PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
موضوع اینکه اینجا اینا دو نفر بودن و boss سرش گرم اونیکی بود ....وگرنه تنهایی سخت تر از این ویدیو هستش .
نکته حیاتی استفاده از آیتم ضد سم و انداختن fire paper روی اسلحه هست البته کوتل مولوتوف هم روش تاثیر نسبتا خوبی داره!

این blood starved beast چقدر ناجوره ....زمانی که سمی میشه نمی دونم چی کارش کنم .... راهی هست بشه اثر سم رو کم کرد؟
میبنی سختته اگه insight داری زنگ بزن یه طرف میاد کمکت دقیقا بخوای برسی به باس زنگو بزن میاد کمکت زدنشم کاری نداره روشdodge کن یه 10 تا antiod بردار با یه دونه fire riper برا مرحله سومش استفاده کن یعنی!

میبنی سختته اگه insight داری زنگ بزن یه طرف میاد کمکت دقیقا بخوای برسی به باس زنگو بزن میاد کمکت زدنشم کاری نداره روشdodge کن یه 10 تا antiod بردار با یه دونه fire riper برا مرحله سومش استفاده کن یعنی!
بالاخره ردش کردم ....اما یه نکته در مورد زنگ که من قبل ورود به محل باس زدمش اما هیچکس نیومد ....باید برای اینکار پلاس داشته باشیم ؟

بالاخره ردش کردم ....اما یه نکته در مورد زنگ که من قبل ورود به محل باس زدمش اما هیچکس نیومد ....باید برای اینکار پلاس داشته باشیم ؟
نه این زنگو اگه میزدی فقط برای 2تا جاها میومدن جاهای دیگه من تست کردم از اینها نمیومد اره برای انلاینشم باید پلاس داشته باشی کسی هم نمیاد کمکت :دی من +new game وگرنه ایدیمو بهت میدادم کمکت میومدم اخه داخل + من شنیدم نمیشه کمک داد ببین کسیو پیدا میکنی ولی این بازی تک نفره هیجان انگیز تره تا با یکی دیگه بازی کنی ولی داخل این فروم کسی کمک بخوای نمیان با این وضع اینترنت باید سینگل بزنی

همیشه سعی کن لول ببری بالا farm کن حالا هر کاری میکنی مرحله فرعی برو چون اگه دوست داشتی +new gameبری سختت میشه پس بهتره لول اپ بالا ببری اول hp با streng ببر بالا بعد اونا vitalty این سه تا واقعا مهما حالا رو هر باسی مشکل داشتی بگو

من در catherthal ward بودم که یه آقای گونی به دوش منو کشت و رفتم Yahar'gul, Unseen Village لولم حدود ۴۵ هست ولی حس میکنم دشمنا اینجا خیلی قوی هستن!
چه لولی برای این مکان مناسبه<<<<؟؟؟؟؟

من در catherthal ward بودم که یه آقای گونی به دوش منو کشت و رفتم Yahar'gul, Unseen Village لولم حدود ۴۵ هست ولی حس میکنم دشمنا اینجا خیلی قوی هستن!
چه لولی برای این مکان مناسبه<<<<؟؟؟؟؟
بازی کلا سخت میشه هرچی میری جلوتر ولی level ات خوبه .
تا 60-70 راحت level up کن . نهایتا 75-80 تا بازی رو یه دور تموم کردن مناسب هست.

بازی کلا سخت میشه هرچی میری جلوتر ولی level ات خوبه .
تا 60-70 راحت level up کن . نهایتا 75-80 تا بازی رو یه دور تموم کردن مناسب هست.
ترجیها اول برم shadow of yarnam رو بکشم؟؟؟
بعد از ویکار و ویچ که دیگه باسی نیست که بتونم با این لول بزنم<؟؟؟؟؟

ترجیها اول برم shadow of yarnam رو بکشم؟؟؟
بعد از ویکار و ویچ که دیگه باسی نیست که بتونم با این لول بزنم<؟؟؟؟؟
داخل همین مکان باس بکش بعد برو froobiden woods حالا نمیدونم ولی من این باس لول 30 کشتم اسلحهaxe hunter لول اپ کنی حله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or