PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دو ستان من می خوام dlc بازی رو بخرم ولی بازیم قاب نداره از کجا میشه فهمید رجیون بازی چیه ؟

روی دیسک خود بازی یه درجه بندی سنی هست، اگه به صورت حروف انگلیسی بود، مثل T, E و غیره ریجن all یا یک هستش، اگه هم به صورت عدد بود ریجن 2.

واسه باس witch of the hemwick سریعترین راه واسه رسیدنش بهش چیه؟ هی میمیرم هی باید کلی دشمن بکشم

مسیر مشخصه . میتونی با صبر و حوصله همه رو بکشی یا اینکه اگه عجله داری فقط بدویی و فرار کنی تا برسی به باس . از لامپ اون منطقه تا وقتی اون در میون بر رو باز میکنی تا رسیدن به باس فقط احتیاج به تمرکز داری تا همه رو بکشی . مخصوصا اگر ریون های Moon رو داری بلاداکو بالایی رو هم میتونی تو این منطقه جمع کنی پس بهتره که همه موجودات رو بکشی

واسه باس vicar amelia کسی هس؟ اگه کسی بازی میکنه لطفا اد کنه منو آیدیم تو امضا هس

آی دی من اینه GOD15127 . واسه زدن هر باسی کمک احتیاج داشتی پیام بفرست و ساعتی که میای رو بگو تا برات بزنیمش

رجیون all همون امریکا هست ؟

ریجن 1 مال آمریکاست . ریجن 2 مال اروپا و ریجن 3 مال ژاپن . ریجن ALL منطقه بندی نداره شامل همه مناطق میشه

دوستان میخام پلاتش کنم تو new game +1 هستم و باس عنکبوت اونم کشتم
فقط یه سوال برای پلات کردن بازی به پایانها ربط داره ؟چند پایان داره ؟
بار اول که بازی رو تموم کردم با باس اخر درگیر نشد(همون که رو ویلچر هست) هونجا سر خودشو زد بازی تموم شد

دوستان من باس Blood-starved Beast بعد 10 باری مردن زدمش :D همش تا نزدیک اخرش میزدم میومد گیرم مینداخت میزدم دیگه اینبار به نزدیک اخرش که رسید 2 تا کوکتل زدم بهش تمام
حالا سوالم اینه این Djura رو نکشتم هنوز همین الان برم سراغش یا بعدا برم بکشمش و اینکه الان مستقیم میرم برای باس Vicar Amelia یا نه قبله اون باسه دیگه ای هستش

مسیر مشخصه . میتونی با صبر و حوصله همه رو بکشی یا اینکه اگه عجله داری فقط بدویی و فرار کنی تا برسی به باس . از لامپ اون منطقه تا وقتی اون در میون بر رو باز میکنی تا رسیدن به باس فقط احتیاج به تمرکز داری تا همه رو بکشی . مخصوصا اگر ریون های Moon رو داری بلاداکو بالایی رو هم میتونی تو این منطقه جمع کنی پس بهتره که همه موجودات رو بکشی

آی دی من اینه GOD15127 . واسه زدن هر باسی کمک احتیاج داشتی پیام بفرست و ساعتی که میای رو بگو تا برات بزنیمش

ریجن 1 مال آمریکاست . ریجن 2 مال اروپا و ریجن 3 مال ژاپن . ریجن ALL منطقه بندی نداره شامل همه مناطق میشه
واسه عنکبوت دوس داشتنی کمک میخوام. فردا بزنیمش. ;)

دوستان من باس Blood-starved Beast بعد 10 باری مردن زدمش :D همش تا نزدیک اخرش میزدم میومد گیرم مینداخت میزدم دیگه اینبار به نزدیک اخرش که رسید 2 تا کوکتل زدم بهش تمام
حالا سوالم اینه این Djura رو نکشتم هنوز همین الان برم سراغش یا بعدا برم بکشمش و اینکه الان مستقیم میرم برای باس Vicar Amelia یا نه قبله اون باسه دیگه ای هستش
برو بزنش فرقی نداره زمانش فک کنم الان بزنی بهتر میتونی آیتم های اون منطقه رو بگیری

• Like
Reactions: mehrdadb3
دوستان میخام پلاتش کنم تو new game +1 هستم و باس عنکبوت اونم کشتم
فقط یه سوال برای پلات کردن بازی به پایانها ربط داره ؟چند پایان داره ؟
بار اول که بازی رو تموم کردم با باس اخر درگیر نشد(همون که رو ویلچر هست) هونجا سر خودشو زد بازی تموم شد
کسی نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or