PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
اقا من ایلین کلاغ رو کشتم یه بار اشتباهی زدمش هی دنبالم میکرد میزدم منم کشتمش بی ادب رو :D بعدش رفتم تو سایتا دیدم زده اون کمک میکنه هنریک رو بکشی :| حالا چکار کنم بدون اون هم مثل اینکه خیلی سخته کشتن هنریک که تو قبل کدرال بودش جاییکه پدر گاسکویین رو کشتم
متاسفانه شما زدی خط داستانی ایلین کلاغه رو ترکوندی :D اگه Quest هاشو میرفتی خیلی بهتر بود .حالام اشکال نداره تو NG+ بعدی ماموریتاشو انجام بده . واسه این هنریک هم خود ایلین ازت میخواد دخالت نکنی تا خودش حسابشو برسه اما شما باید زودتر از ایلین برسی به هنریک و بزنیش چون چون ممکنه ایلین از پس هنریک برنیاد و کشته بشه و خط داستانیش قطع بشه . و اما Djura اگه بتونی از طریق گونی به دستا وارد منطقه مربوطه بشی و باسشو بزنی دری واست باز میشه که از طریق اون میتونی از یه مسیر دیگه به Djura برسی و این NPC باهات دوست بشه البته در مواجهه باهاش باید به سوالش پاسخ درستی بدی . اون ازت میخواد که به موجودات یارنام کاری نداشته باشی تو هم باید قبول کنی . ایشاله اینم تو NG+ بعدی انجام بده ;)

متاسفانه شما زدی خط داستانی ایلین کلاغه رو ترکوندی :D اگه Quest هاشو میرفتی خیلی بهتر بود .حالام اشکال نداره تو NG+ بعدی ماموریتاشو انجام بده . واسه این هنریک هم خود ایلین ازت میخواد دخالت نکنی تا خودش حسابشو برسه اما شما باید زودتر از ایلین برسی به هنریک و بزنیش چون چون ممکنه ایلین از پس هنریک برنیاد و کشته بشه و خط داستانیش قطع بشه . و اما Djura اگه بتونی از طریق گونی به دستا وارد منطقه مربوطه بشی و باسشو بزنی دری واست باز میشه که از طریق اون میتونی از یه مسیر دیگه به Djura برسی و این NPC باهات دوست بشه البته در مواجهه باهاش باید به سوالش پاسخ درستی بدی . اون ازت میخواد که به موجودات یارنام کاری نداشته باشی تو هم باید قبول کنی . ایشاله اینم تو NG+ بعدی انجام بده ;)

پس بیخیال هنریک شم به راهم ادامه بدم گفتم لباساش شاید بهم بده بدرد بخوره
Djuraرو هم که کشتم :D فقط تو اون منطقه 2 تا ایتم هست نمیشه گرفتشون اونا رو میخواستم بدونم چجوری بگیرم عکساشم گذاشتم

این لباس های عروسکم که گرفتم کسی نمیدونه به چه درد میخوره؟ اگر بدرد نمیخوره بفروشم لباسای ایلین رو بخرم یا لولم رو ببرم بالا

Attachments

• 20170613_224153 (Copy).jpg
    20170613_224153 (Copy).jpg
    502.7 KB · مشاهده: 6
  • 20170613_224309 (Copy).jpg
    20170613_224309 (Copy).jpg
    559.4 KB · مشاهده: 6
این لباس های عروسکم که گرفتم کسی نمیدونه به چه درد میخوره؟ اگر بدرد نمیخوره بفروشم لباسای ایلین رو بخرم یا لولم رو ببرم بالا
شما اولویت اولتو بزار لول اپ . تو اون منطقه که عکس گذاشتی دقیقا یادم نیست چین ولی اکثرا Madman's Knowledge هستن از واناست که میزنی میترکونی اینسایت بده میده .

دوستان اسلحه گرفتم تو دانجن یه کلمه لاست جلوش نوشته با اصلیش فرق می‌کنه آیا؟
تمامی اسلحه ها سه نوعن Normal- UnAncy - Lost تفاوتشون هم در نوع جمهایی هست که روشون نصب میشه . راهنمای جمها

من تا حالا بازی نکردم برای همین نمیدونم هانتر چیه...مالتی میشه بازی کرد؟ یا حالته شیرینگ داره؟
هانترها ......یکی هستن مثل خودمون که داریم بازی میکنیم....توی دنیاهایی موازی با ما ......اگز دکونینگ بل رو بصدا دربیاریم اونا واسه کمک به ما میان...یا با یه زنگ دیگه که اسمش یادم نیست میان واسه مبارزه با ما.مالتیش به اینصورته.
البته من خودم هنوز سر یه باس کمک میخوام هنوز کسی از هانترهای محترم ÷یدام نکرده.

آخرین ویرایش:
دوستان من زنگوله رو زدم ،بیست دقیقه منتظر وایسادم هیچکس نیومد.بعدش شانسی یهو یه بازیکن اومد با هم رفتیم سر باس ، گفتم ای ول دیگه زدیمش.....اون بیچاره زودتر از خودم ناک اوت شد~X(
آی دی من دو تا هست دوتاشو ادد کنید لطفا
ehsanna
ehsanna2
من معمولا عصرها بازی میکنم.

شما اولویت اولتو بزار لول اپ . تو اون منطقه که عکس گذاشتی دقیقا یادم نیست چین ولی اکثرا Madman's Knowledge هستن از واناست که میزنی میترکونی اینسایت بده میده .

تمامی اسلحه ها سه نوعن Normal- UnAncy - Lost تفاوتشون هم در نوع جمهایی هست که روشون نصب میشه . راهنمای جمها
معذرت میخوام ، راهنمای فارسی جم ها یا آیتمها رو جایی سراغ ندارین؟؟؟ممنون

معذرت میخوام ، راهنمای فارسی جم ها یا آیتمها رو جایی سراغ ندارین؟؟؟ممنون
فارسی من ندیدم جایی داشته باشه. سوال داشتی بپرس همینجا بچه ها جواب میدن. اون اشباح که تو میگی بقیه بازیکن ها تو دنیاهای خودشونن، بعد اینکه زنگوله رو زدی اگه پیدا کنه کسیو احضار میشه میاد به دنیای تو. دیگه مثه شبح نیس

• Like
Reactions: Ehsanna
فارسی من ندیدم جایی داشته باشه. سوال داشتی بپرس همینجا بچه ها جواب میدن. اون اشباح که تو میگی بقیه بازیکن ها تو دنیاهای خودشونن، بعد اینکه زنگوله رو زدی اگه پیدا کنه کسیو احضار میشه میاد به دنیای تو. دیگه مثه شبح نیس
ممنون.لطفا منو اد کنین
ehsanna
و
ehsanna2

• Like
Reactions: Paradise Lost
دوستان چرا سلاحم زود زود repair میخواد؟تا میرم ریپیر میکنم میام یه نفرو میزنم دوبار ریپیر میخاد:-s
احتمال زیاد Durability اسلحت پایینه یه نگاه به Build ی که واسه اسلحه ساختی بزن . ببین کدوم یک از جمها افکت منفیش WPN Durability - هستش عوضش کن .

دوستان من زنگوله رو زدم ،بیست دقیقه منتظر وایسادم هیچکس نیومد.بعدش شانسی یهو یه بازیکن اومد با هم رفتیم سر باس ، گفتم ای ول دیگه زدیمش.....اون بیچاره زودتر از خودم ناک اوت شد~X(
آی دی من دو تا هست دوتاشو ادد کنید لطفا
ehsanna
ehsanna2
من معمولا عصرها بازی میکنم.
کدوم باس گیر کردی ؟ ای دی من clevermrg اگه باشم میام کمکت . البته به همه دوستانی که تازه بازی رو شروع کردن پیشنهاد میکنم باسها رو تنهایی بزنین . غلبه بر باسهای بازی به تنهایی یه لذت و هیجان دیگه داره .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or