PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ولی لودویک رسما جز هیچ کدوم از اینا نیست اندازه و چهره اش کاملا شبیه گروه دومه ولی به شدت سریع و غیر قابل پیشبینی می جنگه parry و backstab هم نمیشه و مجبوری رو در رو و بدون کلک خاصی بزنیش همینه که اذیت می کنه

اگه بگم تو فاز دومش Parry شد اون هم دوبار باورت میشه :D

• Like
Reactions: Pyramid Head
با گان parry شد ؟؟؟
تو فاز دوم stan میشه ولی ندیدم که با گان parry بشه
نه با گان نبود اخه جسش تو رنج باسهایی نیست که با گان بخوابه . منظور من هم Stan بود . اما یادم نیست چی دستم بود یا لودیج بود یا WirlingSaw

• Like
Reactions: Pyramid Head
نه با گان نبود اخه جسش تو رنج باسهایی نیست که با گان بخوابه . منظور من هم Stan بود . اما یادم نیست چی دستم بود یا لودیج بود یا WirlingSaw
آره stan که میشه حتی تو فاز اول هم می تونی stan اش کنی به طور کلی تقریبا همه باس های بازی stan میشن من خودم با Saw Cleaver زدمش زمین

سلام دوستان.من مرحله باس روی پشت بوم برفی هستم.۵ تا اینسایت دارم، چند بار باهاش درافتادم نتونستم بزنمش.کمک میخوام، پلاس هم گرفتم،ولی زنگ رو که انتخاب میکنم ، همش توی جیباش رو میگرده و آخرش نمیزنه، چجوریاس؟؟ اصلا این زنگوله رو کجاها باید زد ؟؟قبل از ورود به منطقه باس؟؟ راهنمایی کنید لطفا،ممنون.

سلام دوستان.من مرحله باس روی پشت بوم برفی هستم.۵ تا اینسایت دارم، چند بار باهاش درافتادم نتونستم بزنمش.کمک میخوام، پلاس هم گرفتم،ولی زنگ رو که انتخاب میکنم ، همش توی جیباش رو میگرده و آخرش نمیزنه، چجوریاس؟؟ اصلا این زنگوله رو کجاها باید زد ؟؟قبل از ورود به منطقه باس؟؟ راهنمایی کنید لطفا،ممنون.
سلام دوست من، منطقه ای میتونن یه نفر دیگه رو برای کمک احضار کنین که باس اون منطقه رو نزده باشین. اگه اینسایت داری، و باس اون منطقه رو نزدی (که نزدی) کنار فانوس اول قلعه واسسا و زنگ رو بزن. حالا اگه نشد که مال من هم چن بار بی دلیل داشته جیباشو میگشته بازیو ببند دوباره باز کن ببین مشکل حل شده یا نه

ویرایش: تازه فهمیدم تو وقتی باس میاد زنگوله رو میزنی، نه عزیز باید قبلش بزنی تا کار کنه، اگه کمک خواستی اد کن با هم بزنیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ehsanna
آقا این سه تا باس اول دی ال سی (لودویگ و شکست های مجسم و بانو ماریا) واقعا جوک بودن، من بازیم خوب نیس، ولی همشونو بار اول زدم جز لودویگ که بار دوم زدمش. چرا انقد آسون دادن دی ال سی رو. انتظار باس های گنده و خیلی سخت داشتم :(

آقا این سه تا باس اول دی ال سی (لودویگ و شکست های مجسم و بانو ماریا) واقعا جوک بودن، من بازیم خوب نیس، ولی همشونو بار اول زدم جز لودویگ که بار دوم زدمش. چرا انقد آسون دادن دی ال سی رو. انتظار باس های گنده و خیلی سخت داشتم :(
نیو پلاس چندی!؟
خدایی اگه لودویگ جک باشه دیگه باس نداره بازی ،بقیش رو نرو

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

پلاس نیستم، دور اول، لول ۱۴۵. جوک جوک نبود، ولی انتظارم بیشتر بود، اتفاقا الان حال میده، احساس قدرت میکنم :))
مرد مومن من با لول 145 نیو گیم پلاس 2 رو رفتم :D ولی اگه لودویک و اورفان سخت نباشن دیگه باس سخت تو بازی نمی بینی این دو تا سخت ترین باس های بازی برای 80 درصد کسانیه که بازی رو تموم کردند
البته قبول دارم لیدی ماریا جوکی بیش نبود ولی لودویک :-?

دوستان من املیا رو کشتم شمشیر و اسلحه لودویک هم برام باز شد الان بهتر از این به بعد با لودویک ادامه بدم ؟ شمشیر واسلحش ؟
بعد این parry و backstab چی هستش من نزدم تا حالا؟
و اینکه بعد از کشتم blood beast گفتید تو کدرال این گونی بدست ها میان من چیزی ندیدم فقط یدونه از این شکارچیا اضافه شده بود که دنبالم میکنه خیلی هم سریع هستش
الان بعد از املیا به کدوم سمت برم بهتره بقل پله ها که میایی پایین 2 تا راه راست و چپ هستش کدوم رو ادامه بدم؟
الانم لولم 43 هستش لولم ببرم بالاتر ادامه بدم یا همینجوری ادامه بدم طی ادامه بازی لول رو اپ کنم

دوستان من املیا رو کشتم شمشیر و اسلحه لودویک هم برام باز شد الان بهتر از این به بعد با لودویک ادامه بدم ؟ شمشیر واسلحش ؟
بعد این parry و backstab چی هستش من نزدم تا حالا؟
و اینکه بعد از کشتم blood beast گفتید تو کدرال این گونی بدست ها میان من چیزی ندیدم فقط یدونه از این شکارچیا اضافه شده بود که دنبالم میکنه خیلی هم سریع هستش
الان بعد از املیا به کدوم سمت برم بهتره بقل پله ها که میایی پایین 2 تا راه راست و چپ هستش کدوم رو ادامه بدم؟
الانم لولم 43 هستش لولم ببرم بالاتر ادامه بدم یا همینجوری ادامه بدم طی ادامه بازی لول رو اپ کنم
ببین سلاح به خودت بستگی داره با هر کدومش راحت تری به بازی ادامه بده مثلا من شخصا اصلا از لودویک خوشم نمیاد و Saw Cleaver رو به همه سلاح های بازی ترجیح میدم
parry کردن منظور وقتیه که شما نزدیک یه دشمن باشی وقتی می خواد بهت ضربه بزنه شما با گانت بهش شلیک می کنی و حدود دو ثانیه یه حالت عدم تعادل بهش دست میده و شما اگه برید روبروی دشمن و r1 بزنی یه Visceral Attack بهش وارد می کنی که دمیج خیلی خیلی زیادی می اندازه
backstab هم شما اگه از پشت سر به دشمنای بازی شارژاتک بدی همین حالت عدم تعادل به دشمن دست میده و می تونی بهش Visceral Attack وارد کنی تقریبا اکثر دشمنای بازی و همینطور باس ها (خصوصا هانتر ها ) هم parry میشن هم backstab
این گونی بدست ها رو اگه بزاری بکشتت می اندازتت تو گونی و وارد یه منطقه جدیدت می کنه که دشمنا و باس مخصوص خودش رو داره
بعد آملیا هم بستگی به خودت داره و نمیشه گفت کدوم طرف بری بهتره سعی کن تمام مناطق بازی رو مو به مو بگردی
لولت هم به نظر من برای ادامه مناسبه و طی ادامه بازی لول آپ کن

• Like
Reactions: mehrdadb3
پلاس نیستم، دور اول، لول ۱۴۵. جوک جوک نبود، ولی انتظارم بیشتر بود، اتفاقا الان حال میده، احساس قدرت میکنم :))

شما یه زحمت بکش Speed Run خودتو برسون NG+6 بعد برو DLC رو بازی کن لذت و هیجان واقعی بازی اونجاس . توی دور ششم اگه لولت زیر 300 باشه و Rune های خوبی نداشته باشی احتمالا شما واسه لودیج یا اورفان یا لورانس جکی بیش نباشی . :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or