PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اونو زدم یکی بیاد بعدیو بزنیم abhorrent beast یه اتک خفنی میزنه اینستا کیل میشم
آپدیت: خب این هم ساده بود با مولوتف و اون که یه چیز قرمز میفرسته طرفش مرد :))
داداچ بازی میکنی یا دنبال نیمه ی گم شدت میگردی؟:دی هر یه باس یه یار لول

داداچ بازی میکنی یا دنبال نیمه ی گم شدت میگردی؟:D هر یه باس یه یار لول
من خیلی علاقه دارم با بچه های اینجا بازی کنم ولی نمیدونم چرا تو هیچ بازی ای پیدا نکردم پلیر پایه. یه سری کلاس میذارن، یه سری هم... فک کنم آمیگدالا رو بزنم دیگه باس سختی نمیمونه

• Like
Reactions: J. Constantine
این dlc چرا اینقدر سخته ؟ من لولم ۱۸۰ هست ولی سر همون باس اول گیر کردم اصلا انگار بدون لول دارم بازی می کنم .
لودویک رو اکثرا توش گیر می کنند بدجوری وحشیه:D به نظرم یه هانتر کمکت ببرو سعی کن از کنار بهش ضربه بزنی فاز اولش خیلی دیوونه بازی در میاره فاز دوم به مراتب بهتر میشه و میشه حرکاتش رو تا حدودی پیش بینی کرد

لودویک رو اکثرا توش گیر می کنند بدجوری وحشیه:D به نظرم یه هانتر کمکت ببرو سعی کن از کنار بهش ضربه بزنی فاز اولش خیلی دیوونه بازی در میاره فاز دوم به مراتب بهتر میشه و میشه حرکاتش رو تا حدودی پیش بینی کرد
این آمیگدالای بی شرف هزارپدر مادر هرجایی چرا انقد سخته؟ فاز اول دوم سومم نداره جونمونم که نصف شده عملا دیگه هیچی

این آمیگدالای بی شرف هزارپدر مادر هرجایی چرا انقد سخته؟ فاز اول دوم سومم نداره جونمونم که نصف شده عملا دیگه هیچی
ببین آمیگدالا سرش خیلی حساسه بذار ضرباتش رو بزنه وقتی سرش رو آورد پایین با لودویک یا سلاح قوی دیگه ای که داری بزن تو سرش دو تا ضربه به سرش بزنی stan میشه نکته مهم دیگه هم اینه که سرش بدجوری به آیتم Bone Marrow Ash حساسه پس روی گانت این آیتم رو بنداز روی سرش لاک کن و شلیک کن می بینی دمیج خیلی زیادی بهش میده

ببین آمیگدالا سرش خیلی حساسه بذار ضرباتش رو بزنه وقتی سرش رو آورد پایین با لودویک یا سلاح قوی دیگه ای که داری بزن تو سرش دو تا ضربه به سرش بزنی stan میشه نکته مهم دیگه هم اینه که سرش بدجوری به آیتم Bone Marrow Ash حساسه پس روی گانت این آیتم رو بنداز روی سرش لاک کن و شلیک کن می بینی دمیج خیلی زیادی بهش میده
یه جور شد که روحیه مو باختم بازی خودمم نمیتونستم انجام بدم. فک کنم جونم خیلی کم بود
باید پشت دمش وامیسسادی به محض که پرید شارژ میکردی و یا علی
این بازی هم پلات شد اما به خون جگر پلات شد. الان لولم ۱۴۰ شده میخوام دی ال سی رو شروع کنم ببینیم چی میشه

آخرین ویرایش:
برای defiled challice چه توصیه ای میکنین رفقا؟
Watch dogs of the old lords یه دویست باری کشته منو فعلا
خوراک این باس اسلحه لودیج هست . قلقشم اینه که باید فاصلتو باهاش زیاد نکنی و بعد از اتمام حملاتش مدام به سرش ضربه بزنی .

یه جور شد که روحیه مو باختم بازی خودمم نمیتونستم انجام بدم. فک کنم جونم خیلی کم بود
باید پشت دمش وامیسسادی به محض که پرید شارژ میکردی و یا علی
این بازی هم پلات شد اما به خون جگر پلات شد. الان لولم ۱۴۰ شده میخوام دی ال سی رو شروع کنم ببینیم چی میشه

این باس یکی از اسونترین باسهای بازیه کافیه قلش بیاد دستت . توی پستهای قبلی کامل توضیح دادم که چجوری میشه زدش .
نمیدونم بالاخره تونستی بزنیش یا نه. این ID من توی PSN هستش : Clevermrg
کمک خواستی Pm بده .

این dlc چرا اینقدر سخته ؟ من لولم ۱۸۰ هست ولی سر همون باس اول گیر کردم اصلا انگار بدون لول دارم بازی می کنم .
شما فرقه Impurity رو که داشته باشی و استفاده کنی میتونی دو تا از هانترهای خود بازی رو همرات ببری . از هر اسلحه ای استفاده میکنی حتما Bolt Paper و Beast Blood Pallet هم همراش استفاده کن تاثیرش فوق العادس . باس سختی هست اما نه در مقابل Orphan .

• Like
Reactions: Pyramid Head
خوراک این باس اسلحه لودیج هست . قلقشم اینه که باید فاصلتو باهاش زیاد نکنی و بعد از اتمام حملاتش مدام به سرش ضربه بزنی .

این باس یکی از اسونترین باسهای بازیه کافیه قلش بیاد دستت . توی پستهای قبلی کامل توضیح دادم که چجوری میشه زدش .
نمیدونم بالاخره تونستی بزنیش یا نه. این ID من توی PSN هستش : Clevermrg
کمک خواستی Pm بده .

شما فرقه Impurity رو که داشته باشی و استفاده کنی میتونی دو تا از هانترهای خود بازی رو همرات ببری . از هر اسلحه ای استفاده میکنی حتما Bolt Paper و Beast Blood Pallet هم همراش استفاده کن تاثیرش فوق العادس . باس سختی هست اما نه در مقابل Orphan .
من که همینجوری بازی رو پلات کردم ده بار دیگه هم تمومش کردم نفهمیدم چی به چیه همه رو هم با لودویج کله پا کردم خخخخخ

Sent from my HTC_M910x using Tapatalk

می دونی مشکل مبارزه با لودویک چیه ؟؟؟ اینه که هیچ کلکی حین مبارزه باهاش نمیشه بهش زد شما ببین اورفان خیلی راحت backstab میشه و با گان هم راحت parry میشه این خودش خیلی تو مبارزه باهاش کمک می کنه
تو بلادبورن با دو جور باس روبرو هستیم یه جورش هانتر ها و کلا باس های به شدت سریع بازی مثل اورفان و Martyr Logarius که همشون از دم هم parry میشن و هم backstab یه سری دیگه از باس ها با های بزرگ ولی کند و احمق مثل آمیگدالا و Cleric Beast (تقریبا همه ی Beast های بازی ) که نه parry میشن و نه backstab ولی به شدت بیشعورند و راحت دستشون و نوع مبارزشون رو میشه
ولی لودویک رسما جز هیچ کدوم از اینا نیست اندازه و چهره اش کاملا شبیه گروه دومه ولی به شدت سریع و غیر قابل پیشبینی می جنگه parry و backstab هم نمیشه و مجبوری رو در رو و بدون کلک خاصی بزنیش همینه که اذیت می کنه

لودویگ رو باید به صورت لاپایی زد به این صورت که شما میری لای پاهاش خیلی کم دمج میخوری ولی زیاد دمج میدی البته من نزدمش ولی اینجوری زیاد دمج زدم بهش D:

• Like
Reactions: Kingbebe

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or