PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این دختره که تو هانتر دریم برای لول اپ ماست وقتی دستمو میگیره که ایتم ها رو اپ کنم روی هر کدوم مثل قدرت یا مهارت کیزنم یه اروری میده no attributed selected الان مشکل چیه

این دختره که تو هانتر دریم برای لول اپ ماست وقتی دستمو میگیره که ایتم ها رو اپ کنم روی هر کدوم مثل قدرت یا مهارت کیزنم یه اروری میده no attributed selected الان مشکل چیه
هر كدوم رو كه مي خواي ارتقاء بدي با d-pad سمت راست عددشو ببر بالا بعد x رو بزن !

برای صحبت کردن با Arianna اول باید باس منطقه رو بکشم یا خیر؟؟؟
چون می خوام کورد رو از طریق ایشون به دست بیارم!

http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Bloodborne+Wiki
هر وقت درو باز کردی دوتا نگهبان سمت چپ هستن از او اونا که رد بشی یه خیابان مه الودی هست اونجارو بری تا ته یه خونه سمت چپ یادم نیست همون سمتا بود باهاش که حرف بزنی گزینه odel chapelo میزنی بعد میری باس یا املیارو میکشی البته سه تا cord بیشتر احتیاج نداری میتونی بدون اریانا اونم بگیری 1 داخل worck shop در مخفی هست باید بپری2 بعد از کشتن باس عنکبوت میری به losflick clinik زنرو یه جا خوابیده حرف میزنی باهاش بعد میکشیش3 باس اخری که میکشی قبل gherman بهت تیکه سوم میده4 حالا اگه تو یکی از اونها اشتباه کردی طبق همون توضیحات بالا عمل میکنی بعد از کشتن باس mikolash به سمت اولین باس بازیو کشتی تلپورت میکنی نزدیک همون پل هست تیکه 4 ولی سه تا اولی راحت تری

این ماموریتی که الفرد بهمون میده چه جوری و کجا باید انجام داد ؟

اخه یه ایتم میده که لازمه برا تروفی. دور اول زدم کشتمش...! :d
اولش که باهاش توافق کنی بهت Fire paper میده
بعدش باید بری Cainhurst رو پیدا کنی و queen of vileblood
بعدش برمیگردی سراغه alfred
دوباره بعده حرف زدن باهاش میری سراغه queen
بعدش هم دوباره میری اولین جایی که ملاقتش کردی
کامل میشه.

اولش که باهاش توافق کنی بهت Fire paper میده
بعدش باید بری Cainhurst رو پیدا کنی و queen of vileblood
بعدش برمیگردی سراغه alfred
دوباره بعده حرف زدن باهاش میری سراغه queen
بعدش هم دوباره میری اولین جایی که ملاقتش کردی
کامل میشه.

من بعد از اینکه نامه رو بهش دادم باهاش نرفتم دیرتر رفتم دیدم queen رو کشته منم که 4 تا blood dreg رو دستم باد کرد اعصابم ریخت بهم زدم کشتمش.:d

من بعد از اینکه نامه رو بهش دادم باهاش نرفتم دیرتر رفتم دیدم queen رو کشته منم که 4 تا blood dreg رو دستم باد کرد اعصابم ریخت بهم زدم کشتمش.:d
یه ایتم از روی صندلی برمیداری که Flesh هست
ببریش روبروی اون سنگه ( باس فایته Ebris ) ... اونجا بزنی دوباره زنده میشه.

یه ایتم از روی صندلی برمیداری که Flesh هست
ببریش روبروی اون سنگه ( باس فایته Ebris ) ... اونجا بزنی دوباره زنده میشه.
داداش ارمان نمیخوام اسپویل کنم این سلاحهایی که من بدست اوردم رو+new game دارمشون اونایی رو که نگرفتم بگیرم اکی میشه؟یا باید دوباره از اول بردارمشون؟که تروفیش باز شه؟

داداش ارمان نمیخوام اسپویل کنم این سلاحهایی که من بدست اوردم رو+new game دارمشون اونایی رو که نگرفتم بگیرم اکی میشه؟یا باید دوباره از اول بردارمشون؟که تروفیش باز شه؟

منم مشکل شما رو دارم. اینجور که تحقیق کردم مشکلی ایجاد نمیکنه و میتونی ادامه ی ایتم ها رو بگیری.

حالا بازم ارمان بگه مطمئن شیم. :d

من الان cleric beast رو زدم اما بعدش گم شدم ...دقیقا مکان بعدی بعد این باس کجاست ؟
Catrel ward
در هست بقلش اونم باز شده یه کلیدم هست اونو از داخل hunter dream بگیر 10000 پولش اون در هم که میگم باز شده برای گرفتن تروفی های مخفی اگه برا پلات کردن می خوای

دوستان ترفندی واسه کشتن father gascoigne نیست ؟؟ تا زمانی که ادمه میشه زدش اما زمانی که تبدیل میشه خیلی وحشیه سریع نفلمون میکنه .

دوستان ترفندی واسه کشتن father gascoigne نیست ؟؟ تا زمانی که ادمه میشه زدش اما زمانی که تبدیل میشه خیلی وحشیه سریع نفلمون میکنه .

اگه music box رو نداری سعی کن از اتیش استفاده کنی. کلا سرعت عمل خیلی مهمه سر اون باس.
البته یه سری درخت هم هست که میگن اگه بری پشتشون اون نمیتونه بزنت ولی تو میتونی بزنیش.

اگه music box رو نداری سعی کن از اتیش استفاده کنی. کلا سرعت عمل خیلی مهمه سر اون باس.
البته یه سری درخت هم هست که میگن اگه بری پشتشون اون نمیتونه بزنت ولی تو میتونی بزنیش.
این music box چی هست دقیقا ؟ کجا میشه پیدا کرد ؟ با اینکه سعی کردم کل مسیر ها رو بگردم و ایتم ها رو بگیرم اما به این بر نخوردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or