PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
باشه ،3 تا جم 27% میندازم روش
من دو سه بار. با لودویگ تا آخرین ضربه زدمش ولی تو همون آخری منو زده !!
حق با شماست لورانس توی Ng+6 واقعا نفس ادمو میگیره . واسه زدن باس Lurance پیشنهاد میکنم رونهای زیر رو استفاده کنید :
Max stamina 15%
Max Stamina 20%
Maximum Hp Increase 15%
و در نهایت فرقه impurity
از لباسی که در برابر Fire مقاومتره استفاده کنید . همونی که تن هانتر شبیه جادگراس و توی دانجنا زیاد میبینینش .

همونطور که دوستمون جناب MakeDream اشاره کردن WirlingSaw رو بزارید سر دست BoltPaper و Beast Blood Pallet هم حتما حتما دم دستتون باشه . توی فاز اول فقط سعی کنید پشت باس قل بخورید و با L2 اره ارش کنید . توی فاز دوم بچسبید به سر باس و استامینا رو توی سرش خالی کنید با توجه به رونهایی که توصیه کردم یک بار استامینا خالی بشه چیز زیاد ازش نمیمونه در نهایت با خیال راحت از راه دور یه boneMarow بزارید روی اسلحه Canon و بزنید سمتش خلاص [ به شرطی که canon شما لول 10 رو داشته باشه ].
علت اینکه گفتم از فرقه Impurity استفاده کنید این بود که یه هانتر میاد کمکتون . البته این هانتر نقشش اینه حواس باس رو پرت کنه تا شما با خیال راحت ارش کنید و الا دمیج چندانی به باس نمیده .

آخرین ویرایش:
از چراغ hypogean gaol میشه رسید به اون دوتا باس فرعی بازی؟من فکر میکردم با کشتن پارل یه راهی باز میشه ولی انگار اون راه به قسمت های قبل تر بازی بود.الان تو این منطقه فقط یه دروازه بسته و یه دستگیره آسانسور وجود داره که کار نمیکنه.راهی هست که من ندیدم یا تو داستان بازی جلو تر برم خودش راهی باز میشه؟

از چراغ hypogean gaol میشه رسید به اون دوتا باس فرعی بازی؟من فکر میکردم با کشتن پارل یه راهی باز میشه ولی انگار اون راه به قسمت های قبل تر بازی بود.الان تو این منطقه فقط یه دروازه بسته و یه دستگیره آسانسور وجود داره که کار نمیکنه.راهی هست که من ندیدم یا تو داستان بازی جلو تر برم خودش راهی باز میشه؟

بعدا بر میگردی همین جا ، باید توی داستان جلو بری و راه های اضافه باز میشه . . .

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
من خیلی دنبال جم 34% دميج با جون کامل هستم ولی اصلا نمیده !!
چند بار هم دانجن رو پاک کردم و دوباره ساختم ولی نداد
به نظر اصلا هم به Discavery ربطی نداره
البته بیشتر مواقع سيو رو لود میکنم چون هی نمیشه تند تند پشت سر هم دانجن رو حذف کنی و باز بسازی

البته بیشتر مواقع سيو رو لود میکنم چون هی نمیشه تند تند پشت سر هم دانجن رو حذف کنی و باز بسازی
این بازیو باید بغل کنی دنبال جم نباش. ولی جدا از شوخی اون سیوت کارو خراب میکنه. هزار بارم لود کنی اون آیتم رو نمیده. مثه یه رشته کد الگوریتم ثابته. الان تو تقدیرت نیس

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
این بازیو باید بغل کنی دنبال جم نباش. ولی جدا از شوخی اون سیوت کارو خراب میکنه. هزار بارم لود کنی اون آیتم رو نمیده. مثه یه رشته کد الگوریتم ثابته. الان تو تقدیرت نیس
آره دقیقا به نظرم نباید سيو رو ريلود کنم
باید هی بسازی و پاک کنی شاید فرجی شد !! :D

الان من dlc رو گرفتم و رفتم تو کادرال وارد اون موجود بزرگ که از ساختمان اویزونه منو گرفت برد به منطقه dlc . حالا سوالم اینه که چرا از hanter drean مستقیما به dlc راه نداره و هر بار میخوام برم باید اون موجودی که تو کادرال وارد هست بیاد منو بگیره ببره به dlc ؟

الان من dlc رو گرفتم و رفتم تو کادرال وارد اون موجود بزرگ که از ساختمان اویزونه منو گرفت برد به منطقه dlc . حالا سوالم اینه که چرا از hanter drean مستقیما به dlc راه نداره و هر بار میخوام برم باید اون موجودی که تو کادرال وارد هست بیاد منو بگیره ببره به dlc ؟
راه داره داداچ! سنگی که تلپورتت میکنه اونجا جداس! فک کنم سمت چپ هانتر دریم باشه دم دری که سمت چپ ساختمون هست! درست یادم نیست!:|

تو هانتر دریم کنار اون حوض که اسکلت ها توش هستند و inside میگیرن و آیتم بهت میدن (بالا کنار دربی که روبروی میز بلادجم هاست ) یه سنگ قبره که از اونجا می تونی وارد دی ال سی بشی

تو هانتر دریم کنار اون حوض که اسکلت ها توش هستند و inside میگیرن و آیتم بهت میدن (بالا کنار دربی که روبروی میز بلادجم هاست ) یه سنگ قبره که از اونجا می تونی وارد دی ال سی بشی
Insight البته :)) دهنم صاف شد سر این blood starved beast تو دانجن ها. وحشی که میشه واقعا شانسیه کشتنش. قبول دارین بعضی باس ها رو بر اساس coop ساختن؟ مثه همین یا amygdala
راستی قبل اینکه بازیو بگیرم اینجا خوندم یکی لولش ۱۵۰ ه. گفتم اینا دیگه واقعا بیکارن یه بازی انقد کشش نداره. یه هفته از شروع کردن بازیم میگذره لول ۱۲۳ م :))

• Like
Reactions: J. Constantine
Insight البته :)) دهنم صاف شد سر این blood starved beast تو دانجن ها. وحشی که میشه واقعا شانسیه کشتنش. قبول دارین بعضی باس ها رو بر اساس coop ساختن؟ مثه همین یا amygdala
راستی قبل اینکه بازیو بگیرم اینجا خوندم یکی لولش ۱۵۰ ه. گفتم اینا دیگه واقعا بیکارن یه بازی انقد کشش نداره. یه هفته از شروع کردن بازیم میگذره لول ۱۲۳ م :))
ای بیکارترین بیکاران! لول بازی خدایی خیلی خوبه! ارزش وقتی که پاش میزاریو داره! بلاد استاروم کشتنش کاری نداره که؟:| یکی از آسونترین باسهای بازی هست!:| یه 50 باری میمیری آخرشم شانسی میمیره!:دی میدونی بعدش دیگه خودش خجالت میکشه میگه بمیریم دیگه ضایس خدایی!:دی

سر این جم های 34% مدتی پیش با بچه های فروم بحث و تبادل نظر داشتیم . نتیجه این بود که اصلا ربطی به Discovery بالا نداره . اون زمانی که من این جم ها رو گرفتم دیکساوری بازیم متوسط بود . بعدا به این نتیجه رسیدیم احتمالا بازی به اندازه تعداد دفعاتی که شما چالیس رو میسازی و سعی در گرفتنش میکنی این جم ها رو میده . به این خاطر اگه بگیم این احتمال اصلی باشه بهتره اصلا از سیو لود نکنید چون تا قیام قیامت هم بسازید بهتون نمیده اگه ملاکش تعداد دفعات ساخت باشه

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
ای بیکارترین بیکاران! لول بازی خدایی خیلی خوبه! ارزش وقتی که پاش میزاریو داره! بلاد استاروم کشتنش کاری نداره که؟:| یکی از آسونترین باسهای بازی هست!:| یه 50 باری میمیری آخرشم شانسی میمیره!:D میدونی بعدش دیگه خودش خجالت میکشه میگه بمیریم دیگه ضایس خدایی!:D
اونو زدم یکی بیاد بعدیو بزنیم abhorrent beast یه اتک خفنی میزنه اینستا کیل میشم
آپدیت: خب این هم ساده بود با مولوتف و اون که یه چیز قرمز میفرسته طرفش مرد :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: J. Constantine
سر این جم های 34% مدتی پیش با بچه های فروم بحث و تبادل نظر داشتیم . نتیجه این بود که اصلا ربطی به Discovery بالا نداره . اون زمانی که من این جم ها رو گرفتم دیکساوری بازیم متوسط بود . بعدا به این نتیجه رسیدیم احتمالا بازی به اندازه تعداد دفعاتی که شما چالیس رو میسازی و سعی در گرفتنش میکنی این جم ها رو میده . به این خاطر اگه بگیم این احتمال اصلی باشه بهتره اصلا از سیو لود نکنید چون تا قیام قیامت هم بسازید بهتون نمیده اگه ملاکش تعداد دفعات ساخت باشه
خودم بودم دیگه باهات به این نتیجه رسیدیم:D

همونطور که دوستمون گفتن قبلا در مورد دیسکاوری و جم دراپینگ باسهای دانجنا صحبت شده بود . میزان دیسکاوری روی جمهایی که از باسها دراپ میشه هیچ تاثیری نداره

من حدود 100 ساعت از گیم پلی بازیم توی دانجنها بود . یه مدت کارم شده بود تجزیه و تحلیل دراپ جمهای باسها ، مخصوصا اون سه گامبالوها که منبع جمهای خوبن .
ببینید اگه توی Invertory یه نگاه به انواع جمها بندازید میبیند که چند نوع جم وجود داره : - Tempering - Adept - Striking - Heavy - Sharp - Fool´s Damp و ....... اگه یه دانجن خوب مثل pwmf22gu یا 5pwujscd رو مرتب بسازید و پاک کنید متوجه میشد این جمها از Tempering تا Sharp به صورت چرخشی دراپ میشن و حالا شانستون بگیره این وسط Fools Damp هم واستون دراپ شه . شما واسه اینکه شانس گرفتن این جم رو داشته باشی باید بالای 30 بار بسازی و پاک کنی
البته جمی که شما دنبالشی [Fools Damp ] توسط این ادمای دیونه که همیشه یه جنازه تو دستشونه هم دراپ میشن اینجا دیگه دیسکاوری مهه .
و یه نکته دیگه که این هم براساس تجربه به دست اومده اینه که کیفیت جمها [نه نوع جمها ] ارتباط مستقیمی با لول بازیکن داره .

اینم یه لینک معتبر که قبلا هم معرفیش کرده بودم : Individual Blood Gems

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or