PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اقا من داخل این باس فایت اولی اولد هانتر(خر پرنده) موندم ng+ هم هستم,خیلی سخته ,تا مرحله اولش میزنمش ولی بعدش دهنم رو سرویس میکنه,چجوری میشه کشتش؟
بنظرتون بازی رو از اول برم یا نه؟کدومش راحتر میشه رفت؟
خر پرنده؟ :D
ببین مرحله اولش که سخت تره . مرحله دومش کاری نداره. از whirgil saw استفاده کن. یه دونه bolt paper بنداز روش و بعد با R2 تا استمینا داری اره ش کن. اکثرا هم این وسط استان میشه و یه دونه va هم بهش میتونی بزنی
یه پیشنهاد دیگه هم دارم. Saw cleaver. رو اینم bolt paper بنداز با L1 تا استمینا داری بهش ضربه بزن. کلا مرحله دومش خیلی ساده تره .اکثرا رو مرحله اول لودویک مشکل دارن
من جدیدا لودویک رو با saw cleaver میزنم. خیلی سریع و کار راه اندازه

اقا من داخل این باس فایت اولی اولد هانتر(خر پرنده) موندم ng+ هم هستم,خیلی سخته ,تا مرحله اولش میزنمش ولی بعدش دهنم رو سرویس میکنه,چجوری میشه کشتش؟
بنظرتون بازی رو از اول برم یا نه؟کدومش راحتر میشه رفت؟
یعنی عالی بود این خره پرنده! ترکیدم! میخوای اد کن بیام بزنم دهن مهنشو برات آسفالت کنم عمو!:دی
PSN ID: AliTabaraie

• Like
Reactions: db07 and sinart7
من 3 سال پیش Bloodborne رو ترکوندم و با level بالا و گرفتن پلات باهاش خداحافظی کردم. ولی saveـم منهدم شده و الآن دوباره دارم بازی رو از طریق نسخه Plus میرم. DLC هم که خوشبختانه ارزون شد و رفتیم سراغش. :D
حالا میخوام بدونم در چه وضعیتی برم سراغ DLC؟ با level نسبتاً پایین بعد از کشتن Vicar Amelia میشه رفت سراغش یا بازی اصلی رو خیلی جلوتر برم و کاراکترم قدرتمندتر بشه و بعد برم توی DLC؟ معمولاً DLCهای Soulsborne سخت هستن و از طرفی میخوام زودتر تجربه ـش کنم و از اون طرف نمیخوام هی توسط دشمن نیمرو بشم! :D
سلام
منم حدود دوماه پیش dlc رو گرفتم ولی چون با نسخه دو سال پیش که پلات کرده بودم مطابقت نداشت از ۰ شروع کردم
کلا مزش به اینه از ۰ شروع کنی:دی
به نظرم تا اواخر و قبل باس فایت اخر برو بعد بیا سراغ dlc
بعد اگر دیدی یکم اسون شده(که قطعا نشده:دی) اونوقت رو نیوگیم پلاس دیگه بعد املیا برو سراغ dlc:دی
دوست داشتی هم ادد کن co-op
پ.ن:فکر کنم تو این دو سه سال ۴بار هی خریدم و تمام کردم باز فروختم:دی
ادم دلش تنگ میشه واسش

نگید خر، خیلی گناه داره لودویگ :(
آره خدایی! کم کار نکرد برا یارنام! چه هانتایی که نرفت! چه بیستایی که ننداخت! چه هانترایی که نساخت! جالب با اینکه اصن همچین شخصیتی توی بازی نیست ولی من خودم خیلی محکم تصویر سازی کرده بودم برا خودم که الان لودویگ خداییه واسه خودش تو هانترا! اونجوری دیدمش پتکی بر پیکرم وارد آمده شکستم ولی لودویگ همون لودویگه برا من! توی اون حال خرابم و بعد از اونهمه سختی سراغ هانترایه چرچو گرفت!:((:((:(( آخه رفیقمون تخلیه ی عصبانیتش خیلی باحال بود! معلومه زیاد مرده سره لودویگ!:دی

بالاخره گیر rom افتادم !!
جالبه کمک میگیرم اول اونا میمیرن :D
باس قبلی که زنگوله رو زدم دو نفر همزمان اومدن و خیلی راحت بود
چطوری میشه تضمینی برای رام هم از دو نفر کمک گرفت؟

• Like
Reactions: J. Constantine
بالاخره گیر rom افتادم !!
جالبه کمک میگیرم اول اونا میمیرن :D
باس قبلی که زنگوله رو زدم دو نفر همزمان اومدن و خیلی راحت بود
چطوری میشه تضمینی برای رام هم از دو نفر کمک گرفت؟
باید صبر کنی یکی دیگه هم بازیت جوین بشه. هر بار زنگ میزنی 2 نفر میتونن به بازیت جوین بشن. به علاوه یه دشمن که زنگ سینستر رو بزنه.
اد کن بریم بزنیمش
البته یه زنگ الد هانتر هم همون جلوی در هست. اونم میتونه کمک کنه

آره خدایی! کم کار نکرد برا یارنام! چه هانتایی که نرفت! چه بیستایی که ننداخت! چه هانترایی که نساخت! جالب با اینکه اصن همچین شخصیتی توی بازی نیست ولی من خودم خیلی محکم تصویر سازی کرده بودم برا خودم که الان لودویگ خداییه واسه خودش تو هانترا! اونجوری دیدمش پتکی بر پیکرم وارد آمده شکستم ولی لودویگ همون لودویگه برا من! توی اون حال خرابم و بعد از اونهمه سختی سراغ هانترایه چرچو گرفت!:((:((:(( آخه رفیقمون تخلیه ی عصبانیتش خیلی باحال بود! معلومه زیاد مرده سره لودویگ!:D
به نظرم لودویک با اختلاف بهترین باس بلادبورنه برای من جایگاه لودویگ یه چیزی نزدیک جایگاه آرتوریاس تو سری سولزه تنها باس بلادبورنه که من شخصا هیچ ایرادی نمی تونم بهش وارد کنم حتی اورفان رو هم میشه بهش ایراد وارد کرد ولی لودویگ نه

اقا این باس تو old yharnam ماتحتمو پاره کرد.
هر چی insight هم داشتم مصرف کردم .یعنی با کمک هم میمردم
الان چه کنم ؟
چطوری باز insight جمع کنم؟

الان چه کنم ؟
بیا جای یک باس آسون. زنگ کوچیکه رو بزن بری کمک کسی. باس رو که شکست بدی بهت اینسایت میده.
اوایل بازی اینسایت کم هست.یکمی جلوتر برین اینقدر زیاد میشه که نمیدونی باهاش چیکار کنی.

الان چه کنم ؟
درود
یه دانجن بساز(اسونترینش رو)سه تا لایه داره و دست کم ۵تا اینسایت گیرت میاد(شایدم بیشتر یادم نیست دقیق)
یااینکه پاشو برو کمک بقیه کن و هم واسه لول اپ به کارت میاد هم باس ببینی اینسایت گیرت میاد
اون زمان ما اینترنت و پلاس از اینجور چیزا نداشتیم چه دهنی اسفالت شد تا راه افتادم
یادمه یه هفته فقط باس اول گیر بودم:D
الان همه co-op میرن عین اب خوردن باس میزنن
قشنگ گند زدن به شاهکاره میازاکی!!
هر باس رو ۵۰بار تا انتهای جون میزدیم و ضربان قلب میرفت رو ۵۰۰ اخرش یهو یه ضربه میخوردیم میمردیم عذا میگرفتیم:D

درود
یه دانجن بساز(اسونترینش رو)سه تا لایه داره و دست کم ۵تا اینسایت گیرت میاد(شایدم بیشتر یادم نیست دقیق)
یااینکه پاشو برو کمک بقیه کن و هم واسه لول اپ به کارت میاد هم باس ببینی اینسایت گیرت میاد
اون زمان ما اینترنت و پلاس از اینجور چیزا نداشتیم چه دهنی اسفالت شد تا راه افتادم
یادمه یه هفته فقط باس اول گیر بودم:D
الان همه co-op میرن عین اب خوردن باس میزنن
قشنگ گند زدن به شاهکاره میازاکی!!
هر باس رو ۵۰بار تا انتهای جون میزدیم و ضربان قلب میرفت رو ۵۰۰ اخرش یهو یه ضربه میخوردیم میمردیم عذا میگرفتیم:D
این داستان ضربان قلب پس برا همه هست!:دی من فکر میکردم فقط منم که تا مرزه سکته میرم وقتی باس آخرای HPیشه!:دی این حسو من 4بار داشتم! یکی وقتی رام افتاد تو داستان اصلی و یه بارم تو دانجنا! یکی سره آمیگدالا و یکیم سر اون سگ آتیشیه اسمشو نمیدونم!:دی همشم چلیسایه کرس بودن و HPیم نصف بود و یک به 2 دیگه سومیو نمیدیدم!:دی دهانم مسواک شد تا زدم این 4تا باسو!:دی برای بقیش زیاد داستان نداشتم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or