بشه تست کنین .
داداچم اینسایت بیشتر از 99تا نمیشه!:دی چجوری 180تا؟:دی پچایه اوله بازی بیشتر میشده؟ یا دیسکاوریو با اینسایت قاطی کردی؟:دی
ممنون از راهنمایی های خوبت :x

الان این اوضاع منه البته هنوز وت نرس رو نزدم
http://uupload.ir/files/njih_bloodborne™_20180327145310.jpg

با این شرایط برم دانجن های بالای لول 3 شهید میشم؟:D
بالای لول 3 دیگه از شهادت رد میشه میره رو جاویدالاثر لول باز یه ترای بده ضرر که نداره! فقط قبلش کل بلاد اکوهاتو خرج کن بره!:دی

داداچم اینسایت بیشتر از 99تا نمیشه!:D چجوری 180تا؟:D پچایه اوله بازی بیشتر میشده؟ یا دیسکاوریو با اینسایت قاطی کردی؟:D
نه درست میگی اشتباه تایپی بود دقت نکردم مرسی;) منظورم 100 بود آخرین حدش بود که همون 99.:D

• Like
ولی خدا وکیلی بازی انقدر که جو میدن سخت نیست ! هست ! ولی نه اونقدر ! من هشت تا باس زدم فقط سه تاش رسید به بار دوم ! بقیه رو همون بار اول زدم ! هر موجودی یه الگویی داره ! الگوش رو فهمیدی دیگه واقعا دلیلی برای باختن بهش وجود نداره !

مثلا باس دوم رو من بهش باختم چون نمیدونستم با چنگکش یه سه ضرب پشت هم میزنه ! و همش خورد بم مردم ! ولی دفعه دوم دیگه هیچ فنی نداشت غافلگیرم کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or