PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان این بازی چرا جلو نمیره؟؟؟؟
منو از اشتباه دربیارین لطفا.......
مثلا....سنگ قبر اول کنار عروسک . من تمام مراحلش رفتم به نظر خودم آخرش رسیدم به یک باس توی یه کلیسای متروک که از خودش سم میداد بیرون...بعد از اینکه زدمش ....یه فانوس اومد که منو میبره به هانتر دریمز....آیا این آخرین مرحله از این سنگ قبره؟؟؟؟؟؟
مثلا .... یکی دیگه اون باس عنکبوت بزرگه که لیزر میزنه....بعد از اینکه زدمش ....یه فانوس میاد که منو میبره به هانتر دریمز....آیا این آخر این مرحله بود؟؟؟؟
وقتی روی قبرها ضریدر میزنیم، یه لسیت باز میشه که فانوسها رو انتخاب میکنیم و به اون منطقه میریم، بعضی از این لیستها تعداد فانوساش زیاده بعضیاش در حد دو سه تا .... اونا که لیست کمی داره یعنی اینکه من مراحلش رو نرفتم؟؟؟ ولی هر چی چرخیدم توی اون منطقه راه جدیدی ندیدم!!!!گیج شدم اصلا
با دوست خوبم میخواییم آنلاین بریم جلو ، دوستم توی لیستش یه سنگ قبر یه فانوس داره که اصلا توی لیست من نیست!!!!!
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟
الان رسیدم به به باس روی پشت بوم برفی.
منو اد کنید ehsanna و ehsanna2

دوستان این بازی چرا جلو نمیره؟؟؟؟
منو از اشتباه دربیارین لطفا.......
مثلا....سنگ قبر اول کنار عروسک . من تمام مراحلش رفتم به نظر خودم آخرش رسیدم به یک باس توی یه کلیسای متروک که از خودش سم میداد بیرون...بعد از اینکه زدمش ....یه فانوس اومد که منو میبره به هانتر دریمز....آیا این آخرین مرحله از این سنگ قبره؟؟؟؟؟؟
مثلا .... یکی دیگه اون باس عنکبوت بزرگه که لیزر میزنه....بعد از اینکه زدمش ....یه فانوس میاد که منو میبره به هانتر دریمز....آیا این آخر این مرحله بود؟؟؟؟
وقتی روی قبرها ضریدر میزنیم، یه لسیت باز میشه که فانوسها رو انتخاب میکنیم و به اون منطقه میریم، بعضی از این لیستها تعداد فانوساش زیاده بعضیاش در حد دو سه تا .... اونا که لیست کمی داره یعنی اینکه من مراحلش رو نرفتم؟؟؟ ولی هر چی چرخیدم توی اون منطقه راه جدیدی ندیدم!!!!گیج شدم اصلا
با دوست خوبم میخواییم آنلاین بریم جلو ، دوستم توی لیستش یه سنگ قبر یه فانوس داره که اصلا توی لیست من نیست!!!!!
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟
الان رسیدم به به باس روی پشت بوم برفی.
منو اد کنید ehsanna و ehsanna2
اینجوری نمیتونی بری گیج میشی. توصیه میکنم راجع به این بازی مقاله بخونی و راهنمایی تا لذتشو ببری.

• Like
Reactions: Ehsanna
دوستان برای اون پایان اخر باید ۳ تا از اون one third of umbilical cord رو بدست اورد. من با اولی مشکل داشتم دومی رو که تو منطقه ایی شبیه hunters dream میگیریم سومی هم که از یه باس .مشکل من اولی بود که اون دختره رو تخت نشسته و میری یه ضربه بهش میزنی و cord رو میگیریم برا من اون دختره رو تخت نبود وقتی رفتم تو اتاق بلند شده بود وباهاش جنگیدم بعد کشتن دقیق یادم نمیاد چه ایتمی برداشتم ایا در اون صورت هم cord رو بهت میده؟
دوستان خواهشن راهنمایی کنید . ممنون

• Like
Reactions: D_grayman
اینجوری نمیتونی بری گیج میشی. توصیه میکنم راجع به این بازی مقاله بخونی و راهنمایی تا لذتشو ببری.
باور کن خوندم......همون روزها وماههای اول که بازی توی بورس بود......بعد یه مدت نتونستم برم سراغش به دلیل مشلاتی که برام پیش اومد تا حدی که کار دکمه ها رو فراموش کرده بودم.....حالا نگفتین بالاخره .....مثلا سنگ اول کلا صفحه ای که باز میکنه تمام صفحه لیست فانوسها داره یا ممکنه کم یا زیاد باشه؟؟؟
و اینکه من تا جایی که یادم میاد تمام افراد رو از دم کشتم از ایلین کلاغه بگیر تا اون ملکه و اون افرادی که باهات حرف میزنن.....ممکنه این دلیلش باشه؟؟؟؟

باور کن خوندم......همون روزها وماههای اول که بازی توی بورس بود......بعد یه مدت نتونستم برم سراغش به دلیل مشلاتی که برام پیش اومد تا حدی که کار دکمه ها رو فراموش کرده بودم.....حالا نگفتین بالاخره .....مثلا سنگ اول کلا صفحه ای که باز میکنه تمام صفحه لیست فانوسها داره یا ممکنه کم یا زیاد باشه؟؟؟
و اینکه من تا جایی که یادم میاد تمام افراد رو از دم کشتم از ایلین کلاغه بگیر تا اون ملکه و اون افرادی که باهات حرف میزنن.....ممکنه این دلیلش باشه؟؟؟؟
سلام
هر اشتباهی بکنی عب نداره، نهایتا یه دور دیگه میری بازی رو.
ولی سعی کن کسی که بهت حمله نمیکنه رو نکشی.
بازی شامل یه سری مسیر های اصلی و فرعی میشه، پس هر جا به اخر رسیدی، دلیل نمیشه که اون سنگ قبر تموم شده باشه.
ولی اگه میخوای از رو لیست چک کنی که چندتا شو رفتی و چندتاش مونده
Lamps | Bloodborne Wiki

Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk

• Like
سلام
هر اشتباهی بکنی عب نداره، نهایتا یه دور دیگه میری بازی رو.
ولی سعی کن کسی که بهت حمله نمیکنه رو نکشی.
بازی شامل یه سری مسیر های اصلی و فرعی میشه، پس هر جا به اخر رسیدی، دلیل نمیشه که اون سنگ قبر تموم شده باشه.
ولی اگه میخوای از رو لیست چک کنی که چندتا شو رفتی و چندتاش مونده
Lamps | Bloodborne Wiki

ممنون
اگر ممکنه منو اد کنید.
یه سوال دیگه واسه کمک گرفتن باید دکونینگ بل رو بزنم ، واسه کمک کردن به دیگران کدوم آیتم؟؟ بعدش همین زنگ زدن کافیه؟؟ دیگه نیازی به شلیک تپانچه نیست؟؟
و سوالی دیگه در مورد سنگ قبرهایی که باید به زیر زمین بریم....معمولا تکرار میشه مراحل در هر سنگ قبر؟؟؟یا واسه من اینجوریه؟؟؟ من هر سنگی رفتم شامل چند تا لایه میشه که باسهای مشابه داره....اینجوری درسته؟؟

دوستان خواهشن راهنمایی کنید . ممنون
دوست گرامی اگر صفحات قبلی رو مطالعه کنی تمام اینها چندباره توضیح داده شده ولی بازم من یه بار میگم.
پاسخ سوالت ، اگر منظورت از دختره losefca است که توی کلینیکه ، نخیر شما زود رسیدی بهش که باهات جنگیده ، بنابراین دیگه بهت cord نمیده
توی کل بازی ۴ تا ایتم cord هست شما یه شانس دیگه ممکنه داشتی باشی( چون نمیدونم بازی رو چطور جلو رفتی کدوم باس ها رو زدی
) خط داستانی arianna رو دنبال کن یه cord رو اون ( در واقع فرزندش ) بهت میده. البته امیدوارم. :)

ممنون
اگر ممکنه منو اد کنید.
یه سوال دیگه واسه کمک گرفتن باید دکونینگ بل رو بزنم ، واسه کمک کردن به دیگران کدوم آیتم؟؟ بعدش همین زنگ زدن کافیه؟؟ دیگه نیازی به شلیک تپانچه نیست؟؟
و سوالی دیگه در مورد سنگ قبرهایی که باید به زیر زمین بریم....معمولا تکرار میشه مراحل در هر سنگ قبر؟؟؟یا واسه من اینجوریه؟؟؟ من هر سنگی رفتم شامل چند تا لایه میشه که باسهای مشابه داره....اینجوری درسته؟؟

برای کمک خواستن زنگ بزرگه یا به قول شما دکونینگ
برای کمک رفتن زنگ کوچیکه یا small
وبرای کمک کردن یا گرفتن به یک شخص خاص باید در قسمت تنظیمات بازی رمز هم قرار بدید

در مورد چلیس ها مهم جای قبر ها نیست یعنی همه ی اون قبر ها حکم یه جای خالی رو دارند، مهم متریال و جامی هست که استفاده میکنید و متریال و جام چلیس بعدی رو باید توی همون قبلی پیدا کنید.
مثلا شما pthumeru رو داری، میسازیش و تا اخر میری و جام بعدی central pthumeru و متریال های ساخت اون رو پیدا میکنید و همینطور تا اخر

خودتون اد کنید لطفا: Ahmad_mdp

• Like
برای کمک خواستن زنگ بزرگه یا به قول شما دکونینگ
برای کمک رفتن زنگ کوچیکه یا small
وبرای کمک کردن یا گرفتن به یک شخص خاص باید در قسمت تنظیمات بازی رمز هم قرار بدید

در مورد چلیس ها مهم جای قبر ها نیست یعنی همه ی اون قبر ها حکم یه جای خالی رو دارند، مهم متریال و جامی هست که استفاده میکنید و متریال و جام چلیس بعدی رو باید توی همون قبلی پیدا کنید.
مثلا شما pthumeru رو داری، میسازیش و تا اخر میری و جام بعدی central pthumeru و متریال های ساخت اون رو پیدا میکنید و همینطور تا اخر

خودتون اد کنید لطفا: Ahmad_mdp

سپاس

بعد از زدن باس ویکار آملیا رفتی هانتر دریم و آیتم Eye of a Blood-Drunk Hunter رو از مسنجر روی زمین گرفتی ؟؟؟
اول باید این کارو بکنی بعد بری Cathedral Ward بگذاری آمیگدالا بگیرتت و وارد دی ال سی میشی
بازی های fromsoftware هیچ کدوم دی ال سی مستقیم ندارند و باید از یه مرحله خاص به بعد وارد دی ال سی بشی
بلدم ولی این بازی حتی حجمش هم با نسخه معمولی یکیه .

کم که نمیشه زیاد میشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or