PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان این ایکون ابیه چیه پایین نفسشه ؟کم کم از خونش کم میکنه چطوری میشه برش داشت؟
rlyb_14972703852571398465806.jpg
شما از یکی از Dirty Damp Blood Gem ها رو اسلحه تون استفاده کردید.باید عوض ش کنید اگر میخواین خونتون کم نشه

سلام دوست من، منطقه ای میتونن یه نفر دیگه رو برای کمک احضار کنین که باس اون منطقه رو نزده باشین. اگه اینسایت داری، و باس اون منطقه رو نزدی (که نزدی) کنار فانوس اول قلعه واسسا و زنگ رو بزن. حالا اگه نشد که مال من هم چن بار بی دلیل داشته جیباشو میگشته بازیو ببند دوباره باز کن ببین مشکل حل شده یا نه

ویرایش: تازه فهمیدم تو وقتی باس میاد زنگوله رو میزنی، نه عزیز باید قبلش بزنی تا کار کنه، اگه کمک خواستی اد کن با هم بزنیم
سلام مجدد، دوست عزیز،امروز هر کاری کردم این زنگوله رو نزد که نزد، همش جیباشو میگردع، بعد امتحان کردم ذیدم اصلا هیچکدوم از آیتمهای توی اینورتوری رو هم استفاده نمیکنه!!!مثلا اون فانوسی که به کمرش آویزون میکنه، اونم استفاده نمیکنه، اصن موندم چیکار کنم؟؟؟

دوستان این لباس عروسک رو که گرفتم بفروشم یا بعدن لازم میشه حدود 30000 تایی میخره
یدنوه از ایتم ها رو هم نمیتونم بگیرم اونجایی old yarnam جایی که شکارچی رو میکشی از پله ها بالا میری و میری سمت بالایه اون سالن بزرگه که وسطش یکی اویزونه یه ایتم اونطرف رو یه مرده هستش از رو تیر چوبی میرم بالا سره پله ولی هر بار میپرم میوفته طبقه پایینش اون چیزه خاصی هست یا بیخیالش شم

شمشیر لودویک هم گرفتم 3 تا اپدیتم زدم ولی از تبرم ضعیفتر هستش

سلام مجدد، دوست عزیز،امروز هر کاری کردم این زنگوله رو نزد که نزد، همش جیباشو میگردع، بعد امتحان کردم ذیدم اصلا هیچکدوم از آیتمهای توی اینورتوری رو هم استفاده نمیکنه!!!مثلا اون فانوسی که به کمرش آویزون میکنه، اونم استفاده نمیکنه، اصن موندم چیکار کنم؟؟؟
کسی نظری نداره؟؟
اصلا این چنین مشکلی به خاطر چیه؟؟
شما رو بخدا نگین که از اول باید بازی کنم:-s

اقا من ایلین کلاغ رو کشتم یه بار اشتباهی زدمش هی دنبالم میکرد میزدم منم کشتمش بی ادب رو :D بعدش رفتم تو سایتا دیدم زده اون کمک میکنه هنریک رو بکشی :| حالا چکار کنم بدون اون هم مثل اینکه خیلی سخته کشتن هنریک که تو قبل کدرال بودش جاییکه پدر گاسکویین رو کشتم
لباسای ایلین هم اومده تو فروشگاه بخرمشون ایا

من فلش بالا رو میزنم......واسه تعویض آیتمها فلش پایین واسه استفاده ش فلش بالا.مگه غیر از اینه؟؟؟ نگو که غیر از اینه!!!!تو رو خدا حفظ آبرو کن داداشی....:o
آره آره همونه بابا (بیا پایین) :))
فلش بالا یه مقدار از جونتو میگیره بهت گلوله میده، گلوله به درد اسلحه و حملات arcane میخوره
فلش پایین بین آیتم هایی که گذاشتی تو quick slot سوئیچ میکنه
با مربع آیتم انتخاب شده رو استفاده میکنی
زنگوله رو بذار تو اسلات، سوئیچ کن روش، مربع رو بزن :))

اقا من ایلین کلاغ رو کشتم یه بار اشتباهی زدمش هی دنبالم میکرد میزدم منم کشتمش بی ادب رو :D بعدش رفتم تو سایتا دیدم زده اون کمک میکنه هنریک رو بکشی :| حالا چکار کنم بدون اون هم مثل اینکه خیلی سخته کشتن هنریک که تو قبل کدرال بودش جاییکه پدر گاسکویین رو کشتم
لباسای ایلین هم اومده تو فروشگاه بخرمشون ایا
هنریک زیاد سخت نیس زدنش. چرا آخه اشتباهی زدیش؟ کسی به تو کاری نداره چرا میزنیش؟ :))
برو لول آپ کن بیا بعد هنریک رو بزن، زدن هنریک الزامی نیس، بقیه باس ها رو بزن فعلا

• Like
Reactions: mehrdadb3
آره آره همونه بابا (بیا پایین) :))
فلش بالا یه مقدار از جونتو میگیره بهت گلوله میده، گلوله به درد اسلحه و حملات arcane میخوره
فلش پایین بین آیتم هایی که گذاشتی تو quick slot سوئیچ میکنه
با مربع آیتم انتخاب شده رو استفاده میکنی
زنگوله رو بذار تو اسلات، سوئیچ کن روش، مربع رو بزن :))
اینکارو کردم، چند تا شبه مانند میان ولی همرام نمیان توی قسمت باس که؟؟؟؟میشه کامل توضیح بدین اصلا بلد نیستم

هنریک زیاد سخت نیس زدنش. چرا آخه اشتباهی زدیش؟ کسی به تو کاری نداره چرا میزنیش؟ :))
برو لول آپ کن بیا بعد هنریک رو بزن، زدن هنریک الزامی نیس، بقیه باس ها رو بزن فعلا

لولم چند باشه برم سراغش ؟ این ایلینه که اگر کلک نمیزدم حالا حالا ها نمیشد بزنیش هنریکم که باید به کمکه ایلین بزنیش پس مشکل تره
حالا این ایلینه بدردم میخورد بعدن یا نه ؟
اینم اگر میدونی بهم بگو تشکر
این لباس عروسک رو که گرفتم بفروشم یا بعدن لازم میشه حدود 30000 تایی میخره بدم جاش لباس ایلین رو بگیرم
یدنوه از ایتم ها رو هم نمیتونم بگیرم تو old yharnam جایی که djura رو میکشی از پله ها بالا میری و میری سمت بالایه اون سالن بزرگه که وسطش یکی اویزونه یه ایتم اونطرف رو یه مرده هستش از رو تیر چوبی میرم بالا سره پله ولی هر بار میپرم میوفته طبقه پایینش اون چیزه خاصی هست یا بیخیالش شم

اگه سریع میخوای و اگه میتونی انلاین بازی کنی راحت ترین و سریع ترین راهش اینه که چالیسی که توش blood rock هستش یا یه Glyph از همچین چالیسی رو پیدا کنی و هی بسازی و سری اسپید ران فقط بری اون بلاد راک رو بگیری و دوباره پاکش کنی و بسازی و بری بگیری
توی چالیس ها هم هستش . حداقل یکیشو که خودم گرفتم بارها

جناب MakeDream متاسفانه یا خوشبختانه سیستم بازی اینقدر هوشمنده که اجازه Farming واسه Blood Rock رو نمیده . همونطور که میدونید 3 نوع چالیس اصلی داریم که تمامی جامهای مربوطش رو طی بازی به دست میاریم . Pthumeru- Isz - Loran . در هر کدوم از این نوع چالیسها فقط یک بار میشه Blood Rock گرفت . و با پاک کردن و ساختن مجدد دیگه Blood Rock ی در کار نیست .
1 Blood Rock available per Chalice type: Pthumeru, Loran and Isz (NOT Hintertomb)
توی بضیهاشون ممکنه راک در همون bonus Rom ها لایه های اول باشن ، بضیاشونم باید 3 تا لایه رو بری باس نهایی رو هم بزنی تا Blood Rock رو بهت بده . که این قضیه هم بستگی به لول بازیکن داره . این مورد رو بر اساس تجربه میگم . آدرس این چالیسها رو در این لینک میتونید ببینید : Blood Rock Locations

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or