Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
میلاد

بایو شاک بازی خیلی زیبایی ولی کارت گرافیک خفن میخواد من خودم این بازی رو با 8600GT ram1g انجام میدم ولی تا حالا چند بار تو مراحلش گیر کردم

آقا من اين بازي رو تموم كردم خيلي باحال بود آخر گيم بود فقط برا من اينطوري تموم شد كه مردم رپچر ريختن رو زمين و همه رو كشتن اون يكي پايانش چيه ؟

آقا من اين بازي رو تموم كردم خيلي باحال بود آخر گيم بود فقط برا من اينطوري تموم شد كه مردم رپچر ريختن رو زمين و همه رو كشتن اون يكي پايانش چيه ؟
اون یکی واقعا پایان قشنگیه.این پایانی که شما رفتی آدم خیلی ضد حال می خوره.اگر نسخه PC رو دارید اون یکی پایان توی فولدر bink movies هست.البته من به شدت توصیه می کنم که یه دور دیگه بازی رو بری و پایان خوب رو ببینی چون اگه بخونی حالش از بین می ره و یه جورایی شاید مسخره بشه.ولی به هر حال اون یکی پایان این طوری میشه.
در صورتی که همه little sister ها رو نجات بدی اونا به تو شهر رو پیشنهاد می کنند و تو کلید رو می گیری اما به جای اینکه در شهر بمونی little sister ها و خودت رو از rapture میبری بیرون و از اون منطقه خارج می شین.اون وقت نشون می ده هر کدوم ازlittle sister ها بزرگ شدن.نشون می ده یکیشون فارق التحصیل شده.یکی دیگه مردی داره حلقه ازدواج رو تو دستش می کنه:).اون یکی دست بچه اش رو گرفته و ... آخرش دست تو رو نشون می ده که خیلی چروک شده و رو تخت بیمارستانی و داری می میری و اونوقت little sister هایی که الان بزرگ شدند دست تو رو می گیرن و راوی هم میگه که تو بالاخره صاحب یک خانواده شدی(چون طبق داستان تمام خاطرات شخصیت بازی ساختگی بود و در واقع خانواده ای که اون تو ذهنش تصور می کرد چیزی جز خیال نبودند.)

آخرین ویرایش:
من اینجا گیر کردم و نیمدونم دیگه کجا برم:biggrin1:

68i5zpy.jpg

من اینجا گیر کردم و نیمدونم دیگه کجا برم:biggrin1:
ميبينم كه Vegas رو تموم كردي رفتي سر BioShock !!:)
=========
از همون راهي كه اومدي برگرد و بعدش اون پلزميد كه طبقه ي بالا هست رو بگير و بعد برو طبقه پايين يخ ها رو ذوب كن و يه پلزميد بگير .

پلزمید جدوم گوره دیگه؟:biggrin1: چه شکلیه؟!:-"
همون بابا برقیه که با دست میزنی؟:cool:
ببین از اونجا برگرد خارج شو
بعد برو سمت راست
یه زنه رو میبینی که پشت در وایساده داره در میزنه
بعد میترکه دره
اونجا رو ادامه بده
خودت پیداش میکنی
آقا کسی نبود 2 تا سوال منو جواب بده؟
سلام
2 تا سوال دارم:
1-روي حالت هارد كسي ميدونه چه جوري بايد بيگ ددي رو راحت كشت؟
چون هر موقع ميخوام يكي رو بكشم تمام محماتم تموم ميشه
2-اونجا كه بايد بري دفتر يه زنه رو بگردي بايد چي كار كني؟:confused:
لطفا سریع
:biggrin1:

پلزمید جدوم گوره دیگه؟:biggrin1: چه شکلیه؟!:-"
همون بابا برقیه که با دست میزنی؟:cool:

تو این اتاق یکی هست از بالا بسمتت بمب پرتاب میکنه،همون اول که وارد اتاق میشی یه چند تا بمب میندازه. باید برگردی از اون اتاق بری Telekinesis که یه جور Plasmid هست رو بگیره. بعد بمبهایه طرفو رویه هوا بگیری توسط همون قدرت Plasmid. بعدم پرتش میکنی سمته دیواری که خراب شده و راهش مسدوده.

ببین از اونجا برگرد خارج شو
بعد برو سمت راست
یه زنه رو میبینی که پشت در وایساده داره در میزنه
بعد میترکه دره
اونجا رو ادامه بده
خودت پیداش میکنی
آقا کسی نبود 2 تا سوال منو جواب بده؟
من برگشتم 3 تا زن هست اونجا که هیچ کدوم در نمیزنن!;)
ببین به سمت همون جایی که security camera هست؟!
من جاش رو نمیدونم;)

تو این اتاق یکی هست از بالا بسمتت بمب پرتاب میکنه،همون اول که وارد اتاق میشی یه چند تا بمب میندازه. باید برگردی از اون اتاق بری Telekinesis که یه جور Plasmid هست رو بگیره. بعد بمبهایه طرفو رویه هوا بگیری توسط همون قدرت Plasmid. بعدم پرتش میکنی سمته دیواری که خراب شده و راهش مسدوده.

من یارو بمبره رو کشتم!

من برگشتم 3 تا زن هست اونجا که هیچ کدوم در نمیزنن!;)
ببین به سمت همون جایی که security camera هست؟!
من جاش رو نمیدونم;)

من یارو بمبره رو کشتم!
ببین اون عکس که گذاشتی
خوب
از اونجا خارج شو
بعد زیر پات یه راهپله هست
حالا برو سمت راست بعد2 باره بپیچ راست
حالا زنه رو میبینی
من نمیدونم توچه جوری بمبره رو کشتی؟
چون تا نری اونجا بمبره نمیاد تا اونجا که من میدونم

سلام
2 تا سوال دارم:
1-روي حالت هارد كسي ميدونه چه جوري بايد بيگ ددي رو راحت كشت؟
چون هر موقع ميخوام يكي رو بكشم تمام محماتم تموم ميشه
2-اونجا كه بايد بري دفتر يه زنه رو بگردي بايد چي كار كني؟

1- یه راهی هست واقعا مهمات مصرف نمیکنه... ولی باید اون اسلحه که حالت تیرکمون داره رو داشته باشی. رو اون اسلحه وقتی Ammo (نوع تیر) شو عوض کنی. بالایی یا پاینی(احتمال 90% پایینی اینجوری که یادم میاد). تو این حالت توسط تیر کمون مانع درست میکنی که هر کی ازش رد بشه برق میگیردش. مانعها هم مثل یه نخ میمونه از این وره دیوار به اونورش. حالا باید تقریبا 6 تا7 تا از این مانعها درست کنی(پشت سر هم) جوریکه مانعها بین خودت و بیگ ددی باشن. بعد یه تیر بسمت بیگ ددی بزن(با هر چی! مثلا هفت تیر) بعد بیگ ددی میاد دنبالت ولی چون نمیفهمه از سمته مانعها میاد. بعداز اینکه هر 7 تا مانع رو رد کرد خودش میمیره! بهمین راحتی...
اگه هم این اسلحه رو نداری فعلا بیخیاله کشتنشون بشو تا اسلحه رو بگیری(یادم نمیاد تو کدوم مرحله میده ولی نسبتامراحل بالا بود) بعدش برگرد دخله همشونو بیار. فرقی نمیکنه.. خیلی راحته...
تیرهایه برقی اسلحه رو هم تو U-Invent میتونی بسازی با خرج کم هم تو بازی گیرت میاد.
2-
همونجایی که زنه میمیره و رویه پنجره یه شماره ای رو مینوسه؟

من یارو بمبره رو کشتم!
آخه مرد مومن اونو لازم داریش چون باید بمبهاشو سمت دیوار خرابشده پرت کنی تا راه باز بشه...
بعد تو کشتیش؟:laughing:
ببین عیب نداره فکر کنم Telekinesis رو بگیری دوباره یکی دیگه برمیگرده. شما اول زحمت بکش برگرد اون Telekinesis لعنتی رو بگیر لطفا. ازت خواهش میکنم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or