PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ببین سلاح به خودت بستگی داره با هر کدومش راحت تری به بازی ادامه بده مثلا من شخصا اصلا از لودویک خوشم نمیاد و Saw Cleaver رو به همه سلاح های بازی ترجیح میدم
parry کردن منظور وقتیه که شما نزدیک یه دشمن باشی وقتی می خواد بهت ضربه بزنه شما با گانت بهش شلیک می کنی و حدود دو ثانیه یه حالت عدم تعادل بهش دست میده و شما اگه برید روبروی دشمن و r1 بزنی یه Visceral Attack بهش وارد می کنی که دمیج خیلی خیلی زیادی می اندازه
backstab هم شما اگه از پشت سر به دشمنای بازی شارژاتک بدی همین حالت عدم تعادل به دشمن دست میده و می تونی بهش Visceral Attack وارد کنی تقریبا اکثر دشمنای بازی و همینطور باس ها (خصوصا هانتر ها ) هم parry میشن هم backstab
این گونی بدست ها رو اگه بزاری بکشتت می اندازتت تو گونی و وارد یه منطقه جدیدت می کنه که دشمنا و باس مخصوص خودش رو داره
بعد آملیا هم بستگی به خودت داره و نمیشه گفت کدوم طرف بری بهتره سعی کن تمام مناطق بازی رو مو به مو بگردی
لولت هم به نظر من برای ادامه مناسبه و طی ادامه بازی لول آپ کن

تشکر ولی همونطور که گفتم این گونی به دستا اونجا نبودن البته او ته حیاط رو ندیدم که چنتا نیمکت هستش فقط سریع رفتم بالا سمت املیا اینور همون دم در این شکارچیه میاد که خیلی سریع هستش یه نقاب به صورتشه مثل نوک پرنده اینم دفعه اول زدم ولی دفعه های بعد وای نیستادم رفتم سمت بالا

واسه ارامش اعصاب بعد این بازی چه بازی خوبه :D من دیابلو بازی میکنم گاهی اوقات ولی چون قبلا تو ایکس باس رفتم اخرش یه 20 باری تمومش کرد تا پاراگون 12 رفتم زیاد حال نمیده:ar!

• Like
Reactions: Pyramid Head
تشکر ولی همونطور که گفتم این گونی به دستا اونجا نبودن البته او ته حیاط رو ندیدم که چنتا نیمکت هستش فقط سریع رفتم بالا سمت املیا اینور همون دم در این شکارچیه میاد که خیلی سریع هستش یه نقاب به صورتشه مثل نوک پرنده اینم دفعه اول زدم ولی دفعه های بعد وای نیستادم رفتم سمت بالا

واسه ارامش اعصاب بعد این بازی چه بازی خوبه :D من دیابلو بازی میکنم گاهی اوقات ولی چون قبلا تو ایکس باس رفتم اخرش یه 20 باری تمومش کرد تا پاراگون 12 رفتم زیاد حال نمیده:ar!
واسه آرامش اعصاب بعد از این بازی فقط دارک سولز 1 و باس اورستین و اسماگ حسابی می چسبه:D البته مانوس و نایت آرتوریاس هم خیلی اعصاب آدمو راحت می کنند :))

• Like
Reactions: mehrdadb3

اون شکارچیه آیلین کلاغه س :))) چیکا کردی باهات دشمن شده؟
درسته من یه هفته ای بازیو پلات کردم و لولم ۱۵۰ شد، اما اونقد جذب نشدم که تا نیوپلاس۶ برم. دلیلش چی میتونه باشه؟ در صورتی که مثلا ویچر رو خیلی تموم کردم. لولم کامل ۱۰۰ بود دیگه.

• Like
اون شکارچیه آیلین کلاغه س :))) چیکا کردی باهات دشمن شده؟
درسته من یه هفته ای بازیو پلات کردم و لولم ۱۵۰ شد، اما اونقد جذب نشدم که تا نیوپلاس۶ برم. دلیلش چی میتونه باشه؟ در صورتی که مثلا ویچر رو خیلی تموم کردم. لولم کامل ۱۰۰ بود دیگه.
والا این ایلین کلاغه رو ندیده بودمش تو بازی فقط اولین بار اینجا تو کدرال دیدمش ساکت اون گوشه واستاده بود منم فکر کردم گونی تو دستشه یه دونه زدم تو سرش از اون به بعد هی دنبالم میکنه خیلی فرضم هستش ایا بکشم بزور یا نه بزارم برای خودش صفا کنه :D
شما ماشالله خوب بازی میکنی 1 هفته ای رفتی من که فکر کنم 1 ماهی طول بکشه برسم اخرش البته اگر اعصابم بکشه تا اخر بازی کنم من روزی نهایتا 1 با 2 ساعت بازی میکنم که فکر کن این بازی رو چند بار هی باید تکرار کنی تا مراحل رد شن

حتما سمی میشی یا باید قرص بخوری با اگر نصف سمی هستی فاصله بگیری تا خوب شه اون بالا یه بار بنفش رنگ میاد وقتی سمی میش
نه تا اون حد میدونم :دی پلات کردم نیو پلاس ۷ ام
نمی‌دونم چی شد کلا داره خونم کم کم می‌ره همه کار کردم ول نکرد ، !! همینجوری واسه خودش کم کم می‌ره

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk
سرچ کردم فهمیدم جم بلود درین گذاشتم رو شمشیر،مرسی

آخرین ویرایش:
  • Like
داداش اینجوری که دیگه کلا از هم گسیخته میشم :D
حالا جالبه رنکینگ باس های سری سولز بورن رو به حساب سختی از 10 گذاشته بودند
چند تاشون اینطوری هستند :D
knight artorias 9.85/10
Ludwig the Accursed 9.94/10
Orphan of Kos 10/10:D
ornstein and smough 10.48/10:D:D
manus father of abyss 10.60/10:D:D:D
یعنی این باس ها رو فقط ساختند که دهن گیمر رو سرویس کنند:))

آقا من تروفی ملزومات شکارچی قدیمی که مربوط به دی ال سی ه رو وا کردم بهم داد ولی الان تو لیست تروفی هام خارج بازی نیست، سینک هم شد بازم نیس. فک کنم باگ شد. چیکا میتونم بکنم؟
آپدیت: یه بار آپشن زدم سینک شد درست شد :)

حالا جالبه رنکینگ باس های سری سولز بورن رو به حساب سختی از 10 گذاشته بودند
چند تاشون اینطوری هستند :D
knight artorias 9.85/10
Ludwig the Accursed 9.94/10
Orphan of Kos 10/10:D
ornstein and smough 10.48/10:D:D
manus father of abyss 10.60/10:D:D:D
یعنی این باس ها رو فقط ساختند که دهن گیمر رو سرویس کنند:))
هیچی دیگه با این درجه بندی بالا کارم تمومه ~X(:D
حداقل نامردا نکردن یه چک پوینت کوچولو دم باس بزارن حداقل هی این همه راه نری تا اونجا بازم قابل تحمل تر میشد

• Like
Reactions: Pyramid Head
ملت بهترین راه واسه پیدا کردن بلاد راک چیه؟ چرا بازی انقد خسیسه تو دادنش؟ من یه دونه پیدا کردم اونم شانسی
اصلا کلا دو تا دونه بلاد راک تو کل بازی هست یکیش تو بازی اصلی یکیش تو دی ال سی حالا که یکیش رو پیدا کردی می تونی با قیمت 60 تا Insight از هانتر دریم بخری

• Like
Reactions: D_grayman
ملت بهترین راه واسه پیدا کردن بلاد راک چیه؟ چرا بازی انقد خسیسه تو دادنش؟ من یه دونه پیدا کردم اونم شانسی

اگه سریع میخوای و اگه میتونی انلاین بازی کنی راحت ترین و سریع ترین راهش اینه که چالیسی که توش blood rock هستش یا یه Glyph از همچین چالیسی رو پیدا کنی و هی بسازی و سری اسپید ران فقط بری اون بلاد راک رو بگیری و دوباره پاکش کنی و بسازی و بری بگیری

اصلا کلا دو تا دونه بلاد راک تو کل بازی هست یکیش تو بازی اصلی یکیش تو دی ال سی حالا که یکیش رو پیدا کردی می تونی با قیمت 60 تا Insight از هانتر دریم بخری

توی چالیس ها هم هستش . حداقل یکیشو که خودم گرفتم بارها

دوستان این ایکون ابیه چیه پایین نفسشه ؟کم کم از خونش کم میکنه چطوری میشه برش داشت؟
rlyb_14972703852571398465806.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or