PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستانی که تو بازی گم شدن و یا میخوان بازی رو به بهترین شکل ممکن پیش ببرن این فایل رو دانلود کنن که شامل داستان + راهنمای مراحل هستش من رو که خیلی کمک کرد :)
Bloodborne.rar - آپلود عکس و فایل رایگان

یک سوال در مورد اسلحه دارم اینکه اینجا مثلا

Trick Weapons Max Upgrade | Bloodborne Wiki

Saw Cleaver +10 دمیج 180 و برای Ludwig's Holy Blade +10 دمیج 200 رو ثبت کرده حالا من متوجه نشدم که این دمیج در حالت عادیه یا Transformed ؟

چون هر جور حساب میکنم Saw Cleaver لول 10 برتری داره و یک ضربه در مجموع کمبو بیشتر میزم باهاش :-?

Last edited by a moderator:
درود بر رفیق قدیمی
اقا خودتو واسه دارک ۱ اماده کن:D
مخصوصا اون باسه که قبلا میگفتی اسفالتت کرده :D
من هنوزم که هنوزه با افتخار دارم دارک 1 بازی می کنم :D فقط امیدوارم این ریمستر دارک 1 گند نزنه به بازی و مثل دارک 3 و بلاد سوسول بازیش کنه :D البته با توجه به چیزایی که شنیدم انگار قراره سیستم احظار کردن پلیر رو بکنند مثل دارک 3 و بلاد (یعنی دقیقا سوسول بازی خودمون:D) اینطور که بوش میاد هم قراره سیستم اینونتوری بازی رو دقیقا مثل دارک 2 و 3 بکنن که بازم سوسول بازیه:D
به طور کلی من فکر می کنم دارک 1 میشه گفت به قله سخت بود که هر کسی سراغش نمی رفت ولی انگار این تغییرات باعث میشه همه خیلی راحت این قله رو فتح کنن درست مثل دارک 3

بچه ها من دی ال سی بازی خریدم . اپدیت بازی شد 1.09 اما الان بعد کشتن املیلا اون ایتم تو هانتر دریمز نمیبینم !!
اون cutscene که وقتی اون جمجمه رو لمس کنی میاد رو دیدی؟ آیتم در اصل بعد از دیدن اون میاد نه بعد از کشتن املیا

• Like
Reactions: J. Constantine
اقا اون اخر بازي وقتي سه تا cord رو مصرف ميكنيم اون رئيس مياد بعد ميكشيمش يه حيوون مياد تو هانتر دريم عروسك برش ميداره اون جي بود كلا در مورد بايان بازي يه توضيحي بديد

من دیگه رفتم سراغ چالیس ها و سوال دارم
برای ساختن همه چالیس ها سنگ قبر کم میاد. میدونم که میشه پاکشون کرد قبلی رو اما آیا با پاک کردن و ساخت مجدد باز هم باس ها و صندوق های باز شده ریست میشن؟

Lower Pthumeru Chalice Dungeon هم بسیار سخت و اعصاب خرد کن شده با اینکه لول 112 هستم :-s

برای ساختن همه چالیس ها سنگ قبر کم میاد. میدونم که میشه پاکشون کرد قبلی رو اما آیا با پاک کردن و ساخت مجدد باز هم باس ها و صندوق های باز شده ریست میشن؟

Lower Pthumeru Chalice Dungeon هم بسیار سخت و اعصاب خرد کن شده با اینکه لول 112 هستم :-s

با این لول شما این چلیس رو با یه دست و یه چشم بسته باید بتونی بری!

• Like
Reactions: sinart7
اقا اون اخر بازي وقتي سه تا cord رو مصرف ميكنيم اون رئيس مياد بعد ميكشيمش يه حيوون مياد تو هانتر دريم عروسك برش ميداره اون جي بود كلا در مورد بايان بازي يه توضيحي بديد
خودت بودی دیگه :D با گشتن باس moon presence کاراکتر خودت تبدیل به Great one میشه
کلا داستان بازی به این راحتیا قابل توضیح نیست یه سرچ بزنید تو ردیت اطلاعات خیلی زیاد و حدس و گمان های زیادی هست که میتونید بخونیدشون و پیشنهادم میکنم بخونید
هم سرگرم کنندن و هم جالب

دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم آره ریست میشه
شما به ترتیب بذارشون هروقت کم اومد برگرد بذار جای اولیا به مشکل نمیخوری
فقط آخریارو برای جمع کردن متریال و یه سری چیزای دیگه لازم داری
درمورد اون Lower Pthumeru هم تو نت سرچ زدم مثل اینکه سومین chalice ی که برای پلات لازمه هست؟ اگه اینطوریه که جلوتر بری تو یکیشون جونت نصف میشه amygdala هم تو یه جای کوچیک میندازن به جونت :D

خیلی خلاصه! :D
اگه دقت کرده باشید توی بازی همه شخصیت های مهم دنبال تکامل، ارتباط و رسیدن به Great one ها هستن و همین هم باعث بوجود اومدن مشکلات داخل دنیای بازی شده.
با مصرف اون بند ناف های great one ها :| و کشتن Moon presence کاراکتر ما یجورایی تکامل پیدا میکنه :D و تبدیل میشه به چیزی فراتر از انسان :/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or