PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من زیاد رو باسای بلادبورن گیر نداشتم و تقریبا میشه گفت همشون رو راحت زدم (به جز اورفان که یکم اذیت کرد) ولی فکر نکنم هیچ باسی به اندازه fume knight تو دارک 2 و مانوس تو دارک 1 منو کشته باشن fume knight بلایی سرم آورد که کلا سبک مبارزم رو به کلی عوض کردم تنها باسی هم که تو کل سری کاری باهام کرد که من یه نفر رو کمکی بیارم اورنستین و اسماگ بودند که دیگه رسما از تکی زدنشون ناامید شده بودم و مجبور شدم کمک بیارم
اصل حال بازی به تکی زدن باس هاست اون استرس تنهایی قرار گرفتن مقابلشون یه حس خاصی داره که هیچ بازی تو دنیا نمی تونه براتون داشته باشه

منم چندباری اینجوری شدم اما اونی که خیلی خوب یادمه سر آمیگدالا توی دانجن بود :D لعنتی قشنگ یادمه ۷بار پشت هم هی پرید نمیدونم چه مرگش شده بود :D یکم از جونش مونده بود من بلادوایل نداشتم. تازه قبلشم چندبار ترکونده بودتم :D

شماره 11 و 12 باید کلید Upper Cathedral Ward رو پیدا کنید که توی Yahar'gul unseen village هست اگه اشتباه نکنم.

شماره 9 چون One Reborn رو زدید میتونید از مسیر چراغ Yahar'gul Chapel برید. از پله های مارپیچ یکم پایین ترش یه دری هست که واردش میشید و ادامه ماجرا...

شماره 8 رو باید برگردید به لامپ Hemwick Charnel Lane Lamp. قبل از باس یه تخته سنگ بزرگ هست دقیقا وسط اون دشمنای گنده که با تبر حمله میکنن. شما همونجا وایسین خودتون میبینین چه اتفاقی میوفته. :D اما قبلش باید دعوت نامه رو داشته باشین. حالا دعوت نامه کجاست؟
از لامپ Forbidden Wood شروع کنید مسیرو. اگه یادتون باشه یه سری تله داشت اون منطقه که اگه پاتو میذاشتی روش از بالای سرت بلاهای طییعی نازل میشد. =)) دقیقا وقتی به تله دوم رسیدین برین به سمت چپ. چندتا قفس سگو که رد کردید وارد یه غار میشین که درواقع برمیگرده به منطقه اول بازی... از اونجا دعوت نامه رو برمیدارین. (اگر سکرت اندینگ رو میخواین ببینین اونجا جای یکی از Cord ها هست)

برای شماره 13 باید از لامپ lecture building شروع کنین. فقط کافیه از پله برین پایین و مسیرو مستقیم ادامه بدین تا لامپ بعدی...

شماره 16 و 17 هم جای دوری نیستن همون جا تو هانترز دریمن!:D

امیدوارم سرتونو درد نیاورده باشم. :))

با درود
آقا در مورد باس های 8 و 11 و 12 لطفا بیشتر توضیح میدید من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم

اقا این باس تو old yharnam ماتحتمو پاره کرد.
هر چی insight هم داشتم مصرف کردم .یعنی با کمک هم میمردم
الان چه کنم ؟
چطوری باز insight جمع کنم؟
شوخی میکنی ! خوب لول اپ میکردی ! برای این باسه من تنهایی هم اذیت نشدیم ! کلا دو سه تا باس اول خیلی چالش بر انگیز نیستن ! از باس پنجم به بعد چالش بر انگیز میشن

• Like
Reactions: J. Constantine
شوخی میکنی ! خوب لول اپ میکردی ! برای این باسه من تنهایی هم اذیت نشدیم ! کلا دو سه تا باس اول خیلی چالش بر انگیز نیستن ! از باس پنجم به بعد چالش بر انگیز میشن
سر باس اول 60 بار مردم .
کلا هیچ استعدادی تو این سبک ندارم :D
ولی عاشق فضا سازی و گیم پلیش هستم باز.

سر باس اول 60 بار مردم .
کلا هیچ استعدادی تو این سبک ندارم :D
ولی عاشق فضا سازی و گیم پلیش هستم باز.
من خودمم زیاد با این سبک بازیای سولز بورن جور نیستم ! ولی توrpg یه چیزی رو یاد گرفتم که همیشه انقدر لول اپ کنم تا اورپاور باشم ! وگرنه هنوز خیلی از ریزه کاریای بازی سر در نیووردم با اینکه رسیدم اخرای بازی
.................
دوستان یکی در مورد این اصطلاح های زیر راهنمایی میکنه؟
Thrust attack
Blunt attack
Charge attack
Arcane atrack

من خودمم زیاد با این سبک بازیای سولز بورن جور نیستم ! ولی توrpg یه چیزی رو یاد گرفتم که همیشه انقدر لول اپ کنم تا اورپاور باشم ! وگرنه هنوز خیلی از ریزه کاریای بازی سر در نیووردم با اینکه رسیدم اخرای بازی
.................
دوستان یکی در مورد این اصطلاح های زیر راهنمایی میکنه؟
Thrust attack
Blunt attack
Charge attack
Arcane atrack
کلا از یه جای بازی اونقدر کاراکترت قوی میشه که رسما آخراش میشه هک اند اسلش بخصوص اگه دانجن ها رو هم برید.
معنای ساده دوتا اولی میشه تراست اتک هایی که سوارخ میکنن و بلانت اتک هایی که حالت چکشی یا له کننده دارن.
شارژ اتک با r2 بود اگه درست یادم باشه از اسمش مشخصه دیگه چه اتکیه.
یه مثالم میزنم شارژ اتک هولی بلید اولیش تراست بود دوباره که r2 رو میزدی یه اتک بلانت میزد.
ارکین اتک های جادوییه بعضی سلاح ها کلا ارکینن ولی سلاح های معمولی هم میشه ارکین دمیج بهشون اضافه کرد..

کلا از یه جای بازی اونقدر کاراکترت قوی میشه که رسما آخراش میشه هک اند اسلش بخصوص اگه دانجن ها رو هم برید.
معنای ساده دوتا اولی میشه تراست اتک هایی که سوارخ میکنن و بلانت اتک هایی که حالت چکشی یا له کننده دارن.
شارژ اتک با r2 بود اگه درست یادم باشه از اسمش مشخصه دیگه چه اتکیه.
یه مثالم میزنم شارژ اتک هولی بلید اولیش تراست بود دوباره که r2 رو میزدی یه اتک بلانت میزد.
ارکین اتک های جادوییه بعضی سلاح ها کلا ارکینن ولی سلاح های معمولی هم میشه ارکین دمیج بهشون اضافه کرد..
مرسی بعد من مثلا arcane و bloodting رو ارتقاع بدم و حمله دست راست و چپ افزایش پیدا کنه ! این افزایش فقط مربوط میشه به حملات جادویی یا حمله های فیزیکی هم افزایش پیدا میکنه؟!

این اینم ها میخواستم ببینم کاربردشون چیه !
Sedative
Beast blood pellet
Lead elixir
Silencing blank

مرسی بعد من مثلا arcane و bloodting رو ارتقاع بدم و حمله دست راست و چپ افزایش پیدا کنه ! این افزایش فقط مربوط میشه به حملات جادویی یا حمله های فیزیکی هم افزایش پیدا میکنه؟!

این اینم ها میخواستم ببینم کاربردشون چیه !
Sedative
Beast blood pellet
Lead elixir
Silencing blank

ارکین برای جاود هاست مثلا تاثیر رعد و یا اتیش روی اسلحه رو بیشتر میکنه. البته این دو برای سلاح هایی کاربردشون بیشتر و برای بعضی کمتر.

Sedative
برای جلوگیری از فرنزی هست. مثل انتیدود که برای سم هست. جلو تر در بازی لازمتون میشه.
Beast blood pellet
یه ایتمی هست که مصرف کنید قوی تر میشید و ضرباتتون دمیج بیشتری به دشمن میزنه
Lead elixir
این برعکس قبلی حکم سپر رو داره. دمیج کمتری دریافت میکنید و خونتون خیلی بیشتر میشه همینطور کسی نمیتونه شما رو استان کنه ولی سرعتتون کم میشه.
Silencing blank
اینم برای ساکت کردن صدای زنگوله هست. هر وقت زنگی رو بزنید و بخواین کنسل کنید این رو میزنید. همینطور میتونید پلیر رو از بازی خودتون بیرون بندازین و یا از بازی کسی خارج بشین.

سلام اقا من قبلا بلاد سیدیش خرید بودم بعد تا اخر رفتم کامل الان سیوشم تو کنسول دارم اومدم دوباره بازی کنم از استور دانلود کردم میام بازی کنم دیگه از سیوم نمیاره سیو جدید درست میکنه

سلام اقا من قبلا بلاد سیدیش خرید بودم بعد تا اخر رفتم کامل الان سیوشم تو کنسول دارم اومدم دوباره بازی کنم از استور دانلود کردم میام بازی کنم دیگه از سیوم نمیاره سیو جدید درست میکنه
نمیاره چون سیو برای همون Region هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or