PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این درسته که اگه بیش از ۴ تا باس فایت رو کو آپ کنم دیگه از پلات خبری نیست<؟؟؟؟؟
نه این چیزا که شایعه است:دی ولی هیچ باس زیاد سخت نیست که coop بزنی من رو +new game رفتم دشمنا و باس واقعا قوی شده بودن البته gold خوبی هم میدادن دقت کن cord درست بگیری سه تا هم کافیه بک اپ میگیری قبل از پایان تا مثل من نخوای دوبار تموم کنی بازیو بعدشم chalice را میری که راحت شه کارت البته لول ببر بالا که راحت شی

سلام دوستان.امروز بازی رو تموم کردم.
یه شیر پاک خورده بیاد بگه چرا اینجوری تموم شد.
و کلا در مورد داستان بازی و پایان هاش یه توضیحی بدید ممنون میشم.
اگه متنی هم کسی نوشته بود ممنون میشم لینک بدید.(فارسی باشه لطفا)

سلام دوستان.امروز بازی رو تموم کردم.
یه شیر پاک خورده بیاد بگه چرا اینجوری تموم شد.
و کلا در مورد داستان بازی و پایان هاش یه توضیحی بدید ممنون میشم.
اگه متنی هم کسی نوشته بود ممنون میشم لینک بدید.(فارسی باشه لطفا)

بازی 3 تا پایان داره هر کدومشون رو بری دوباره بازی از اول میاد
بهتره در اینترنت پایان بازی رو سرچ کنید و نگاه کنید تا دوباره مجبور نشید از اول برین تا 2 پایان رو ببینید . کلا پایان قشنگی نداره

واقعا ادم نمي دونه بايد بخنده ، گريه كنه ! بد و بيراه به سازنده بگه به سوني بگه !! اقا من اصلا نمي خواستم بازيو تموم كنم ! يه سري چاليس بود مي خواستم تموم كنم يه سري سوراخ سمبه بود مي خواستم قبل پايان بازي بگردم . كف دستمو بو كرده بودم جواب به يه سوال مي شه پايان ؟ تو اسپويلم نمي ذارم كسي به بدبختي من دچار نشه ! مطلع باشه حواسشو جمع كنه . اينهمه ساعت وقت صرف كني اخرشم اين بشه . يكي از دوستان لطف كنه يه توضيحي واسه ما بده كه الان بايد چيكار كرد ؟

واقعا ادم نمي دونه بايد بخنده ، گريه كنه ! بد و بيراه به سازنده بگه به سوني بگه !! اقا من اصلا نمي خواستم بازيو تموم كنم ! يه سري چاليس بود مي خواستم تموم كنم يه سري سوراخ سمبه بود مي خواستم قبل پايان بازي بگردم . كف دستمو بو كرده بودم جواب به يه سوال مي شه پايان ؟ تو اسپويلم نمي ذارم كسي به بدبختي من دچار نشه ! مطلع باشه حواسشو جمع كنه . اينهمه ساعت وقت صرف كني اخرشم اين بشه . يكي از دوستان لطف كنه يه توضيحي واسه ما بده كه الان بايد چيكار كرد ؟

chalice ها که هیچ تغییری نمیکنن توی ng+ میتونی ادامشون رو بازی کنی ولی برای بقیه قسمتای بازی باید از اول بری بدم نیست چون 3 تا پایان داری

chalice ها که هیچ تغییری نمیکنن توی ng+ میتونی ادامشون رو بازی کنی ولی برای بقیه قسمتای بازی باید از اول بری بدم نیست چون 3 تا پایان داری
من الان تست كردم هيچ كدوم از چاليس هام كه يه سريشونو ٨٠ درصد رفته بودم نمي تونم برم ! بعدم من اصلا دوست ندارم و وقتشم ندارم دوباره از اول برم فقط مي خواستم يه سري از جاها رو سرچ كنم . شعور سازنده نبايد برسه ؟ واقعا اعصابمو به هم ريخت با اين اتفاق ، مسخره تر از اين امكان نداشت !!

دوستان این vicar Amelia سرویسمون کرد . با اینکه لولم ۴۶ اما بازم نتونستم بزنمش ....یعنی خونش تا نصف میره اما سریع ریکاوری می کنه ... کلا اعصابم رو بهم ریخته .

دوستان این vicar Amelia سرویسمون کرد . با اینکه لولم ۴۶ اما بازم نتونستم بزنمش ....یعنی خونش تا نصف میره اما سریع ریکاوری می کنه ... کلا اعصابم رو بهم ریخته .
یه ایتم هست اسمش numbing mist موقعی که از اونا بهش پرت کنی کنسل میشه هیلش وزدنشم کاری نداره dodge کن روش برو پشت سرش پاهاشو بزن میخوابه یه دوتا fire riper ببری بد نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or