PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خب بالاخره بازی اصلی رو نصفه نیمه تموم کردم و رفتم سراغ DLC. :دی بعضی از بخش های نسخه اصلی رو هم ول کردم، مثل شهید Logarius که اصلاً خاطره خوبی ازش ندارم و 3 سال پیش با اختلاف زیاد، سخت ترین باس بازی برام بود. :| یا اون بخش تیره و تاریک که جک جونورهای لاوکرفتی و مکنده (!) مغز میریختن سر آدم و کلاً ژانر وحشت رو منهدم کرده بود!
DLC شروع باحالی داره و همون اوایل کار هم که یه عزیز هیکل درشتی از پله ها میاد پایین و وحشی بازی درمیاره، حساب کار دست آدم میاد! فعلاً زیاد بازی نکردم، ولی کلاً جَو جالبی داره DLC.
پیشنهاد دوستان برای سلاح جدید چیه؟ من قدیما بازی رو با Saw Cleaver تموم کرده بودم و الآن هم با Threaded Cane رسیدم به اینجا. دنبال یه سلاح جدید و متفاوت میگردم که کار کردن باهاش سخت هم نباشه و سرعت بالایی داشته باشه. سلاح های DLC جالب هستن یا برم سراغ سلاح های نسخه اصلی؟
Level 79 برای DLC خوبه دیگه؟ :دی

خب بالاخره بازی اصلی رو نصفه نیمه تموم کردم و رفتم سراغ DLC. :D بعضی از بخش های نسخه اصلی رو هم ول کردم، مثل شهید Logarius که اصلاً خاطره خوبی ازش ندارم و 3 سال پیش با اختلاف زیاد، سخت ترین باس بازی برام بود. :| یا اون بخش تیره و تاریک که جک جونورهای لاوکرفتی و مکنده (!) مغز میریختن سر آدم و کلاً ژانر وحشت رو منهدم کرده بود!
DLC شروع باحالی داره و همون اوایل کار هم که یه عزیز هیکل درشتی از پله ها میاد پایین و وحشی بازی درمیاره، حساب کار دست آدم میاد! فعلاً زیاد بازی نکردم، ولی کلاً جَو جالبی داره DLC.
پیشنهاد دوستان برای سلاح جدید چیه؟ من قدیما بازی رو با Saw Cleaver تموم کرده بودم و الآن هم با Threaded Cane رسیدم به اینجا. دنبال یه سلاح جدید و متفاوت میگردم که کار کردن باهاش سخت هم نباشه و سرعت بالایی داشته باشه. سلاح های DLC جالب هستن یا برم سراغ سلاح های نسخه اصلی؟
Level 79 برای DLC خوبه دیگه؟ :D

Whirligig Saw با اختلاف بهترین اسلحه بازیه :دی البته باید اپگریدش کنی و چنتا جم مشتی هم بندازی روش دیگه دمجش کولاک میکنه!
اول دی ال سی به هیچ باسی نرسیده میتونی پیداش کنی

خب بالاخره بازی اصلی رو نصفه نیمه تموم کردم و رفتم سراغ DLC. :D بعضی از بخش های نسخه اصلی رو هم ول کردم، مثل شهید Logarius که اصلاً خاطره خوبی ازش ندارم و 3 سال پیش با اختلاف زیاد، سخت ترین باس بازی برام بود. :| یا اون بخش تیره و تاریک که جک جونورهای لاوکرفتی و مکنده (!) مغز میریختن سر آدم و کلاً ژانر وحشت رو منهدم کرده بود!
به نظر من حمله های شهید لوگاریوس کلا باگ بودن :| آدم هر غلطی هم بکنه باز ازش میخوره :D :D
اسلحه جدید بیشتر به این بستگی داره که کاراکترت رو چطور لول اپ کزده باشی ولی سلاحی که که متفاوت و سریع باشه، از بازی اصلی Blade of mercy سلاح جالب و سریعی هست... مخصوصا مقابل دشمن هایی که ادمن یا کوچیکترن.
سلاح های عجیب و جالب dlc بیشترشون رو اخر داستان ادم پیدا میکنه ( Kos parasite, holy moonlight sword, blood letter ) ولی توی اوایل dlc هم کلی سلاح جدید هست :D
چون قبلا با threaded cane بازی کردی، Beast cutter پیشنهاد میشه :D فکر کن همون شلاق هست ولی این دفعه بجای عصا، شمشیر میشه :D
Bow Blade هم که از اسمش معلومه چیه :D Boom hammer هم اوایل بازی ادم پیدا میکنه ولی من خوشم نمیاد ازش :/

ویرایش:
whirligig saw یادم رفت کلا :|

آخرین ویرایش:
میون بحثتون این Kos parasite رو من برمیدارم ،ولی هیچی تو دستم نیست! احتمال میدم حملات باهاش مثل Orphan باشه ولی وقتی اتک میدم فقط با دست خالی میزنه! نمیدونم باگ شده یا چی!
واس منکه هنوزم Ludwig با اختلاف بهترین سلاح بازیه

• Like
Reactions: J. Constantine

یادم میاد سر dlc لولم ۹۰ اینا بود! به و اولین باس یعنی Ludwig, The Holy Blade
که رسیدم اینقدر مردم:Dممجبور شدم برگردم به بازی اصلی و لولم رو تا 150 بیارم بالا تا بتونم راحتر بزنمش:D به شخصه سخترین باس بازی هست شایدم دومیش باشه. پیشنهاد میکنم لول اپ کن بعد برو چون نمیشه بیخیال شد و باید بزنی:D

بعضیا این سبک بازیا برای این بهشون حاال نمیده که چون خوب لول اپ نمیکنن و با لول پایین مجبورن سختی بکشن و سر باسا اذیت میشن. خودمم اینطوری بودم و وقتی یکم حوصله گزاشتم و لول بردم بالا تازه فهمیدم بازی یعنی چی:D راحتر بازی میکردم و باسا برام سخت نبود و بلکه حال میکردم. انتقام کتکایی که خوردم رو در میاوردم:D

پ.ن دوست داشتی دارک سولز ۳ هم برو اونم عالیه. تو اون کمک خواستی من هستم:D

Whirligig Saw :D

این Laurence the First Vicar رو چطوری بزنم :-( نابودمون کرد :-( 13 بازی میرم بزنمش نمیشه...برم نیو گیم پلاس 1 بعدش میتونم بزنمش؟ ولی فکر کنم بیشتر سخت تر بشه. کو اپ هم دوست ندارم برم.

• Like
Reactions: J. Constantine
میون بحثتون این Kos parasite رو من برمیدارم ،ولی هیچی تو دستم نیست! احتمال میدم حملات باهاش مثل Orphan باشه ولی وقتی اتک میدم فقط با دست خالی میزنه! نمیدونم باگ شده یا چی!
باید عضو کاوننت Milkweed بشید تا بتونید ازش استفاده کنید

درود
رفیقمون درست گفته باید عضو کاوننت Milkweed بشید
بعد از زدن جناب لودویگ وارد منطقه ایی میشید که یه سری کار باید انجام بدید تا بتونید ران Milkweed رو به دست بیارید
اینم اضافه کنم که با لول10 کردن سلاح Kos parasite بازم دیمج درست حسابی به دشمن وارد نمیشه
اول اینکه لول 79 واقعا کمه:D
فقط در یه صورت که دانجن هارو فارم کرده باشی و جم درست حسابی انداخته باشی رو سلاح که اونم هجومت رو قوی میکنه و ممکنه با یه ضربه ی دشمن تمام xpیت خالی شه و شهید شی:D
اگر بتونی از moonlight sword که با زدن لودویگ گیرت میاد استفاده کنی عالیه(مخصوصا ضربات L2 توپی وارد میکنه که npcها و اکثر دشمن هارو پرت میکنه زمین و فرصت داری ضربات بعدی رو بهشون وارد کنی+جم های خیلی وحشتناکی واسش توی دانجن ها گذاشتن)
این Laurence the First Vicar رو چطوری بزنم :-( نابودمون کرد :-( 13 بازی میرم بزنمش نمیشه...برم نیو گیم پلاس 1 بعدش میتونم بزنمش؟ ولی فکر کنم بیشتر سخت تر بشه. کو اپ هم دوست ندارم برم.
سعی کن از پشت بهش ضربه وارد کنی و چون زیاد محلت نمیده از سلاح سنگین استفاده کن که یه ضرب زدی در بری
توی فاز اول سعی کن به همین شکل بری جلو یعنی طول بده بازی رو و از پشت فقط بهش حمله کن
فاز دومش هم که چندتا اتک بیشتر نداره راحت قلقش میاد دستت

Kos Parasite اگه بیلد درست حسابی کسی داشته باشه یه لشکرو نابود میکنه :D
خودم تا حالا باهاش بازی نکردم ولی توی pvp وقتی کسی با Kos parasite و بیلد خوب میاد اولین کاری که میکنم فراره :D
بیلد هاش هم خیلی تخیلی هستن :D تقریبا تا جای ممکن فقط آرکین/vit رو میبرن بالا :|
+
من شخصا skill build ها رو از بقیه بیشتر دوست دارم :D سلاح ها هم Blade of mercy, chikage, rakuyo :D کلا توی Pvp خیلی کم هستن کسایی که نشه با این سلاج ها و بیلد کشتشون...

فکر کنم نظرم رو خوندید در مورد سختی بازی اصلی که شبیه شوخیه این جوی که راه انداختن در مورد سختی بازی ! ولی این دی ال سیش چرا انقدر مضخرفه ! من تنها کاری که دارم میکنم و دویدنه ! خخخخ تازه تو همین دویدنم تمام ۲۴ تا جون همراهم رو مصرف کردم ! اصلا نمیشه وایساد جنگید پر هانتر با قویترین صلاح های بازیه ! تازه کلی تازی هم مشایعتشون میکنن ! تفنگ دارا هم که هیچی نگم بهتر ! فقط باید بدویی ! تازه لولم ۱۴۰ ه بازی اصلی هم تموم نکردم که بگیم + شده باشه !

Whirligig Saw :D
من این رو پیدا کردم ! خوشگله ! ولی چرا حس میکنم ساو کلیور خودم قویتر و بهتر و کار امد تره !
پ.ن الان با قابلیت های اصلیش اشنا شدم ! خیلی اره وحشتناکیه

آخرین ویرایش:
فکر کنم نظرم رو خوندید در مورد سختی بازی اصلی که شبیه شوخیه این جوی که راه انداختن در مورد سختی بازی ! ولی این دی ال سیش چرا انقدر مضخرفه ! من تنها کاری که دارم میکنم و دویدنه ! خخخخ تازه تو همین دویدنم تمام ۲۴ تا جون همراهم رو مصرف کردم ! اصلا نمیشه وایساد جنگید پر هانتر با قویترین صلاح های بازیه ! تازه کلی تازی هم مشایعتشون میکنن ! تفنگ دارا هم که هیچی نگم بهتر ! فقط باید بدویی ! تازه لولم ۱۴۰ ه بازی اصلی هم تموم نکردم که بگیم + شده باشه !

من این رو پیدا کردم ! خوشگله ! ولی چرا حس میکنم ساو کلیور خودم قویتر و بهتر و کار امد تره !
دی ال سی اش مزخرفه؟:| من هر وقت وارد همون محیط اولش میشم و صدای هانتر ها رو میشنوم میخوام فقط گریه کنم از بس حماسی و دلتنگ هست:( داداش هر گردی گردو نیست:D باید همه جوانب رو در نظر بگیری مواقعه درگیری تو DLC ، این جوری هم شما گفتی سختی بازی اصلی شوخیه، انگار عین کال اف دیتوی رفتی جلو؟ نه وجدانن کو اپ رفتی؟:D:^o بعد هم واقعا DLC اش سخته، نه خود DLC بلکه 3 تا از باس هاش، نتنها سخترین باس های کل بازی هستن، بلکه بنظرم سخت ترین باس های کل سری سولز بورن هم هستن. شما فکر کنم به باس اول برسی ؟ یا شایدم نرسی با این وضع ((((: بازیو بزاری کنار -_- الان من با این همه تجربه تو کل سری، تو باس فایت لورانس با لول 230 موندم -_-لامصب تا یک سانتی متر از جونش میمونه با مذاب نابودمون کرد -_- الان دقیقا یخ گذاشتم رو پیشانیم از بس عصبانیم کرده -_-

دی ال سی اش مزخرفه؟:| من هر وقت وارد همون محیط اولش میشم و صدای هانتر ها رو میشنوم میخوام فقط گریه کنم از بس حماسی و دلتنگ هست:( داداش هر گردی گردو نیست:D باید همه جوانب رو در نظر بگیری مواقعه درگیری تو DLC ، این جوری هم شما گفتی سختی بازی اصلی شوخیه، انگار عین کال اف دیتوی رفتی جلو؟ نه وجدانن کو اپ رفتی؟:D:^o بعد هم واقعا DLC اش سخته، نه خود DLC بلکه 3 تا از باس هاش، نتنها سخترین باس های کل بازی هستن، بلکه بنظرم سخت ترین باس های کل سری سولز بورن هم هستن. شما فکر کنم به باس اول برسی ؟ یا شایدم نرسی با این وضع ((((: بازیو بزاری کنار -_- الان من با این همه تجربه تو کل سری، تو باس فایت لورانس با لول 230 موندم -_-لامصب تا یک سانتی متر از جونش میمونه با مذاب نابودمون کرد -_- الان دقیقا یخ گذاشتم رو پیشانیم از بس عصبانیم کرده -_-
چرا هر کی تعبیر خودش رو از حرف بقیه میکنه و الله و اکبر گویان حمله میکنه به طرف مقابل!؟ من الا حرف از خوب و بد بودن بازی زدم ؟ گفتم از لحاظ سختی مضخرفه و خیلی سخته ! خوش به حال شما که دلتنگ میشی و پرو پلیر هستی!
تو تو تخیلاتت فکر کنco op رفتم

آخرین ویرایش:
با درود
از DLC فقط دوتا باس آخر مونده ولی واقعا سخته دو یا سه بار بلاداکو داشتم 80 هزار 90 هزار ولی تا میومدم برگردم هانتر دریمز نامردا مونفجرم میکردم و وقتی دوباره میرفتم تا بلاداکوها رو پس حس میکردم بازی سختر شده و اصلا به جای قبلیش نمیرسید که نامردا میکشتنم
ولی تنها جایی که خیلی عذابم داده میری داخل چاه که یکی با لنگر میزنه (از این نره قول های گنده که دوتا میشن ) واقعا اعصاب برام نزاشته
راستی دکتر مغز و اعصاب خوب سراغ دارین بعد از تموم شدن بازی برم پیشش:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or