PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من الان dlc گرفتم رفتم تو بازی هیچ چیزی به بازی اضافه نشده از اکانت اروپا گرفتم . الان چجوریه کجای بازی هست ؟

باید Vicar Amelia رو بکشی ، بعد بری توی هانتر دریم ، یه آیتم رو کنار doll از زمین برداری ، بعد برای توی Cathedral Ward بری سمت چپ اونجایی که یه Amygdalae از دیوار آویزونه بزاری بگیرتت و منتقل میشی به hunter nightmare !!

اگه کار نکرد ممکنه بخاطر ریجن بازی و ریجنی که خرید کردی باشه !

باید Vicar Amelia رو بکشی ، بعد بری توی هانتر دریم ، یه آیتم رو کنار doll از زمین برداری ، بعد برای توی Cathedral Ward بری سمت چپ اونجایی که یه Amygdalae از دیوار آویزونه بزاری بگیرتت و منتقل میشی به hunter nightmare !!

اگه کار نکرد ممکنه بخاطر ریجن بازی و ریجنی که خرید کردی باشه !
ممنون ویکار املیا همونیه که بالای پله ها تو کادرال وارد هست؟ چون اونو کشتم .

میگم این Laurence, The First Vicar چقد تو مخی هستش
تو NG+7 واقعا زدنش عذاب آوره ،یه ضربه میزنه کل 1700 تا Hp من خالی میشه !!!!
سخت ترین باس بازی از ng+ به بعد همین کوفتیه لعنتی یه ضربش در جا می کشه آدمو
از ng+ به بعد نه اورفان اذیت می کنه نه لودویک ولی این لعنتی بیچاره می کنه آدمو لامصب چقدر هم جون داره هر چی می زنیش تموم نمیشه
من از ng+++ به بعد فقط Simon's Bowblade لول 10 رو در حالت تیر کمونش قرار میدم و فقط از فاصله دور می زنمش لعنتی طوریه که نزدیکش بشی صد در صد ضربه رو می خوری (برعکس اورفان و حتی لودویک که لم خاص خودشون رو دارند)

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
ممنون ویکار املیا همونیه که بالای پله ها تو کادرال وارد هست؟ چون اونو کشتم .
آره همون زنه هست که توی Grand cathedral هست و شکلش تغییر میکنه ، اگه زدیش برو توی هانتر دریم و کنار doll چندتا از اون مسنجر ها یه یتم برات آماده کردن ، برش دار و همون کاری که گفتم رو بکن ، اسم آیتمش فکر کنم Eye of blood-drunk hunter هست !! اینم عکس اون amygdala هست که بیرون Cathedral ward هست

20150404220058.jpg

• Like
Reactions: ehsan M
آره همون زنه هست که توی Grand cathedral هست و شکلش تغییر میکنه ، اگه زدیش برو توی هانتر دریم و کنار doll چندتا از اون مسنجر ها یه یتم برات آماده کردن ، برش دار و همون کاری که گفتم رو بکن ، اسم آیتمش فکر کنم Eye of blood-drunk hunter هست !! اینم عکس اون amygdala هست که بیرون Cathedral ward هست

20150404220058.jpg
البته اگه بصیرتت (!) بالا نباشه نمیبینی عنکبوتو، ولی بری همون ورا فر بخوری ورت میداره میبرتت به کابوس شکارچی اونجا لامپ هس. یه توصیه: الان وقت دی ال سی نیس ؛)

20150404220058.jpg
ممنون درست شد ولی چقدر سخته . من بازی اصلی رو دو بار تمام کردم لولم ۱۸۵ هست

میگم این Laurence, The First Vicar چقد تو مخی هستش
تو NG+7 واقعا زدنش عذاب آوره ،یه ضربه میزنه کل 1700 تا Hp من خالی میشه !!!!
سخت ترین باس بازی از ng+ به بعد همین کوفتیه لعنتی یه ضربش در جا می کشه آدمو
از ng+ به بعد نه اورفان اذیت می کنه نه لودویک ولی این لعنتی بیچاره می کنه آدمو لامصب چقدر هم جون داره هر چی می زنیش تموم نمیشه
من از ng+++ به بعد فقط Simon's Bowblade لول 10 رو در حالت تیر کمونش قرار میدم و فقط از فاصله دور می زنمش لعنتی طوریه که نزدیکش بشی صد در صد ضربه رو می خوری (برعکس اورفان و حتی لودویک که لم خاص خودشون رو دارند)

من همیشه با لودویک میزدمش ولی این سری که رفته بودم کمک یکی از بچه های فروم واسه زدن لورنس ، به پیشنهاد یکی از بچه های فروم s_silent که اسلحه Whirligig Saw رو واسه زدن لورنس پیشنهاد کرد از این اسلحه استفاده کردم و باید بگم فوق العادست و زدن لورنس با Whirligig Saw خیلی راحته . تعجب کردم چرا تا الان از Whirligig Saw روی لورنس استفاده نکردم . فقط کافیه حملاتش که تمام شد بیفتی به جونش با R2 ارش کنی . اگه جم های خوبی روش انداخته باشی و بولت پیپر هم بندازی روش وحشتناک دمیج میده . حتما امتحان کنید زدن لورنس با Whirligig Saw خیلی راحته

با توجه به سخت تر بودن دی ال سی،پیشنهاد میکنید که توی دور اول بازی کردن برم سراغ دی ال سی یا بزارم واسه نیوگیم پلاس؟امکان برگشتن از دی ال سی وجود داره دیگه،اگه بخوام برگردم بازی اصلی؟

من همیشه با لودویک میزدمش ولی این سری که رفته بودم کمک یکی از بچه های فروم واسه زدن لورنس ، به پیشنهاد یکی از بچه های فروم s_silent که اسلحه Whirligig Saw رو واسه زدن لورنس پیشنهاد کرد از این اسلحه استفاده کردم و باید بگم فوق العادست و زدن لورنس با Whirligig Saw خیلی راحته . تعجب کردم چرا تا الان از Whirligig Saw روی لورنس استفاده نکردم . فقط کافیه حملاتش که تمام شد بیفتی به جونش با R2 ارش کنی . اگه جم های خوبی روش انداخته باشی و بولت پیپر هم بندازی روش وحشتناک دمیج میده . حتما امتحان کنید زدن لورنس با Whirligig Saw خیلی راحته
باشه ،3 تا جم 27% میندازم روش
من دو سه بار. با لودویگ تا آخرین ضربه زدمش ولی تو همون آخری منو زده !!

دوستان توی cathedral ward وقتی از پله های سمت چپ که پایین میری بعد از اینکه اون دوتا غول رو زدی میرسی به یک غول آبی که یک گرز آهنی بزرگ داره اونم که بزنی کنارش یه پله هست که رفته پایین و به یه دری ختم میشه که بستست باید چجوری باید بازش کنم؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

با توجه به سخت تر بودن دی ال سی،پیشنهاد میکنید که توی دور اول بازی کردن برم سراغ دی ال سی یا بزارم واسه نیوگیم پلاس؟امکان برگشتن از دی ال سی وجود داره دیگه،اگه بخوام برگردم بازی اصلی؟

اگه فقط میخوای تروفی های دی ال سی رو بگیری و تمامش کنی همون دور اول بری بهتره . بله میتونی با لامپ برگردی هانتر دریم و اگه دوباره میخوای بری تو دی ال سی ، در سمت چپ پله های هانتر دریم که میری بالا قبل در یه سنگ هستش که اون سنگ برای رفتن به لامپ هایی که در دی ال سی آزاد کردی هستش

دوستان توی cathedral ward وقتی از پله های سمت چپ که پایین میری بعد از اینکه اون دوتا غول رو زدی میرسی به یک غول آبی که یک گرز آهنی بزرگ داره اونم که بزنی کنارش یه پله هست که رفته پایین و به یه دری ختم میشه که بستست باید چجوری باید بازش کنم؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

اون در جزء اسرار بازیه که حل شده ولی راه باز شدنش حل نشده . اون در دقیقا به اون جایی که همون اول بازی با باس Cleric Beast جنگیدی ختم میشه ولی اینکه چرا این در رو سازندگان بستن و نمیشه بازش کرد هنوز چیزی معلوم نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or