Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
1- یه راهی هست واقعا مهمات مصرف نمیکنه... ولی باید اون اسلحه که حالت تیرکمون داره رو داشته باشی. رو اون اسلحه وقتی Ammo (نوع تیر) شو عوض کنی. بالایی یا پاینی(احتمال 90% پایینی اینجوری که یادم میاد). تو این حالت توسط تیر کمون مانع درست میکنی که هر کی ازش رد بشه برق میگیردش. مانعها هم مثل یه نخ میمونه از این وره دیوار به اونورش. حالا باید تقریبا 6 تا7 تا از این مانعها درست کنی(پشت سر هم) جوریکه مانعها بین خودت و بیگ ددی باشن. بعد یه تیر بسمت بیگ ددی بزن(با هر چی! مثلا هفت تیر) بعد بیگ ددی میاد دنبالت ولی چون نمیفهمه از سمته مانعها میاد. بعداز اینکه هر 7 تا مانع رو رد کرد خودش میمیره! بهمین راحتی...
اگه هم این اسلحه رو نداری فعلا بیخیاله کشتنشون بشو تا اسلحه رو بگیری(یادم نمیاد تو کدوم مرحله میده ولی نسبتامراحل بالا بود) بعدش برگرد دخله همشونو بیار. فرقی نمیکنه.. خیلی راحته...
تیرهایه برقی اسلحه رو هم تو U-Invent میتونی بسازی با خرج کم هم تو بازی گیرت میاد.
2-
همونجایی که زنه میمیره و رویه پنجره یه شماره ای رو مینوسه؟
آره همونجا
اون صندوق هم هیچ کاریش نمیشه کرد
فقط رنگش عوض میشه
اون اسلحه روهم ندارم

خودش اومد جلوم:biggrin1: منم نامردی نکردم کشتمش!
این Telekinesis کجاست؟:blushing:

Telekinesis رو باید داشته باشی اگه میخوای اونجا رو رد کنی. تو همون مرحله هست بگردی پیدا میکنیش. یه جائی هست که یه وسیله هست توپ تنیس پرت میکنه. دقیقا بغل اون یه دستگاه هست که بهت Telekinesis رو میده. با اون وسیله ای که توپ پرتاب میکنه هم میتونی قدرت جدیدتو تست کنی. تو همون مرحله هست، بگردی پیداش میکنی... شاید یه جایی رو نرفتی. نقشتو نیگاه کن ببین کجا علامت زده یا کجا سیاهه هنوز نرفتی... بگرد پیداش کن...
آره همونجا
اون صندوق هم هیچ کاریش نمیشه کرد
فقط رنگش عوض میشه
اون اسلحه روهم ندارم

یادم میاد بعدش که میری پایین بهت حمله میکنن... راستش دو هفته پیش تموم کردم بازیرو اصلا یادم نمیاد. ببین رو نقشه کجا رو علامت زده یا تو لیست کارایی که باید انجام بدی چی نوشته؟ بیا بنویس شاید یادم بیاد. ولی فکر کنم باید چند تا چیز گیر بیاری. میگم دقیق یادم نیست. اگه میتونی بیا به انگلیسی لیست کاری رو که باید بکنی بنویس تا یادم بیاد. دکمه Back رو رویه دسته 360 بزنی میره تومنو. از اونجا همه Audio Diary و نقشه و اهدافتو میتونی ببینی.
اگه اسلحه رو نداری مهم نیست. مراحلو رد کن تا اسلحه رو بگیری. بعد برگرد دخل بیگ ددیها رو بیار. فرقی نمیکنه. اگه مراحل رو رد کنی بازم میتونی برگردی بکشیشون. تو اچیومنتهاشم فرقی نمیکنه. برو با خیال راحت.

Telekinesis رو باید داشته باشی اگه میخوای اونجا رو رد کنی. تو همون مرحله هست بگردی پیدا میکنیش. یه جائی هست که یه وسیله هست توپ تنیس پرت میکنه. دقیقا بغل اون یه دستگاه هست که بهت Telekinesis رو میده. با اون وسیله ای که توپ پرتاب میکنه هم میتونی قدرت جدیدتو تست کنی. تو همون مرحله هست، بگردی پیداش میکنی... شاید یه جایی رو نرفتی. نقشتو نیگاه کن ببین کجا علامت زده یا کجا سیاهه هنوز نرفتی... بگرد پیداش کن...

یادم میاد بعدش که میری پایین بهت حمله میکنن... راستش دو هفته پیش تموم کردم بازیرو اصلا یادم نمیاد. ببین رو نقشه کجا رو علامت زده یا تو لیست کارایی که باید انجام بدی چی نوشته؟ بیا بنویس شاید یادم بیاد. ولی فکر کنم باید چند تا چیز گیر بیاری. میگم دقیق یادم نیست. اگه میتونی بیا به انگلیسی لیست کاری رو که باید بکنی بنویس تا یادم بیاد. دکمه Back رو رویه دسته 360 بزنی میره تومنو. از اونجا همه Audio Diary و نقشه و اهدافتو میتونی ببینی.
من رو کامپیوتر بازی میکنم
ببین میگه که دفتر روبگرد:biggrin1:

من رو کامپیوتر بازی میکنم
ببین میگه که دفتر روبگرد
خب با کامپیوتر هم میشه ماموریت و نقشه رو چک کرد. فقط میگه دفترو بگرد؟ خب بگرد، رو نقشه هم علامت رو همون جایی که هستیه؟ هیچجا تو دفتر از اون رمزی که روپنجره نوشته نمیتونی استفاده کنی؟ هر چی فکر میکنم زیاد یادم نمیاد.

دوستان من در مرحله ی neptunes تونستم از دو تا از کسایی که باید عکس می گرفتم و بگیرم ولی سومی رو مطمئن نیستم ... رفتم جایی که هزار نفر می ریزن(همون جایی که مهماتو می گیرن) سرم و آخر نفهمیدم از کی عکس گرفتم ... من منظور از گذاشتن تو قاب رو هم نفهمیدم یعنی باید تو کدوم قاب بذاریم ... به هر حال رفتم مرحله ی smugglery hideout و بعدش هم arcadia ...یعنی این به این معنیه که من مرحله رو رد کردم یا نه ... بدجوری گیج شدم لطفا کمکم کنید ...
راستی این دوربین تو مراحل بعد هم لازمه ؟

دوستان من در مرحله ی neptunes تونستم از دو تا از کسایی که باید عکس می گرفتم و بگیرم ولی سومی رو مطمئن نیستم ... رفتم جایی که هزار نفر می ریزن(همون جایی که مهماتو می گیرن) سرم و آخر نفهمیدم از کی عکس گرفتم ... من منظور از گذاشتن تو قاب رو هم نفهمیدم یعنی باید تو کدوم قاب بذاریم ... به هر حال رفتم مرحله ی smugglery hideout و بعدش هم arcadia ...یعنی این به این معنیه که من مرحله رو رد کردم یا نه ... بدجوری گیج شدم لطفا کمکم کنید ...
راستی این دوربین تو مراحل بعد هم لازمه ؟
جواب شما رو تو اون يكي تاپيك دادم !! http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?goto=newpost&t=3845

با لطفا دوستان اون مرحله تموم شد!:biggrin1:

حالا باید برم عکس بگیرم!
اونایی که باید ازشون عکس بگیرم قیافه ی خاصی دارن؟!:-" از جنازشون میشه عکس گرفت؟:biggrin1:

یکیشون که همون اول که دوربین رو میگیری جولوته!

اگه اشتباه نکنم سه پایان داره

کشتن خواهر کوچولو ها ، نکشتن خواهر کوچولو ها ، هر دو کار!

البته فکر کنم
دوتاشو که مطمئنم! :biggrin1:

مشکل از باگ بازی بود:biggrin1:
2 بار دیگه از اول نشستم مرحله رو رفتم تا بالاخره صندوقه پر شد:blushing:
فکر کنم 2 تا پایان داره
من که فعلا دارم همه رو میکشم:(

من داخل قسمت olypus heights گیر کردم بازی میگه که باید (lot 192)رو گیر بیارم. من دوز اول رو گیر آوردم فقط موندم دوز دوم رو از کجا گیر بیارم وقتی دوز اول رو گرفتم قدرت هایی که دارم پشت سر هم تغییر میکنن نمیذاره انتخابشون کنم.حالا کمکم کنید تا دوز دوم رو گیر بیارم.
یه چیز دیگه داخل قسمت olympus heights یه آسانسور هست که کد میخواد اون کد رو اگه دارین برام بنویسیدش.

کمک

اقا من اونجایی که باید 4 عکس بگیری و توی قاب عکس بزاری گیر کردم فقط یکی گزاشتم نمیدونم باید چه کار کنم ؟؟؟؟
که ادما یخ زدن اون مرحله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or