PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
واییییی...

بعد از اینکه باس دمو رو شکست میدید یه دیالوگی میگه...

kyjr3twr2l1id93tfcrs.gif

Umbasa ...

بازی با دنیای Demon's Souls در ارتباطه...سیفتی گفته بودیم که همه بازی‌های میازاکی تو یه دنیاست...

تو DeS پیروان Urbain این کلمه رو میگن.همون آمین‌ـه.

دیگه نمیتونم صبر کنم.خدا لعنتت کنه میازاکی :wallbash::wallbash::yes:

واییییی...

بعد از اینکه باس دمو رو شکست میدید یه دیالوگی میگه...

kyjr3twr2l1id93tfcrs.gif

Umbasa ...

بازی با دنیای Demon's Souls در ارتباطه...سیفتی گفته بودیم که همه بازی‌های میازاکی تو یه دنیاست...

تو DeS پیروان Urbain این کلمه رو میگن.همون آمین‌ـه.

دیگه نمیتونم صبر کنم.خدا لعنتت کنه میازاکی :wallbash::wallbash::yes:

خیلی خیلی خوشحالم که انقدر به Demon's نزدیکه :d Demon's Souls واقعا تا الان بهترین بوده تو سری! Demon's Souls بهترین بازی نسل هفت بود برای من با هر فریمش حال کردم و خاطره دارم :love: Umbasa ... :دی

خیلی خیلی خوشحالم که انقدر به Demon's نزدیکه :d Demon's Souls واقعا تا الان بهترین بوده تو سری! Demon's Souls بهترین بازی نسل هفت بود برای من با هر فریمش حال کردم و خاطره دارم :love: Umbasa ... :دی

آره،میگم خدایا چرا هی تو مصاحبه ها قیاسشون رو DeS میزارن :دی حالا این تازه اولاشه،وسطاش و تـَه مـَه هاش رو خدا بخیر کنه :دی

Umbasa-670x376.jpg

Demon's Souls بهترین بازی نسل هفت بود

کسی تا بحال بهت گفته خیلی خفنی؟:cheesygri:d

اوه چه Easter egg خفنی:دی اصلا از همون موقعها که میگفتن فضا سازی بازی مثل Tower of Latria هستش ، مشخص بود که قراره دوباره با DeS روبرو شیم و شاهد یکی از بهترین شاهکارهای نسل باشیم:دی اصلا جو اون Level میرزید به کل بازیهای الان :دی واقعا اوج دیزاین سری بودش .
پ.ن: من Dark Souls رو بیشتر دوست داشتم:دی

اون عنکبوت غول‌پیکر یادتونه تو دمو؟دستشو ببینین.اون هم مث اینکه روزی انسان بوده... . هیجانی ک من واسه Lore بازی دارم واس گیم‌پلیش ندارم :دی

gupam7tjltt57innrhpi.jpg

^^^ شیر زناش کوشن ؟ :دی
رفتن گل بچينن:d

همش رو عشقه اما استاندارد رو بیشتر :دی:bighug:
با يكي دو نفر از كسايي كه دمو رو بازي كردن صحبت مي كردم كلاس sword & heavy attack يعني هموني كه چكش داره رو با فاصله بهتر از بقيه كلاسا مي ديدن
حالا نميدونم اونا استايل بازيشون اونطور بوده يا واقعا اينطور بوده

+

يه نكته هم دوستان دقت كنن اينه كه از جادو و كلاس مرتبطش تو اين بازي بر خلاف ds خبري نيس

.

آخرین ویرایش:
يه نكته هم دوستان دقت كنن اينه كه از جادو و كلاس مرتبطش تو اين بازي بر خلاف ds خبري نيس

.

این نبود کلاس جادو بنظرم ارتباط بازی به Demon Souls رو بیشتر و بیشتر میکنه (با توجه به یکی از پایانهای DeS)

همون اول هم که به اسم رمز ProjectBeast شناخته میشد همه میگفتن که DemonSouls2‍ه...
براساس همون اتفاقات DeS هم احتمالاً دیگه Demonی وجود نداره و همه باید Beast باشن
البته ممکنه که این نظریه اشتباه باشه ولی با توجه به اینکه تا حالا هیچی از مجیک تو بازی نشون ندادن بنظرم خیلی محتمله.

در کل امیدوارم همونطور که همه فکر میکنن بازی یکجورایی به دنیای DeS مربوط باشه... اینجوری خیلی جالب و هیجان انگیز میشه. :d

پرچم میازاکی و تیمش تو ساخت Lore برای بازیهاشون شدید بالاست... اصلاً تو یه Lvl دیگه‌ای سِیر میکنن.
یعنی وقتی داستان DarkSouls1 و DemonSouls رو کامل میفهمی، سرنوشت شخصیتها برات روشن میشه و متوجه میشی که کاراکترت چه تاثیری تو دنیای بازی داشت و چجوری سرنوشت شخصیتهارو چه دونسته و چه ندونسته عوض کرده... از ناراحتی و غصه میخوای بری بمیری!
بعد تو همین اوضاع و احوال پا میشی میای بازی‌سنتر و میبینی یکسری اومدن دارن فحش میدن و میگن که بازی داستان نداره... :|

اونوقته که میخوای %@$*&%@$*&،!*,،@*^&@*#$%!*&)*!! :|:| (خودتون کلمات مناسب رو جایگزین کنید :d)

اینم بگم که بنظرم Lore و داستان بازی تو DS2 اصلاً در سطح کارهای خود میازاکی نبود... حالا نمیدونم خود میازاکی (شخصاً) چقدر تو این داستان و دنیای خفن DS و DeS تاثیر داشته (از لحاظ داستانی)... ولی امیدوارم که Bloodborne پیرو راه DS و DeS باشه و همون تیم نویسنده اون دوتا بازی تو این شماره هم فعال باشن.

---------------------------------------------------------

راجع به اینم که کدوم بازی تو سری از همه بهتره (چند تا از دوستان اشاره داشتن به این موضوع) شخصاً برای من DarkSouls (از همه لحاظ) با اختلاف بهترین بازی سری تابحال بوده، بعدش هم DeS...
DarkSouls2 در مقام مقایسه با دو بازی قبلی بنظرم چندان خوب نبود... مخصوصاً برای آدمهایی مثل من که داستان و دنیای بازی از همه چی براشون مهمتره و DS2 تو این مورد اصلاً در سطح دو بازی قبلی نبود (نظر شخصی)... حالا مشکلات دیگه بازی بماند.

چقدر حرف زدم :d
آقا بیاید بگید کدوم شماره تو سری براتون بهترین بوده تا ببینیم چند چندیم و کی با کدوم شماره حال کرده.:d

آقا ظاهرا پستای صفحه قبل من و علی در مورد Invincible Frame ها بعضی بچه ها *سرفه* امیر *سرفه* رو از بازی ترسونده :| :دی اون حرفای من و علی در مورد IF ها یه بخش کوچیکی از بازی رو تشکیل میده و اصلا لازم نیست خودتون رو نگران اون موضوع بکنید. حتی اگه ندونید IF چیه و چکار میکنه بازم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد و میتونید از بازی لذت برده و اون رو تموم کنید. این بحث IF و بازی کردن با استفاده از اونها رو صرفا برای دوستانی گفتم که به این نوع بازی کردن علاقه دارن و یه چیز اجباری نیست.

در ادامه گفتگوی قبلی میخواستم در مورد Recovery Time هم یه ذره حرف بزنم (خصوصا توی Dodge ها) ولی با این حساب میترسم بیشتر اثر منفی بزاره تا مثبت :| :دی

BTW:
Dark Souls آپدیت: تموم شد :دی وای که این بازی چقدر شاهکار بود :x بدون شک یکی از بهترین بازی های نسل هفتم و چه بسا حتی بهترینشون :x

باس آخر بازی فوق العاده بود! 8-9 بار اول بدجوری سلاخیم کرد ولی بعد که یه موردی رو فهمیدم/یادم اومد رسما ترکوندمش!!! خداییش توی خوابم هم نمیدیدم که بتونم اینجوری باس آخر Dark Souls رو تحقیر کنم :دی

دفعات اول سعی کردم عین باقی باس ها از شیوه دفاع، جاخالی و حمله استفاده کنم ولی ضرباتش بدجوری Damage وارد میکرد (حتی با ست کامل Havel's و حلقه های افزایش دفاع آتیش و حمله فیزیکی باز هم راحت میکشتم) ولی بعد یادم اومد که یه جا خونده بودم که میشه باس آخر DS رو Parry کرد و...... BOOM!!!

فقط با 1 ضربه عادی (اونم همون One Hand و کاملا ساده) و 4 بار Parry ترکوندمش...... Like a fu*king GOD >:) اینقدر مبارزه یه طرفه بود که فقط یدونه Estus Flask +4 مصرف کردم و بعد از مبارزه هنوز 19 تا دیگه ازشون داشتم!!!
سلاح هم، اون دفعات اول از Dragon Tooth +3 استفاده میکردم که Damage ـش عالیه ولی خب خیلی کنده* اما توی این دور آخری Black Knight Greataxe +5 رو برداشتم که واقعا عالی بود :x

اما در مورد پایان.... همممم.... یه حدسایی دارم ولی خب زیاد در موردشون مطمئن نیستم.... حس میکنم انگار آخر بازی Chosen Undead قربانی شد تا بقیه رو نجات بده :-?

من برم تاپیکی که دوست عزیزمون HalfLife G زحمتش رو کشیده بخونم تا قشنگ همه بخش های داستان دستم بیاد :دی

پ.ن: ناگفته نماند که با وجود اینکه بازی رو تموم کردم ولی احساس میکنم خیلی از بخش های اون رو ندیدم (اصلا به یکی از Location ها نرفتم!) و حتما باید دست کم یکبار دیگه تمومش بکنم :دی
پ.ن 2: بعد از تموم کردن DS الان BB رسما به مورد انتظارترین بازی من در سال 2015 تبدیل شد :x

آخرین ویرایش:
علی دوباره بازی رو شروع کن، بار دوم بیشتر از بار اول حال میکنی :دی یه مرضی توی این بازی هست که باید چند بار تموم کنی :دی
BB هم جدای از نمایشهای خوفناکش، چون همه از کارای استاد مطمئن هستن اینقدر سر و صدا به پا کرده :دی فکر این که یه بازی Soulsـه دیگه داره میاد با روح و روان آدم بازی میکنه :دی

@آریا

انصافا تنها چیزی که یه ذره اتمسفر نداشته شماره دوم رو حفظ میکرد، همین داستانش بود:d نمیدونم نویسنده-ش همون نویسنده شماره اول بوده یا نه، ولی هر کی بوده بینهایت به Lore بازی مسلط بوده که تونسته به خوبی برای داستان شماره اول، ادامه به جایی بنویسه:d داستان شماره دوم خیلی از نکات مبهم شماره اول رو روشن میکنه و جدای از اون خیلی جالب ادامه-ش میکنه.

در مورد سوالت هم: DS1 ftw
yahoo_4.gif
بهترین بازیِ عمرمه. به هیچ عنوان هیچ بازی نمیتونه روی دستش بزنه برام. مجموعه تمام چیزایی بود که همیشه از بچگی فانتزیاشونو داشتم.

@علی
احسنت :d میبینم که تو هم رستگار شدی:d الان وقتشه بری سراغ DLC و ورجیلِ دارک سولز (Artorias) رو ببینی:d انصافا DLC فوق العاده ای داره. اون Ester Eggِ که قبلا طائل در موردش حرف زده بود و در مورد BB بود هم جالبه ببینیش:d
راستی اصلا انتظار داشتی Gwyn همچین جایی (من خودم انتظار داشتم بالای یه برج بلند و با یه کات سین خفن شروع بشه) باشه؟:d اصلا انتظار داشتی مبارزه بدون هیچ تشریفات و Cut Scene-ی شروع بشه؟:d موسیقیش روانیت کرد یا نه؟:d از در رد میشی و میبینی یه پیرمرد سوخته و چروکیده داره اونجا برای خودش پرسه میزنه:( یعنی حماسی تر از این وجود نداشت:d
==========================
یه چیز رو دقت کردین؟ لقبی که به شخصیت شماره اول توی هر نسخه داده شده؟

Demon's Souls ---> Brave Warrior
Dark Souls ---> Chosen Undead
Dark Souls II ---> Bearer of The Curse
Bloodborne ---> Sick Creature

یعنی چی Creature؟ یعنی ما آدم نیستیم؟:d البته خب معنی موجود هم میده ولی لفظ Creature بیشتر در مورد جک و جونورا به کار برده میشه تا آدمیزاد:d

در ضمن صدای اون دختره که توی تریلرای قبلی میومد، براتون آشنا نبود؟ یه سری میگن این همون Maiden in Blackِ توی DeS هست:d البته خب معمولا میازاکی توی بازی های از یه صداگذار استفاده میکنه ولی با توجه به اون Umbasa همچین بعید هم نیست که این همون Maiden in Black باشه:d
==========================
دوستان یه چند وقت هست دنبال ارتباطات بیشتری بین 3تا بازی میگردم. این چیزی که میخوام بگم همش حدس و گمان مبتنی بر اینه که BB ادامه DeS باشه:d اینکه چرا توی BB اثری از "روح" نمیبینیم؟
به همین دلیل بر میگردیم به پایان مثبت DeS. اگر شما از Maiden in Black دور بشید، Old One و اون مه عجیب که سرزمین رو بر بر گرفته، از بین میرن ولی:
The world's knowledge of the Soul Arts will be lost, and the fog will be lifted.
گفته دانش و آگاهی جهان در مورد هنر روح ها از بین میره.

حالا شاید بپرسین پس چرا توی DS روح ها وجود داشتن؟

جواب اینه که Lordran کلا از بقیه جهان جداست و زمان و مکانش مشخص نیست (که قبلا توضیح داده بودم Lordran توی ششمین Archstone مهر شده و هیچکس نمیتونه اونجا بره). بر اساس DeS، ارواح به خاطر وجود Demon ها و Old One وجود داشتن. شاید بپرسین خب اینجوری که DS نقض میشه؟ که خب جوابش اینه که توی DS در واقع Izalith برمیداره Bed of Chaos رو درست میکنه که از توش Demon ها به وجود میان دوباره و ارواح برمیگردن:d

البته این این چیزایی که گفتم رو میشه نقضشون کرد. ولی در کل پیوند بین DeS و DS بزرگتر از این حرفاست:d خیلی دوست دارم ببینم BB چجوری خودشو به اینا لینک میکنه (که فعلا تا حدودی این کارو کرده:d)

آخرین ویرایش:
آقا بیاید بگید کدوم شماره تو سری براتون بهترین بوده تا ببینیم چند چندیم و کی با کدوم شماره حال کرده.:d
بدون شك كم ايرادترين souls بازي dark soul 1 هست شايد تو بعضي زمينه ها De s بهتر باشه ولي در كل d s1 بهترينه

Dark soul2 هم در هر زمينه اي از گيم پلي و طراحي محيط و كاراكترا و ....گرفته تا موسيقي ضعيفتر از dark soul1 بود به جز داستانش كه به نظرم با شماره اولش در يه سطح بودن(البته تقريبا و با ارفاق):d
من بار دوم ds2 رو فقط بخاطر داستانش و قرار گرفتن تو اون فضاهاي غمناك داستان بازي كردم وگرنه از لحاظ گيم پلي و اينا ضعيف بود

+

اينطوري هم كه دوستان از ربط De s با bb ميگن مجبور مي كنن ادمو سروقت تهيه داستان De s هم بريم:d
اين ميازاكي كيست كه همه ديوانه اويند:d

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or