PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این music box چی هست دقیقا ؟ کجا میشه پیدا کرد ؟ با اینکه سعی کردم کل مسیر ها رو بگردم و ایتم ها رو بگیرم اما به این بر نخوردم .

توی مرحله به یه جا میرسین که مثل فاضلابه، همونجا یه نردبون هست که میره به سمت بالا. اونو که برین میرسه به یه خونه که وقتی از پنجره با کسی که داخلشه صحبت کنین، این ایتم رو میده. دوبار قبل از تبدیل شدن و یک بار بعد از تبدیل شدن گاسکوین میشه ازش استفاده کرد و چند ثانیه استان می کنش.

نوشته شده توسط mohsen77762614:
دوستان من تا حالاکمزی های میازاکی رو بازی نکردم ..میتونم این رو بازی کنم ؟؟ توش گیر نمیکنم ؟ یه توضیح مختصر در موردش میدین؟
بازیش صبر و حوصله می خواد ...اوایل بازی واقعا سخته ...یعنی تا دستتون بیاد که چی کار کنید و تو parry کردن مهارت پیدا کنید به دفعات کشته میشید !

من خودم بار اول نزدیک به ۱۵ بار کشته شدم تا کم کم دستم اومد بازی ......

بازی سیو اتوماتیک نداره بلکه یه سری چراغ رو باید توی مسیر پیدا کنید تا بشه سیو کرد....کلا بازیش سخت و گاها زجر اوره و نیاز به صبر و حوصله ی زیادی داره.

دوستان این فادر گسکویین رو زدم ...الان دقیقا یه جایی رسیدم که یه کشیش یا همچین چیزی میخواد به من یه ماموریت بده باید قبولش کنم ؟ کلا لوکیشن بعد گسکویین کجاست؟

ویچ و ویکار آملیا هم شکست دادم !!!!
البته به کمبود شیشه خون خوردم کجا فارم کنم بهتره؟؟؟
من کم میوردم میرفتم grate bridge تا لامپه قبل از ward فارم میکردم.

دوستان این فادر گسکویین رو زدم ...الان دقیقا یه جایی رسیدم که یه کشیش یا همچین چیزی میخواد به من یه ماموریت بده باید قبولش کنم ؟ کلا لوکیشن بعد گسکویین کجاست؟
همینجور میری جلو تا catherdral ward . باید کلیده هم از shop بخری که 10 هزارتاس ...

همینجور میری جلو تا catherdral ward . باید کلیده هم از shop بخری که 10 هزارتاس ...

مطمئنین خریدن اون کلید لازمه؟ چون همون در رو بعد از زدن bloodstatved beast و ادامه دادن راه abondened workshop میشه از پشت باز کرد...

رفتم به cathedral اما هیچی پیدا نکردم . یه در بود که main door بود و نیاز به سمبل داشت . یه قبری هم بود که زدمش کنار و رفتم به old yharnam یه نفر با مسلسل به من شلیک میکنه . کلا این دری که نیاز به کلید داره رو پیدا نکردم

آخرین ویرایش:
رفتم به cathedral اما هیچی پیدا نکردم . یه در بود که main door بود و نیاز به سکبل داشت . یه قبری هم بود که زدمش کنار و رفتم به old yharnam یه مفر با کسلسل به من شلیک میکنه . کلا این دری که نیاز به کلید داره رو پیدا نکردم .

cathedral ward وارد شدی از کنار لامپ یه مسیر سمت راست هست یه در کوچیکه که کلید میخواد و بسته هست .یه مسیر روبرو هست که واردش میشی سمت راست پله میخوره میری بالا .یه مسیر سمت چپ هست
سمت چپ رو از پله ها برو پایین بعد سمت راست پله میخوره اون پله رو رفتی بالا راه پله رو به سمت راست ادامه بده از پله ها برو بالا تا برسی به دری که بسته و کلید میخواد
کلیدش رو میتونی با 10 چوق echo از shop بخری :d

بابا این gherman رو +new game. چقدر سخته برا مرحله سومش راهی بلد نیستین میپره هوا یه اتک میده میمیرم نمیدونم چطوری باید چطوری جاخالی بدم

آقا من پیرزن روی زمین تو catheral ward رو کشتم یعنی cord که از آریانا به دست می یارم پریده یا هنوز میشه کاریش کرد؟؟؟؟

اگه قبلش باهاش صحبت کرده باشی مشکلی نداره.....اون 3 تا باس رو شکست بده بعد برو پیش اریانا و بهش بگو بره اودون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or