PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ولی خدا وکیلی بازی انقدر که جو میدن سخت نیست ! هست ! ولی نه اونقدر ! من هشت تا باس زدم فقط سه تاش رسید به بار دوم ! بقیه رو همون بار اول زدم ! هر موجودی یه الگویی داره ! الگوش رو فهمیدی دیگه واقعا دلیلی برای باختن بهش وجود نداره !

مثلا باس دوم رو من بهش باختم چون نمیدونستم با چنگکش یه سه ضرب پشت هم میزنه ! و همش خورد بم مردم ! ولی دفعه دوم دیگه هیچ فنی نداشت غافلگیرم کنه !
با درود
بله حرف شما درست برای کسی که سری سولز بازی کرده باشه
نه من بدبخت که سال 95 بود اگه اشتباه نکمک تازه بازی اومده بود بازی گزفتم چون نفهمیدم سبک بازی چیه و هی میمردم بازی پاک کردم
من تازه تازه بازی داره دستم میاد اینو تموم کنم میرم روی PS3 دمون سولز و بعد از اون دارک سولز 1 و 2 بعد روی PS4 دارک سولز 3 تموم کنم :D:D:D:D:D:D:D:D

با درود
بله حرف شما درست برای کسی که سری سولز بازی کرده باشه
نه من بدبخت که سال 95 بود اگه اشتباه نکمک تازه بازی اومده بود بازی گزفتم چون نفهمیدم سبک بازی چیه و هی میمردم بازی پاک کردم
من تازه تازه بازی داره دستم میاد اینو تموم کنم میرم روی PS3 دمون سولز و بعد از اون دارک سولز 1 و 2 بعد روی PS4 دارک سولز 3 تموم کنم :D:D:D:D:D:D:D:D
موفق باشی...

Praise The Sun

انصافا باس های بلادبورن خیلی راحت بودند :D تو کل بازی اصلی تو دور اول که بازی می کردم شاید بشه گفت گرمن تونست منو دو سه بار بکشه ولی خوب اون سختی که مد نظر منه رو تو دی ال سی دیدم به نظرم کل بازی باید مثل دی ال سی می بود:D باس هاش هم مثل اورفان دهن سرویس کن می بودند بهتر بود :D

انصافا باس های بلادبورن خیلی راحت بودند :D تو کل بازی اصلی تو دور اول که بازی می کردم شاید بشه گفت گرمن تونست منو دو سه بار بکشه ولی خوب اون سختی که مد نظر منه رو تو دی ال سی دیدم به نظرم کل بازی باید مثل دی ال سی می بود:D باس هاش هم مثل اورفان دهن سرویس کن می بودند بهتر بود :D
اورفن که عددی نبود!( نیو گیم پلاس 1 را با لول مکس شروع میکند لول) :D
آقا این Beast Blood Pellet معجزه میکنه خصوصا برای کسایی که DLCو دارن و رونه Beast's Embraceرو گرفتن و اون 3تا رونه Beast هم دارن! آقا یعنی فیل باشه میخوابونه! فقط یکم باید حواستون باشه دمیج نخورین که بد میخورین! این آیتم دمیجی که شما وارد میکنید رو افزایش میده و در عوضش دمیجی که میخورین رو هم! برای اکثر باسا جوابه! یکم باید HP آپ کنید فقط!:D البته در ترکیب با Lead Elixir نزدم ببینم میشه یا نمیشه اصن! زیره باس میمونه یا میوفته هیرو! گمان نکنم زیره باس بمونه!:دی

اورفن که عددی نبود!( نیو گیم پلاس 1 را با لول مکس شروع میکند لول) :D
آقا این Beast Blood Pellet معجزه میکنه خصوصا برای کسایی که DLCو دارن و رونه Beast's Embraceرو گرفتن و اون 3تا رونه Beast هم دارن! آقا یعنی فیل باشه میخوابونه! فقط یکم باید حواستون باشه دمیج نخورین که بد میخورین! این آیتم دمیجی که شما وارد میکنید رو افزایش میده و در عوضش دمیجی که میخورین رو هم! برای اکثر باسا جوابه! یکم باید HP آپ کنید فقط!:D
کسانی که دارک 1 و دیمنز سولز رو بازی کردن می دونن (خصوصا دارک 1 رو) چه باس هایی داشت باور کنید گیمر بدبخت پدرش در میومد حدود 40 درصد بازی رو به هزار درد می رفت جلو می رسید به چاق و لاغر (اورنستین و اسماگ) این دو تا کاری باهاش می کردند که طرف همونجا بازی رو می بوسید می گذاشت کنار :D برای همینه میگم باس های بلادبورن سوسول بازین:D
اصلا یکی از روش های مهم تو بازی برای no damage زدن باس های همین استفاده از Beast Blood Pellet هست شما سر لودویک یکی از همین آیتم ها رو استفاده کن می دونی که لودویگ اولین حرکتش یه شارژ اتک بلنده اونو جاخالی بدی با Saw Cleaver سه یا چهار بار با l1 شمشیر رو بچرخونی میره فاز دو :D یه جم هم هست حالا اسمش یادم نیست که وقتی hp پایین باشه دمیج رو به شدت بالا می بره از اونم خیلی خوب میشه استفاده کرد hp رو میاری پایین و میری سراغ باس ها:D

آقا مسئلتوم
اون قسمتی که علامت گذاشتم چیه برای من خالی چطوری او آیتم ها رو اضافه کنم
اون بخش رون هستش که رو کارکتر میفته و هر رونی که توی بازی میگیری یه ویژگی داره
برای اینکار هم نیاز به ایتم Rune Workshop Tool داری که اونم بعد زدن Witch of Hemwick (بعد زدن باس چند تا پله پایینه و یک صندوق) گیر میاری و حالا توی هانتر دریم یه میز سمت چپ میز آپگرید اسلحه هست اونجا میشه رون انداخت
سه تای اولی که توی بازی گیر میاد و انجام بعضی از کارهای npc ها و آخری که آبی رنگه مربوط به فرقه هاست

• Like
Reactions: J. Constantine
اقا من ی نیم ساعتی بازی کردم گرچه از همون موجود اون نتونستم جلوتر برم :))
فقط بنظرم بازی یکم ادمو گیج میکنه و یجوریه:D
میشه یه بازی مشابه ب اینو بگین ببینم بازی رو ادامه بدم یا نه؟
مثلا من از dark souls خوشم نیومد و بعد 2 ساعت ولش کردم

• Like
QUOTE="P
yramid Head, post: 4386076, member: 62663"]کسانی که دارک 1 و دیمنز سولز رو بازی کردن می دونن (خصوصا دارک 1 رو) چه باس هایی داشت باور کنید گیمر بدبخت پدرش در میومد حدود 40 درصد بازی رو به هزار درد می رفت جلو می رسید به چاق و لاغر (اورنستین و اسماگ) این دو تا کاری باهاش می کردند که طرف همونجا بازی رو می بوسید می گذاشت کنار :D برای همینه میگم باس های بلادبورن سوسول بازین:D
اصلا یکی از روش های مهم تو بازی برای no damage زدن باس های همین استفاده از Beast Blood Pellet هست شما سر لودویک یکی از همین آیتم ها رو استفاده کن می دونی که لودویگ اولین حرکتش یه شارژ اتک بلنده اونو جاخالی بدی با Saw Cleaver سه یا چهار بار با l1 شمشیر رو بچرخونی میره فاز دو :D یه جم هم هست حالا اسمش یادم نیست که وقتی hp پایین باشه دمیج رو به شدت بالا می بره از اونم خیلی خوب میشه استفاده کرد hp رو میاری پایین و میری سراغ باس ها:D
[/QUOTE]
اسمش Poorman's هست! حالا هی پسوند پیشوند بهش میچسبونه ولی بیسش همون پورمنزه!
آره بیست بلاد پلت بدجوری اورپاوره!:D
اقا من ی نیم ساعتی بازی کردم گرچه از همون موجود اون نتونستم جلوتر برم :))
فقط بنظرم بازی یکم ادمو گیج میکنه و یجوریه:D
میشه یه بازی مشابه ب اینو بگین ببینم بازی رو ادامه بدم یا نه؟
مثلا من از dark souls خوشم نیومد و بعد 2 ساعت ولش کردم
نمونش همون دارک سولز هست ولی خوب این بیشتر رو سرعت و گیمپلی تهاجمی تر تمرکز داره!
یک سوال از اساتید بلادبورن دارم
با تنها Blood Rock که در بازی پیدا کردم بهتره برای کدوم سلاح استفاده کنم؟ یعنی لول 10 کدوم سلاح بیشترین قدرت رو میگیره؟
معمولا لودویگ بهترین گزینس! باز ببین مینت چیه؟ مین هندت چی میگیری؟ همونو آپ کن! زیادم استرس نگیرت! بعدا توی چلیسا بلاد راک ریخته!:دی نمیخواد برا هربار مکس کردن یه اسلحه بازیه اصلیو بری تا تش!:دی من خودم 3تا ویرلیگیگ ساوهارو مکس کردم هی یه جم پیدا میکردم بهتر بود شکلش فرق داشت سری مینداختم رو اون یکی!:دی

من خیلی وقته بازی نمیکنم ،فکر کنم لولم 407 اینا باشه
یادمه تو چلیسها میگشتم دنبال نوع دیگه ی اسلحه ها که بشه جم های متفاوتی انداخت
الان از همه سلاح ها سه نوع عادی , Uncanny و Lost ش رو دارم
من یادمه خیلی دنبال جم های Cursed میگشتم و واقعا کمیاب هستن ، جمی مثل افزایش ۳۴٪ دمیج موقعی که HP پایین باشه ،اگه سه تا از این بندازی دیگه رسما OP محض میشید :D

من خیلی وقته بازی نمیکنم ،فکر کنم لولم 407 اینا باشه
یادمه تو چلیسها میگشتم دنبال نوع دیگه ی اسلحه ها که بشه جم های متفاوتی انداخت
الان از همه سلاح ها سه نوع عادی , Uncanny و Lost ش رو دارم
من یادمه خیلی دنبال جم های Cursed میگشتم و واقعا کمیاب هستن ، جمی مثل افزایش ۳۴٪ دمیج موقعی که HP پایین باشه ،اگه سه تا از این بندازی دیگه رسما OP محض میشید :D
گلیفاشو تو نت سرچ کردی؟ باید باشه ها!

فکر کنم زیادی لول آپ کردم لول 60 تازه رفتم سراغ املیا :D5 تا اتک زدم افتاد :D مثل من زیاده روی نکنین لذت بازی کم میشه:|
آملیا باس شخمیه:D با لول 1 هم با هفت هشت تا اتک زرتش در میاد :D باس فقط اورفان و لودویگ و لورنس

• Like
گلیفاشو تو نت سرچ کردی؟ باید باشه ها!
گلیفش رو دارم ، همون سه تا باس گنده و خپل هستن :D که این جم رو دراپ میکنن ،ولی چون من زیاد نمیتونستم آنلاین بشم که هی چلیس بسازمو پاک کنم واس همین نتونستم بگیرم
۶ تا ازش ساختم هیچکدوم نداد دیگه بیخیالش شدم ولی جم ۲۷٪ زیاد دارم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or