PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آریا لینک اون ویدئو هایی که راجع به Lore بازی DS 1 حرف میزنه رو بزار اینجا ببینن بعد بازم بگن DS 2 در حد 1 بود داستانش :d

من خودم بشخصه وقتی آریا اون ویدئو هارو بهم داد و دیدم و فهمیدم کی به کیه و ما کی هستیم هر پایان درواقع یعنی چی (که کاملا با چیزی که فک میکردم فرق داره یه چیزیه که مغزتون منفجر میشه ) و چه کسایی رو کشتیم و . . . اونموقع واقعا از خودم بدم اومد :d فهمیدم چه آدم کثیفی هستم :d

آقا بیاید بگید کدوم شماره تو سری براتون بهترین بوده تا ببینیم چند چندیم و کی با کدوم شماره حال کرده.
:d

از لحاظ غنی بودن و lore هیچ کدوم به پای DS1 نمیرسن. من هنوز بعضی وقتا چیزایی میخونم در مورد بازی که نمیدونستم :دی

چه کسایی رو کشتیم و . . . اونموقع واقعا از خودم بدم اومد:dفهمیدم چه آدم کثیفی هستم:d​

Oscar of Astora :-s این یکی مو به تن آدم سیخ میکرد :دی

در خوب بودن داستان DS2 شکی نیست و کسی هم منکر این قضیه نیست ولی در مقایسه با شماره اول بنظرم چندان جالب نبود.
البته این بحث داستان و شخصیت‌ها یکجورایی سلیقه‌ایه... من شخصاً خیلی خیلی بیشتر با داستان کلی، و شخصیت‌های DS حال کردم.
NPCها و سرنوشتشون تو DS فوق العاده بودن... افرادی مثل Solaire و Siegmeyer رو من هیچ وقت فراموش نمیکنم.

ماجرا و سرنوشت باس‌های بازی مثل Pinwheel عالی کار شده... یا جریان Sisters of Chaos (دخترهای Izalith) منو نابود کرد.
گل سرسبدشون هم که ماجرای Artorias‍ه (بهترین شخصیت و باس فایت بازی)

در کل برای من DS2 از لحاظ داستانی به قشنگی شماره اول نبود و با شخصیت‌ها و کلیت داستان اندازه شماره اول حال نکردم...
Impactی که شماره اول روی من داشت غیر فابل توصیف بود و تا حالا با هیچ بازی دیگه‌ای یه همچین تجربه‌ای نداشتم. :d

zsnofdhapvsheyjcmr9c.jpg

Forever and Ever
:bighug:

دوستان یک سوال این میازاکی با اون میازاکی که انیمه میسازه به هم ربطی دارن؟:d
تنها ربطشون اینه که جفتشون شاهکار میسازن:d!

میازاکی بازیساز Hidetaka Miyazaki هستن که جوون تشریف دارن و حالا حالا با بازیاش فیض میبریم:d!

اما اون یکی Hayao Miyazaki ئه که فکر کنم بازنشست شد و دیگه چیزی نمیسازه.

@ افشین
آره دست کم حتما یه بار دیگه DS رو تموم میکنم. خداییش الان که دارم توی نت میگردم و در مورد بازی میخونم میبینم من خیلی از بخش هاش رو ندیدم و اصلا از خیلی چیزا بی خبر بودم :دی این سری باید یکم بیشتر توی بازی بگردم و یه راه متفاوت رو هم انتخاب کنم. (تعدادی از NPC ها رو اصلا ندیدم یا بعد از یه مدت نفهمیدم چه به سرشون اومد) در ضمن DLC و یکی دیگه از Location های بازی هم هستن که اصلا بهشون سر نزدم و هنوز خیلی چیزا برای دیدن دارم :دی

البته شاید الان شروعش نکردم ولی خب حتما دوباره میرمش.

@ علی
It's good to be a Souls fan :bighug::x
همونطوری که بالاتر گفتم توی فکرش هستم :دی فقط اول باید ببینم اصلا چجوری میشه فعالش کرد =))
خداییش مبارزه Gwyn عالی بود! اون اتمسفر، اون آهنگ، حرکات خسته ی Gwyn.... شاهکار بود، شاهکار :crying1::((
===========
فقط یه سوال از کسایی که هر دو نسخه DS رو بازی کردن:
NG+ Dark Souls یا Dark Souls 2 ؟! :-/
===========
اگه BB هم از لحاظ وسعت دنیا و Lore مثل DS باشه عالی میشه! DS که اینقدر بزرگه که بعد از تموم کردنش من هنوز فکر میکنم هیچ جاش رو ندیدم. اگه BB هم همینطوری باشه.... :x

مطمئناً NG+ Dark Souls بعدش هم NG++ Dark Souls و بعدش NG+++ Dark Souls و به همین ترتیب...
هر وقت دیگه حالت داشت از خودت و بازی بهم میخورد و همه چی رو قشنگ متوجه شدی بعد برو سراغ DSII :d

این نظر منه... حالا باید ببینی باقی بچه‌ها چی میگن و یه میانگینی از نظرات بگیری :d

دوستان Dark Souls با Demon`s Souls چه تفاوت هایی داره ؟ این دو بازی شباهت هایی هم به هم دارند ؟ من تنها Dark Souls 1 رو بازی کردم و متاسفانه شاهکاری مثل Demon`s Souls رو تجربه نکردم :( . یکی از دلایلی که عاشق بازی میازاکی شدم اتمسفر فوق العاده و محیط بازی و باس فایت ها هست ! اتمسفر خیلی گیرا و محیط فوق العاده و دلنشین داره و همینطور Bloodborne که باید مدیون استاد میازاکی باشیم :d

بیشترین دلیلی که Dark Souls 2 تونست موفق عمل کنه داستان غنی بازی بود ؟ همونطور که علی جان گفت خیلی از نکات مبهم داستان DS1 رو پوشش داد .

ببین حسین جان گیم پلی بازی ها عموما یکی هستن فقط با یه ذره تفاوت. بقیه-ش میره توی Lore و داستان و اتمسفر منحصر به فرد هر کدومشون.

DS II هم بیشتر به خاطر اسمش موفق تر از DS1 توی امتیازات ظاهر شد (که خودش جای لول داره واقعا:d). اتمسفر نداره متاسفانه. هسته اصلی داستانش مثل داستان شماره اول عالیه ولی اصلا شاخ و برگ نداره و شخصیت هاش تو در و دیوارن. در حالی که همه توی DS 1 عالی ظاهر شده بودن و تک تک شخصیت ها داستان خودشون رو داشتن که وقتی با داستان اصلی جمع میزدی، یه مجموعه خیلی بزرگ و غنی به دست میومد.

پ.ن: منم DeS رو اصلا بازی نکردم:( ولی اینقدر شیفته-ش بودم که رفتم ته و توشو در آوردم:d

پ.ن 2: مطمئناً NG+ Dark Souls بعدش هم NG++ Dark Souls و بعدش NG+++ Dark Souls و به همین ترتیب...
هر وقت دیگه حالت داشت از خودت و بازی بهم میخورد و همه چی رو قشنگ متوجه شدی بعد برو سراغ DSII
yahoo_4.gif

این نظر منه... حالا باید ببینی باقی بچه‌ها چی میگن و یه میانگینی از نظرات بگیری
yahoo_4.gif
[2]

خیلی ممنون علی جان :d

به نظرم واقعا DS 1 از هر نظر یا از بیشتر المان ها غنی هست علی جان که بعد از اتمام بازی بیشتر شیفته این میشیم که بازی رو باز هم تموم کنیم ! البته بعد از این که این حالت های مختلف رو تموم کردم باید Dark Souls 2 رو بازی کنم !

همچین DS 2 رو ترکوندین یکی از خدا بی خبر بیاد پستارو بخونه میگه DS 2 عجب آشغالیه:dاز نظر اتمسفر و فضاسازی به نسخه اول نمیرسید ولی بازم چیز خوفی بود:d!همین Shrine Of Amana با موزیکش با روان آدم بازی میکرد:d

یا اصن وندریک:|!وقتی آدم عاقبتشو میدید که با اون ابهتش یه Hollow بیمصرف(:d)شده دلش به درد میومد!

در کل اول DS بعد NG+ بعدش NG++ و بعدش DS 2 :d

آقا نابود شدم رفت! الان آریا یه سری ویدئو از DS برام فرستاد بعد از دیدنشون کلا از هم پاشیدم :دی آخه مگه یه بازی چقدر میتونه شاهکار باشه؟! چقدر میتونه از بازی های دوره خودش جلوتر باشه؟!

آریا بیا لینکا رو بزار اینجا تا بعد از دیدنشون دست جمعی با هم بریم خودکشی کنیم :دی

خداییش تصور BB بعد از دیدن این ویدئو ها و درک عظمت دارک سولز مو به تن آدم سیخ میکنه. اگه بازیی که میازاکی سال 2011 ساخته اینقدر از بازی های زمان خودش جلوتر بوده که هنوز هیچ عنوانی نتونسته حتی بهش نزدیک بشه، دیگه اونوقت BB قراره چی از آب در بیاد؟!

پ.ن: آریا خدا بگم چکارت نکنه :دی حالا من چطوری حواسم رو از BB پرت کنم؟! هنوز 4 ماه دیگه تا اومدن بازی مونده!!! :((

از این ویدیوهای داستانی راجع به DarkSouls تو یوتیوغ زیاده ولی این سری Prepare to Cry بنظرم بهترینشونه.... طرف خیلی برای ویدیوها زحمت کشیده و هر کدومشون حکم یه فیلم کوتاه رو دارن...
انتخاب موسیقی و صحنه‌ها عالیه.... صدای خودشم که داستان رو روایت میکنه خیلی قشنگه.
این ویدیوهارو ببینید تا بفهمید چرا میازاکی یه استاد واقعیه... البته دوستانی که خیلی پیگیر داستان بودن مطمئناً همه جزییات رو میدونن ولی با این حال بازم دیدن این ویدیوها توصیه میشه... خیلی خوب ساخته شده و آدمو جوگیر میکنه اساسی :d

هرکدومشون مربوط به یه شخصیت هست... یکسری اصلی و یکسری هم NPCهای مهم بازی.
تو آپارات آپ کردم که مشکلی برای دیدنشون نباشه.

Dark Souls Lore- Pinwheel

Dark Souls Lore- Big Hat Logan

Dark Souls Lore- Black Iron Tarkus

Dark Souls Lore- Shiva the Traitor

Dark Souls Lore- Lautrec the Embraced

Dark Souls Lore- Rhea and the Way of White

Dark Souls Lore- Oscar the Fateless

Dark Souls Lore- Siegmeyer of Catarina

Dark Souls Lore- Solaire and the Sun

Dark Souls Lore- The Heroes of Firelink Shrine

Dark Souls Lore- Velka and the Crow

Dark Souls Lore- Nito and the Undead Curse

Dark Souls Lore- The Sisters of Chaos

Dark Souls Lore- Gwyn Part1 Gwyn & the First Flame
(پارت اول داستان Gwyn)
Dark Souls Lore- Gwyn Part1 Gwyn

Dark Souls Lore- Gwyn Part2 Gwyn & the Dark
(پارت دوم داستان Gwyn)
Dark Souls Lore- Gwyn Part2 Gwyn

Dark Souls Lore- The Legend of Artorias the Abysswalker
(این ویدیو مربوط به DLC میشه و ماجرای آرتوریاس رو نشون میده)

Which ending is the good ending

(توضیح راجع به دو پایان بازی)
Dark Souls Lore - Which Ending is the Good Ending
o1us2e56brfdnelcr8f9.jpg

از این ویدیوهای داستانی راجع به DarkSouls تو یوتیوغ زیاده ولی این سری Prepare to Cry بنظرم بهترینشونه.... طرف خیلی برای ویدیوها زحمت کشیده و هر کدومشون حکم یه فیلم کوتاه رو دارن...
انتخاب موسیقی و صحنه‌ها عالیه.... صدای خودشم که داستان رو روایت میکنه خیلی قشنگه.
این ویدیوهارو ببینید تا بفهمید چرا میازاکی یه استاد واقعیه... البته دوستانی که خیلی پیگیر داستان بودن مطمئناً همه جزییات رو میدونن ولی با این حال بازم دیدن این ویدیوها توصیه میشه... خیلی خوب ساخته شده و آدمو جوگیر میکنه اساسی :d

هرکدومشون مربوط به یه شخصیت هست... یکسری اصلی و یکسری هم NPCهای مهم بازی.
تو آپارات آپ کردم که مشکلی برای دیدنشون نباشه.

Dark Souls Lore- Gwyn Part1 Gwyn & the First Flame
(پارت اول داستان Gwyn)
Dark Souls Lore- Gwyn Part1 Gwyn

Dark Souls Lore- Gwyn Part2 Gwyn & the Dark
(پارت دوم داستان Gwyn)
Dark Souls Lore- Gwyn Part2 Gwyn

(این ویدیو مربوط به DLC میشه و ماجرای آرتوریاس رو نشون میده)

Which ending is the good ending

(توضیح راجع به دو پایان بازی)
Dark Souls Lore - Which Ending is the Good Ending
o1us2e56brfdnelcr8f9.jpg

ایول اینارو میگفتم لینکشو بده که دادی :d

آقا بشینین برا The Legend of Artorias the Abysswalker رو ببینین اشک از چشماتون در بیاد :(

دیدن همش واجبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or