PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من بازی های from software رو اکثرا بازی کردم ولی یه مشکلی هست که هیچکدومو نتونستم زیاد بازی کنم
از همون اول سختن و همش میمیرم
مکانیزم خاصی داره؟چیزی هست که من نمیدونم؟اخه از همون اول فرت و فرت میمیرم
ولی از اونور داستانای بازی رو که میخونم
جو بازیاشو که دیگران ازش تعریف میکنن
حسرت میخورم که چرا نمیتونم بازیشون کنم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

اول فکر کن اگه تو نمیتونی تمومش کنی پس چطور این همه آدم تونستن؟سوپرمن نیستن که :دی
بازی یکم قلق داره،یه 10 ساعتی باید بشینی پاش تا خوب دستت بیاد.بعد یه سری لول‌آپ وقتی تاثیرش قشنگ تو بازی میبینی لذت مبارزات برات بی‌نهایت میشه.آماتورِ آماتور هم که باشی بیا تو تاپیکش سوالاتت بپرس بعد یه مدتی Veteranـی میشی برا خودت.ما خودمون چند نفری رو که هیچی از بازی سر در نمیاوردن استاد کردیم فرستادیم چین :دی
یه نکته هم بهت بگم،سولز از اون بازی‌هاییه که بعد ها واسه بچه‌ت باید تعریف کنی که "پسرم زمان ما همچین بازی‌هایی میساختن"،پس بدون چی رو داری از دست میدی :دی
---------------
بازی‌های میازاکی از اون دسته‌س که به معنای واقعی کلمه "بازی"‌ـن.بازی باید چالش برانگیز باشه،وگرنه نقش من گیمر چیه این وسط؟
یکی دو روز پیش تفننی رفتم بلک‌فلگ بازی کنم دیدم که ای خدا،من تمام دشمنای بازی مث ماست میتونم بکشم،خب من فقط باید از زیبایی‌های بصری بازی لذت ببرم؟یا شاهکار هوی‌رین.من موقع بازی کردنش واقعا احساس حماقت میکردم.چی بود این آخه؟:دی

بنظر من قلق بازی کردن سری souls نترسیدن هست! چون حتی با یکی دو ضربه زاقارت ترین دشمن ها هم میمیری اکثرا از مواجهه با دشمن ها میترسن و چون فرار میکنن از دستشون زرت و زورت میمیرن. اما نباید از دشمن ها ترسید و باید سعی کرد الگو رفتاریشون رو متوجه بشی. اکثرا یبار حمله میکنن و بعد آروم میمونن و زمان میدن بهت که بزنیشون. یاد گرفتن این سبک مبارزه که یجور دوئل میمونه یکم زمان میبره تا بیاد دستت اما وقتی بیاد دستت میبینی که چقدر خاص و باحاله! اینکه نترسی، وایستی جلوشون، صبر کنی، به موقع جاخالی بدی، تو فرصت مناسب بزنی و البته همیشه حوصله شروع دوباره رو داشته باشی!:دی

تو ادامه همون مصاحبه که میازاکی گفته بود بلادبورن فقط رو PS4 قابل اجراست،ازش پرسیدن که مدت زمان بازی چقده،ک پاسخ داده:
"درست مث Demon's Souls،در واقع به مهارت‌های بازیکن بستگی داره.اما میتونیم بگیم که مقدار کلی بازی از Demon's Souls بیشتره."

دقیق نگفته چقدر،اما با توجه به پاسخش،از من میپرسید واسه کسایی که تا به حال سولز بازی نکردن 60-70 ساعت،و واسه کسایی ک بازی کردن 40-50 ساعت خوشگل داره :دی

در مورد تنوع لوکیشن های بازی چیزی نگفتن؟! :دی من زیاد در جریان اخبار بازی نیستم، ولی به جز یکی دو تا عکس از لوکیشن های متفاوت که طراحی هنری غوغایی هم داشت، دیگه هرچی ازش دیدم توی همون کوچه پس کوچه های تنگ و تاریک بوده. :دی

خودشون گفتن بازی فقط تو شهر Yharnam نیست و حومه‌ش هم شامل میشه.تو اولین ویدئو گیم‌پلی بازی(زمانی که با اسم Project Beast لیک شده بود)،هم یه جا تو غاره،یه جا تو قبرستونه اونم تو روز،تو تریلر TGS هم اونجا که کلاغا میان سراغش لوکیشن متفاوتیه.
قلعه دراکولا رو هم بهت تضمین میدم آریا :دی

نگرانی بعدی لطفا :دی

آدیگه خودت بازی کردی و میدونی یه جایی مثل Anor Londo یعنی چی:biggrin1:

مرد حساب(آریا رو میگم :دی) هنوز DS رو بازی نکرده.DS2 رو بازی کرده کف و خون قاطی کرده :-j:دی هنوز نامحرمه به اسرار میازاکی :دی

آخرین ویرایش:
در مورد تنوع لوکیشن های بازی چیزی نگفتن؟! :دی من زیاد در جریان اخبار بازی نیستم، ولی به جز یکی دو تا عکس از لوکیشن های متفاوت که طراحی هنری غوغایی هم داشت، دیگه هرچی ازش دیدم توی همون کوچه پس کوچه های تنگ و تاریک بوده. :دی
آریا این تریلر آخری رو نیگا کن:biggrin1: منم فکر میکردم کل بازی توی شب اتفاق میوفته ولی این آخریه توی روز بود و خورشید و نورافشانیش به معنای کلمه روانی میکرد:biggrin1: چندتا عکس دیگه هم هست که توی قبرستون و یه جای دشت مانند بود که تنوع جالبی داشت:biggrin1:
چیزی که مطمئنم اینم مثل سری Souls مطمئنا یه محیطی وجود داره که فک آدمو بندازه و بخواد چند لحظه ای از بازی جدا بشه و بهش خیره بشه و آرامش داشته باشه:biggrin1: دیگه خودت بازی کردی و میدونی یه جایی مثل Anor Londo یعنی چی:biggrin1:
مرد حساب(آریا رو میگم
biggrin1.gif
) هنوز DS رو بازی نکرده.DS2 رو بازی کرده کف و خون قاطی کرده
yahoo_78.gif
biggrin1.gif
هنوز نامرحمه به اسرار میازاکی
biggrin1.gif
*قیافه فردی که به مقدساتش توهین شده به خودش میگیره*
آریا لطف کن از نزدیک ترین پنجره خونتون استفاده بهینه کن:|
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
خدمت دوستان عرض شود كه با توجه به استقبال خوبي كه از تاپيك داستان بازي قبلي ميازاكي يعني سري Ds شد و علاوه بر اون بيش از 150 بار تا حالا PDF هاش دانلود شده داستان BloodBorne رو هم حداكثر تا يه ماه بعد انتشارش(اول خودمون بازيش كنيم و لو نره:d)قرار ميدم با اين فرق كه اين بار با يكي دو تا از ميازاكي دوستان نيز همكاري نزديك خواهيم نمود:d

خلاصه دوستاني كه نتونستن داستان بازي رو متوجه بشن هم نگران نباشن و بدونن كه ما به هر شكل پشت بازي هستيم:d

.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه آلفای بازی برای بعضی از اعضای EU فرستاده شده :d حجم 4.2 گیگ
خیلیا آلفا رو توی گیمزکام و tgs تجربه کردن ... سونی جان عمه ــت برای یه هفته Publicــش کن همه لذت ببرن :d
در هر صورت کوفتشون بشه :d

llfjxe2q3jm92xvdy0tv.jpg

The Alpha Test will be open for a limited time on the following days:
Wednesday October 1st 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)
Friday October 3rd 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)
Sunday October 5th 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)

مثل اینکه آلفای بازی برای بعضی از اعضای EU فرستاده شده :d حجم 4.2 گیگ
خیلیا آلفا رو توی گیمزکام و tgs تجربه کردن ... سونی جان عمه ــت برای یه هفته Publicــش کن همه لذت ببرن :d
در هر صورت کوفتشون بشه :d

llfjxe2q3jm92xvdy0tv.jpg

The Alpha Test will be open for a limited time on the following days:
Wednesday October 1st 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)
Friday October 3rd 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)
Sunday October 5th 19:00~22:00 (CET), 18:00~21:00 (BST)

پس مگه قرار نبود آلفا بخش مولتی بازی رو شامل شه؟!

خدمت دوستان عرض شود كه با توجه به استقبال خوبي كه از تاپيك داستان بازي قبلي ميازاكي يعني سري Ds شد و علاوه بر اون بيش از 150 بار تا حالا PDF هاش دانلود شده داستان BloodBorne رو هم حداكثر تا يه ماه بعد انتشارش(اول خودمون بازيش كنيم و لو نره:d)قرار ميدم با اين فرق كه اين بار با يكي دو تا از ميازاكي دوستان نيز همكاري نزديك خواهيم نمود:d

خلاصه دوستاني كه نتونستن داستان بازي رو متوجه بشن هم نگران نباشن و بدونن كه ما به هر شكل پشت بازي هستيم:d

.

آقا DeS هم انجام بذین بی زحمت:دی اونم Lore خیلی خوبی داره:دی

من متوجه نشدم . این آلفا تو این زمانبندی ها واسه همه باز خواهد بود ؟

بله فقط توی زمانبندی قابل بازیه ( برای کسایی که براشون کُد ارسال شده )

Servers will be running 5-8 PM PST (8-11 PM EST) on October 1, October 3, and October 5.

. The alpha test will not be playable outside of these time slot

برای US هم تایید شد :d

آخرین ویرایش:
آریا این تریلر آخری رو نیگا کن:biggrin1: منم فکر میکردم کل بازی توی شب اتفاق میوفته ولی این آخریه توی روز بود و خورشید و نورافشانیش به معنای کلمه روانی میکرد:biggrin1: چندتا عکس دیگه هم هست که توی قبرستون و یه جای دشت مانند بود که تنوع جالبی داشت:biggrin1:
چیزی که مطمئنم اینم مثل سری Souls مطمئنا یه محیطی وجود داره که فک آدمو بندازه و بخواد چند لحظه ای از بازی جدا بشه و بهش خیره بشه و آرامش داشته باشه:biggrin1: دیگه خودت بازی کردی و میدونی یه جایی مثل Anor Londo یعنی چی:biggrin1:
This! A million times this:d

به عنوان کسی که تازه داره دارک سولز رو بازی میکنه ( :-" ) و همین چند ساعت پیش برای اولین بار به Anor Londo رفته، باید اعتراف کنم که واقعا سورپرایز فوق العاده ای بود :دی اصلا فکرش رو هم نمیکردم همچین چیزی توی دنیای دارک سولز ببینم. خداییش در مورد Bloodborne از نظر تنوع لوکیشن خیالم کاملا راحته، مطمئنم استاد توی BB هم فکمون رو به زمین میچسبونه :x

آریا از من میشنوی هر چه سریعتر برو DS1 رو شروع کن که جدا داری یه شاهکار تکرار نشدنی رو از دست میدی. خداییش من الان دارم حسرت این رو میخورم که چرا همون موقع که بازی اومد سمتش نرفتم و این شاهکار رو زودتر تجربه نکردم.

آخرین ویرایش:
This! A million times this:d

به عنوان کسی که تازه داره دارک سولز رو بازی میکنه ( :-" ) و همین چند ساعت پیش برای اولین بار به Anor Londo رفته، باید اعتراف کنم که واقعا سورپرایز فوق العاده ای بود :دی اصلا فکرش رو هم نمیکردم همچین چیزی توی دنیای دارک سولز ببینم. خداییش در مورد Bloodborne از نظر تنوع لوکیشن خیالم کاملا راحته، مطمئنم استاد توی BB هم فکمون رو به زمین میچسبونه :x

آریا از من میشنوی هر چه سریعتر برو DS1 رو شروع کن که جدا داری یه شاهکار تکرار نشدنی رو از دست میدی. خداییش من الان دارم حسرت این رو میخورم که چرا همون موقع که بازی اومد سمتش نرفتم و این شاهکار رو زودتر تجربه نکردم.
علی خوشحالم که وارد دنیای سولز شدی. دیگه تمومه ٬ به بازیای دیگه زیاد توجه نکن بلادبورن اتوماتیک بهترین بازی 2015ت هست خیالت راحت :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or