PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سمت چپ ویکار آملیا ویچ بود حالا سمت راستش کیه؟؟؟
با لول 45 میشه زد؟؟؟
دوستان این vicar Amelia سرویسمون کرد . با اینکه لولم ۴۶ اما بازم نتونستم بزنمش ....یعنی خونش تا نصف میره اما سریع ریکاوری می کنه ... کلا اعصابم رو بهم ریخته .​

اتفاقا تنها باسی که همون دفعه اول زدمش همین ویکار بود!

بالاخره vicar و witch رو زدم ... الان از اون چراغی که تو تالار vicar روشن کرد دو تا راه هست یهدونه چپ که به witch رسیدم .یدونه راست که اولش یه ادم برقی هست اون راه رو که ادامه میدم میرسم به دری که بسته هست و یه دست ابی رنگ میاد جلو در که یجورایی کشندست ...کلا بعد زدن witch مکان بعدی کجاست ؟

بالاخره vicar و witch رو زدم ... الان از اون چراغی که تو تالار vicar روشن کرد دو تا راه هست یهدونه چپ که به witch رسیدم .یدونه راست که اولش یه ادم برقی هست اون راه رو که ادامه میدم میرسم به دری که بسته هست و یه دست ابی رنگ میاد جلو در که یجورایی کشندست ...کلا بعد زدن witch مکان بعدی کجاست ؟
بايد بري به سمت اون دري كه پسوورد مي خواست ، ادرسش مي شه دقيقا وسط اون ميدوني كه دو تا از اون هيولا خيلي بزرگ ها هستن كه وسط ميدون مي خوره به اون پله هاي زياد كه باس فايتي كه خودشو هيل مي كرد كشتي ! برو تو اون ميدون دست راست از پله ها برو پايين

سلام دوستان ... من الان بازی رو خریدم ولی نمیتونم از سیو برم ! بازیم ریجن 2 و اکانتم ریجن 1 ربطی میتونه داشته باشه؟ قضیه چیه؟ باید چه کار کرد؟

سلام. ببخشید بلادبورن رو میشه تو یه هفته تموم کرد؟ اگه آره روزی چند ساعت باید بازی کنم؟
تو یه هفته سخته به نظرم مگر اینکه روزی ۵ تا ۶ ساعت بزنید و اونم اعصاب قوی می خواد چون ممکنه سر یه باس بارها کشته بشید البته اگه راه ها رو گم نکنید !

تو یه هفته سخته به نظرم مگر اینکه روزی ۵ تا ۶ ساعت بزنید و اونم اعصاب قوی می خواد چون ممکنه سر یه باس بارها کشته بشید البته اگه راه ها رو گم نکنید !

من تجربه دارک سولز 2 رو دارم و الان واقعا مثل یه گرگ زخمیم که بازم دوست داره کتک بخوره از میازاکی:d

اخه دوستم یه هفته داره میره سفر منم میخوام کنسولشو بگیرم. پس اوکیه، بلادبورن رو میگیرم:d

دوستان الان ۱ ساعته تو forbidden woods دارم دور خودم میچرخم ....تا یه برکه هم رفتم که چند نفر از بالا مولتف میندازن اما بازم راهی نبود . راه درستش کدوم سمت ؟

دوستان الان ۱ ساعته تو forbidden woods دارم دور خودم میچرخم ....تا یه برکه هم رفتم که چند نفر از بالا مولتف میندازن اما بازم راهی نبود . راه درستش کدوم سمت ؟

همون برکه رو بری جلو وارد یه خونه میشی از اونجا از پایین خونه یه راه هست که به جنگل ختم میشه .از ورودی خونه بیرون اومدی از روی پل که رد شدی سمت راست یه راه داره بری بالا یه اسانسور هست که سر از لامپ اول forbidden woods در میاره :d
وسط forbidden woods جایی که قفس سگ ها هست سمت چپ قفس یه راه هست فکر کنم میخورد به Iosefka's Clinic
از اون جنگل از همون قسمت ورودی که اسانسور داره سمت چپ پایین بری مسیری هست که میخوره به باس Shadow of Yharnam مسیرش یکم پیچیدست. شاید گم بشی برای همین حتما تو گوگل ویدیو مسیر رو ببین
سر راه هم چند تا از این گراز های گنده هست مراقب باش :d
شاید این مپ هم به کمکت بیاد

بهترين راه اينه كه خط فانوس هاي وسط جنگل رو كه به درخت وصل بگيري بري جلو ! تا انتها رفتي سمت چپت يه بركه هست و يه دونه از خوك بزرگا ، اونو تا ته برو پله هارم برو پايين مي رسي به باس فايت ! از اون فانوس ها كلا راهو پيدا كن .

سلام دوستان ... من الان بازی رو خریدم ولی نمیتونم از سیو برم ! بازیم ریجن 2 و اکانتم ریجن 1 ربطی میتونه داشته باشه؟ قضیه چیه؟ باید چه کار کرد؟
این قضیه تنها زمانی پیش میاد که مثلا بازیت ریجن 1 باشه الان ریجن 2 گذاشتی داری میری. (ریجنه خوده بازی ) در این صورت Save رو نمیخونه
اکانت مشکلی ایجاد نمیکنه. نیاز به یکی بودن ریحنها نیست
یعنی اصلا saave نمیشه وcontinue نداره ؟ اپدیت کردی بازی رو ؟

سلام. ببخشید بلادبورن رو میشه تو یه هفته تموم کرد؟ اگه آره روزی چند ساعت باید بازی کنم؟
بخوای chalice ها رو اصلا دست نزنی تو 25-30 ساعت هم میشه تمومش کرد حدودا اگر خوب و سریع بری D:

وایی این chalice 4 که جام ملکه رو میخواد چه سخته hp اندازه صفحه تلویزیون داخل این chalice به حالت اول برگشت خیلی سخته مخصوصا این سگ:دی یه اتک میکنه حالم بهم زد

به جز کشته توسط جنابان گونی به دوش آیا راه دیگری برای ورود به Yahar'gul, Unseen Village

وجود دارد؟>؟؟؟؟
تو طوله بازی هم به اون قسمت میرسی . منتها مقداری متفاوت میشه وقتی بهش میرسی به نسبت زمانی که توسط گونی به دستها میری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or