PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
عكسهاي هنري از كلاس agile:d:

kv6iez2h28onojexdujm.jpg

9y0ia01z5orw5r8dokez.jpg

.

امیدوارم بازی سیستم چکپوینت دستی داشته باشه تا ما هم بتونیم تمومش کنیم:dچون من اصلا اعصاب این بازی رو ندارم ولی به شدت به بازی علاقه دارم:|
(میخوام یه موزیک ویدیو واسه تریلرش بسازم.منتظر باشین.هر چند میدونم انتظار واسش سخته:d)

خدا بگم چیکارتون کنه :|

مجبور کردید بشینم Dark Souls رو بازی کنم :|

به شخصه خیلی با بازی مشکل دارم و خجالتم نمیکشم که بگم واقعا صبر و حوصله این بازی رو ندارم ! قبلنا اصلا و ابدا اینجوری نبودم ! سخت ترین و بی رحم ترین بازی ها رو هم به خودم مجبور میکردم و تموم میکردم و حسی که بعد تموم کردن اون بازی داشتم هزار برابر تموم کردن بازی های AAA امروزه بود ! بهترین مثالی که براتون میتونم بزنم تموم کردن اولین قسمت این سری یعنی Demon's Souls هست ! غیر منطقی هست نه ؟ :| :دی فکر کنم تو تاپیک های اون موقع هم پست دادم !

ولی خب متاسفانه بازی های جدید و شرایط محیطی و روحی باعث شده دیگه اون صبر و حوصله قدیم رو نداشته باشم ! چندین و چند بار استارت DarS و DarS II رو زدم ولی دووم نیاوردم !

اما الان که پست های شما رو میخونم احساس میکنم یه چیز درونم خالی هست :دی و باید با بازی کردن DarS پرش کنم :دی احساس میکنم حقم رو به نسل قبل ادا نکردم :دی

ایشالا تا هفته اینده یا شایدم دیر تر اینجا اعلام میکنم که بازی رو تموم کردم :دی

حاجی من یه هفت هشت خطی نوشته بودم الان غیب شده...نمیدونم خواستم ویرایش کنم جاش آیا خودم زدم پاکش کردم؟:-?میشه؟:دی
به هر حال :
His gaze follows you

j682jiv48gajc6j6mpqt.jpg

ویرایش:
چند نکته:
1-سیفتی درسته،اون صدا همون Maiden in Blackـه :دی
2-البته میازاکی گفته بازی سکوئل نیست ک به نظرم منظورش اینه که برای فهمیدن دنیای بلادبورن نیازی به DeS نیارید.وگرنه هممون میدونیم اشاره میده تا دلت بخواد.
3-DS2 هم عالیه ولی از همه جهات به غیر از آهنگ کردیتش از DS1 ضعیف‌تره.
4-لطفا قبل نام آرتوریاس Legendary رو به کار ببرید :دی
5-اون هفت هشت خطی که پاک شد خیلی حالمو گرفت :دی

آخرین ویرایش:
اگر اين يكي هم از نظر invasion مثل DSII باشه بازي نمي كنم به خدا. اومدم dlc هاش رو بازي كنم زرت زرت يكي invade مي كنه اعصاب نذاشته واسم! يه راهي بذارن بشه يه كاري كرد كسي invade نكنه. سيستم DSI خيلي خوب بودا

اگر اين يكي هم از نظر invasion مثل DSII باشه بازي نمي كنم به خدا. اومدم dlc هاش رو بازي كنم زرت زرت يكي invade مي كنه اعصاب نذاشته واسم! يه راهي بذارن بشه يه كاري كرد كسي invade نكنه. سيستم DSI خيلي خوب بودا

تا جایی که میدونم این وقتی اتفاق میوفته که Sinner باشی :دی برو به درگاه الهی توبه کن آمرزیده شی بلکه Invadeات کم شد:دی

Jun Yoshino در توئیتر تایید کرد:
Day 3 of #Bloodborne Alpha is back on! Sunday 19th 6pm to 9pm BST, 7pm to 10pm CET. (Apologies, all the spaces are allocated from before.)
Unfortunately looks like there won’t be further invites for Sunday, but at least those that are already in the alpha will soon get to do more testing.
آلفا قرار هست دوباره در روز یکشنبه 19 اکتبر دوباره باز بشه.
البته قرار نیست از افراد جدید دعوت بشه.

من بخ بخ تا حالا كسي رو invade نكردم كه sinner باشم! بابا هردمبيل هر جا دلشون بخواد مي تونن invade كنن :(

sinner بودن به invade کردن شما نیست
شاید یکی از npc ها رو کشتی افراد covenant اش به شما هجوم میارن
اینجا را یک نگاهی بنداز
Dark Souls 2 PvP - DarkSouls II Wiki

:peace:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or