PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
با درورد
لازمه اول از تمامی دوستان که راهنمایی کردن یک تشکر کنم=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
دوتا مورد :
1-من از اکانت هکی استفاده میکنم از کجا بفهمم که این اکانت DLC داره
2-بازی سه تا پایین چطوری میتونم سه تا رو ببینم
با تشکر

با درورد
لازمه اول از تمامی دوستان که راهنمایی کردن یک تشکر کنم=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
دوتا مورد :
1-من از اکانت هکی استفاده میکنم از کجا بفهمم که این اکانت DLC داره
2-بازی سه تا پایین چطوری میتونم سه تا رو ببینم
با تشکر
درود
سوال اولتو چون خودم دیسک سال رو دارم نمیدونم اما راجب سوال دوم
۳پایان وجود داره
زمانی که به باس mergos رو زدین و اومدین هانتر دریمز اونجا اتیش گرفته و دروازه اون پایین که میره واسه gehrman باز شده
وقتی میری باهاش صحبت میکنی دو انتخاب بهت میده
یکی اینکه جون خودتو فدا کنی که با زدن sumbit انجام میشه:D
گزینه ی بعدی refuse یا امتناع کردنه و در ادامه مبارزه با اون بزرگواره:D
سومین پایان و درواقع جالب ترینش یکم داستان داره
قبل ورود به محیط مبارزه با gehrman باید حداقل ۳تا cord رو داشته باشه و اونارو باهم use کنی تا بعد کشتنش باس moon رو زیارت کنی:D
حالا اگر یه زمانی خواستی cord ها رو جمع کنی بگو من یا بچه ها توضیح بدیم چون توضیحش یکم طولانیه:D

• Like
Reactions: D_grayman and jjhha
درود
سوال اولتو چون خودم دیسک سال رو دارم نمیدونم اما راجب سوال دوم
۳پایان وجود داره
زمانی که به باس mergos رو زدین و اومدین هانتر دریمز اونجا اتیش گرفته و دروازه اون پایین که میره واسه gehrman باز شده
وقتی میری باهاش صحبت میکنی دو انتخاب بهت میده
یکی اینکه جون خودتو فدا کنی که با زدن sumbit انجام میشه:D
گزینه ی بعدی refuse یا امتناع کردنه و در ادامه مبارزه با اون بزرگواره:D
سومین پایان و درواقع جالب ترینش یکم داستان داره
قبل ورود به محیط مبارزه با gehrman باید حداقل ۳تا cord رو داشته باشه و اونارو باهم use کنی تا بعد کشتنش باس moon رو زیارت کنی:D
حالا اگر یه زمانی خواستی cord ها رو جمع کنی بگو من یا بچه ها توضیح بدیم چون توضیحش یکم طولانیه:D

دوست عزیز ممنون
CORDها رو توضیح میدی
با تشکر

دوست عزیز ممنون
CORDها رو توضیح میدی
با تشکر
خواهش
قطعا بارها توی پیج های قبلی توضیح دادن ولی تا جایی که حضور ذهن داشته باشم میگم
یکیش توی یه مکان مخفیه که اسمش abondoned work shop عه:دی
ببین از لامپ کاتردال وارد که وارد شی سمت راستت یه در هست که تا باس blood starved رو نکشی درش قفله
بعد که باز شد شما میری مسبرش تا برسی با یه ساختمونی چند طبقه ولی وارد نشو از همون بقلش مسیرو میری میرسی به یه مکان تاریک که زیرش خالیه و مثل پرتگاهه!:دی
اونجا یه دربی هست که اگر دقت کنی میتونی مشاهدش کنی که باید یه پرش خوب برای رسیدن بهش انجام بدی که قطعا بار اول سخته بهش برسی و ممکنه پرت شی پایین و تبدیل به حلیم بشی:دی
پس چندبار سعی کن تا برسی و درب رو باز کنی و اونجا cord اولو به دست میاری
_
دومیشو وقتی که باس rom رو زدی باید از هانتر دریمز به لامپ فوربیدن فورست بری
از لامپ که بری سمت جنگل بعد مدتی به ۶_۷تا قفس سگ میرسی که یه مسیر اون پشتشون هست اونو ادامه بدی به یه محیط سمی میرسی که چندتا گولاخ اونجاس
پشتشون یه نردبان چوبی هست که بالا بری میفتی نزدیکای لامپ اول بازی ولی یه درب دیگه هم هست که تو رو به کلنیک lofeska میبره و اونجا ملاقاتش میکنی که رو تخت شلال شده(:دی)و فکر کنم میزدی میکشتیش cord رو میگرفتی
_
سومیشم که همون باسmergos رو که میکشی گیرت میاد یعنی باس قبل gehrman که بالا گفتم
_
یه cord دیگه هم هست پیچیده تره که نیاز هم بهش نداری همین ۳تا کافیه:دی
حالا ببینم با این شاهکار تاریخ بازی های ویدویی چه میکنی:دی

خواهش
قطعا بارها توی پیج های قبلی توضیح دادن ولی تا جایی که حضور ذهن داشته باشم میگم
یکیش توی یه مکان مخفیه که اسمش abondoned work shop عه:D
ببین از لامپ کاتردال وارد که وارد شی سمت راستت یه در هست که تا باس blood starved رو نکشی درش قفله
بعد که باز شد شما میری مسبرش تا برسی با یه ساختمونی چند طبقه ولی وارد نشو از همون بقلش مسیرو میری میرسی به یه مکان تاریک که زیرش خالیه و مثل پرتگاهه!:D
اونجا یه دربی هست که اگر دقت کنی میتونی مشاهدش کنی که باید یه پرش خوب برای رسیدن بهش انجام بدی که قطعا بار اول سخته بهش برسی و ممکنه پرت شی پایین و تبدیل به حلیم بشی:D
پس چندبار سعی کن تا برسی و درب رو باز کنی و اونجا cord اولو به دست میاری
_
دومیشو وقتی که باس rom رو زدی باید از هانتر دریمز به لامپ فوربیدن فورست بری
از لامپ که بری سمت جنگل بعد مدتی به ۶_۷تا قفس سگ میرسی که یه مسیر اون پشتشون هست اونو ادامه بدی به یه محیط سمی میرسی که چندتا گولاخ اونجاس
پشتشون یه نردبان چوبی هست که بالا بری میفتی نزدیکای لامپ اول بازی ولی یه درب دیگه هم هست که تو رو به کلنیک lofeska میبره و اونجا ملاقاتش میکنی که رو تخت شلال شده(:D)و فکر کنم میزدی میکشتیش cord رو میگرفتی
_
سومیشم که همون باسmergos رو که میکشی گیرت میاد یعنی باس قبل gehrman که بالا گفتم
_
یه cord دیگه هم هست پیچیده تره که نیاز هم بهش نداری همین ۳تا کافیه:D
حالا ببینم با این شاهکار تاریخ بازی های ویدویی چه میکنی:D

من سه تاشو گرفتم فقط باس MERGOS مونده تا اینجا درست
راستی یادم میاد تو صفحات قبل گفته بودن باید از سیو بازیهات رو فلش ذخیره کنی یه هچین چیزی تا بتونی سه تا پایانو ببینی

من سه تاشو گرفتم فقط باس MERGOS مونده تا اینجا درست
راستی یادم میاد تو صفحات قبل گفته بودن باید از سیو بازیهات رو فلش ذخیره کنی یه هچین چیزی تا بتونی سه تا پایانو ببینی
شما که گرفتی چرا پرسیدی من ۴ساعت تایپ کنم:|
بعد از mergos که اومدی هانتر دریمز خارج شو سیو بگیر برگرد برو سراغ همون انتخاب هایی که اول توضیح دادم و بعد هر کدوم خارج شو سیو رو مجدد لود کن

شما که گرفتی چرا پرسیدی من ۴ساعت تایپ کنم:|
بعد از mergos که اومدی هانتر دریمز خارج شو سیو بگیر برگرد برو سراغ همون انتخاب هایی که اول توضیح دادم و بعد هر کدوم خارج شو سیو رو مجدد لود کن

دادا شرمنده گفتی رفتم نگاه کردم دیدم سه تاشو گرفتم
راستی dlc هم داره تست کردم رفتم پیش اون امیگیلدا منو گرفت رفتم به dlc :)):)):))
خدارو شکر یک هفته دیگه درگیر این بازی هستم
یه سوال
اول dlc برم یا اینکه دوتا باس اخر بزنم بعد برم

• Like
Reactions: voldmort
یه سوال

اول dlc رو برو به چند دلیل.
یکی اینکه ng+ بازی برات سخت تر میشه. مخصوصا dlc که خودش به اندازه کافی سخت هست.
دوما اینکه ng+ بری همون اول dlc برات در دسترس نیست و باید تا جای ویکار املیا بیای تا برات باز بشه.

اول dlc رو برو به چند دلیل.
یکی اینکه ng+ بازی برات سخت تر میشه. مخصوصا dlc که خودش به اندازه کافی سخت هست.
دوما اینکه ng+ بری همون اول dlc برات در دسترس نیست و باید تا جای ویکار املیا بیای تا برات باز بشه.

یکم بیشتر توضیح میدی مخصوصا اون دوما

• Like
Reactions: voldmort
یکم بیشتر توضیح میدی مخصوصا اون دوما
دوست عزیز باس آخر رو که بزنید بازی بصورت اتوماتیک وارد +ng میشه. یعنی با همون لولی که داری بازی از نو شروع میشه ولی با درجه سختی بالاتر که به همون نصبت dlc هم سختتر میشه مورد بعد هم این که dlc از همون اول بازی در دسترس نیست باید تا باس ویکار پیش برید تا باز شه که قاعدتا وقتی بازی از اول شروع شه دیگه تا دوباره به اون مرحله نرسید به dlc دسترسی ندارید.

یه سوال
خواهش:D
دوستان توضیحات رو دادن
حتما اول dlc برو
سطح dlc واقعا بالاتره و پر هیجان
نمیدونم دانجن بازی کردی یانه(؟)اون خودش یه دنیای جداگونس حتما برو چندهفته بچرخ تو دانجن ها عالیه!!!!
سعی کن تکی بازی کنی تا حسابی اذیت شی:D
از این سبک بازی ها سالی یه دونه هم نمیاد
بعد بلاد فقط دارک ۳ و nioh هستن که فضاشون شبیه به بلاد هست پس سعی کن واسه تمام کردنش از کسی کمک نگیری:D
چندماهه منتظرم خرداد برسه که ریمستر دارک ۱ هم برسه
واسه ماها که عشق میازاکی هستیم عالیه:D
پ.ن:مطمئن باش بیش تر از یه هفته درگیرشی
من ۳ ساله درگیرم:D

آقا یه نکته ی ظریف مصوریو اشاره کنم اونم اینکه رون میگیرید نفروشید:| تهش میرسید به اونجا که همه چیو گرفتید مثه من اونوقت میری سراغ گرفتن دوباره ی رون که بازی یه آناناس نشونتون میده تمام!:| من خودم اصن کامپلیشنیست نیستم و هیچ بازییو تا الان به جز این یکی پلات نکردم واسمم مهم نبوده! ولی کرمی که این داره ببین چیه که من کاراکتر لول 220و دیلیت کردم نشستم از اول برم اونم چی؟! همه اصلحه ها و رونهارو داشتم و فقط اونایی که فروخته بودم مونده بود! جم مکس فیزیکالم داشتم:| 27.2% ولی زدم زیرش گفتم من باید همه چیه اینو داشته باشم!:دی از اول دارم میرم و فعلا از کمک کردن معذورم!:دی

آقا یه نکته ی ظریف مصوریو اشاره کنم اونم اینکه رون میگیرید نفروشید:| تهش میرسید به اونجا که همه چیو گرفتید مثه من اونوقت میری سراغ گرفتن دوباره ی رون که بازی یه آناناس نشونتون میده تمام!:| من خودم اصن کامپلیشنیست نیستم و هیچ بازییو تا الان به جز این یکی پلات نکردم واسمم مهم نبوده! ولی کرمی که این داره ببین چیه که من کاراکتر لول 220و دیلیت کردم نشستم از اول برم اونم چی؟! همه اصلحه ها و رونهارو داشتم و فقط اونایی که فروخته بودم مونده بود! جم مکس فیزیکالم داشتم:| 27.2% ولی زدم زیرش گفتم من باید همه چیه اینو داشته باشم!:D از اول دارم میرم و فعلا از کمک کردن معذورم!:D
دقیقا!!:دی
یه هفتس مجدد نصب کردم رسیدم لول ۲۰۰:|
هرسری میام ۱۰تا سلاح لول ۱۰ میکنم هی تو دانجنا میگردم جم توپ پیدا میکنم واسشون بعد میزنم همشو پاک میکنم
لامصب تکراری بشو نیست که نیس:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or