MEHDIMDI
کاربر سایت
منظورت از مشکل چیه ؟اگه فریز شدنه تصویره که خیلی معدود بوده . اگه سه چراغه که ربطی به بازی نداره . مشکل دیگه ای نداره . جالبه که شما هنوز بازی نکردیدببخشید این مشکل نسخه ی 360 چیه؟
یعنی نمیشه تا اخر بردش؟
.منظورت از مشکل چیه ؟اگه فریز شدنه تصویره که خیلی معدود بوده . اگه سه چراغه که ربطی به بازی نداره . مشکل دیگه ای نداره . جالبه که شما هنوز بازی نکردیدببخشید این مشکل نسخه ی 360 چیه؟
یعنی نمیشه تا اخر بردش؟
.این مشکل سیو کردن که میگفتن چیه؟!
من دارم وگاس بازی میکنم نمیشه که وسطش ول کنم برم بایوشاک بازی کنم!
این مشکل سیو کردن که میگفتن چیه؟!
هیچ مشکلی نداره . بعضیا میخوان سیو آخر بالای تموم ردیف سیوها باشه که گمش نکنن ولی سیو ها با توجه به ساعت و تاریخ کنسول قرار میگیره وکافیه اسم مرحله یادت بمونه و تعداد سیو هاتو زیاد نکنی که گیج بزنی
مشکل داشت ، اساسی هم مشکل داشت ! هر سیوی رو که Load می کردم بازم از Welcome To Rapture بازی شروع میشد.یعنی سیوهای قبلی ّم رو به رسمیت نمی شناخت و Auto Saving ها رو Load میکرد ! هر 30 ثانیه یکبار هم فریز میکرد.
. خیلی خیلی خیلی ........... باحاله. دارم کلی حال میکنم البته به چندتا سوال برخوردم که اگه میشه کامل جواب دهید:بهره بردن... Little Sister ها مسئول جمع آوری ADAM از جسد انسان ها هستن.ADAM واقعا باارزشه و همه به دنبال هاروست LS ها و گرفتن ADAM هستن چون LS بی دفاعه اونا Big Daddy رو برای محافظت از LS ها وقتی در شهر به دنبال ADAM هستن انتخاب کردن به همین سادگی پس اونا بیکار نیستنمن فقط موندم در حالی که میتونستن از بیگ ددی و لیتل سیستر تو داستان بهره ببرن اما فقط دوتا آدمه بیکارن که تو محیطه بازی میگردن
هر چند من هنوز بازیرو تموم نکردم!
من فقط موندم در حالی که میتونستن از بیگ ددی و لیتل سیستر تو داستان بهره ببرن اما فقط دوتا آدمه بیکارن که تو محیطه بازی میگردن
هر چند من هنوز بازیرو تموم نکردم!

خیلی ممنون که اینقدر کمک میکنیدسلام و درود بر همه. بالاخره فهمیدم بهترین بازی x360 چیه BIOSHOCK. خیلی خیلی خیلی ........... باحاله. دارم کلی حال میکنم البته به چندتا سوال برخوردم که اگه میشه کامل جواب دهید:
1- vita chamber چیه؟
2- تا حالا چندتا دستگاه هک کردم ولی نمیدونم هک کردن به چه درد میخوره؟
3- مهمترین و آخرین سوال: توی قسمت medical pavilion گیر کردم بعد از اینکه اون دسته آتیشی شد دیگه نمیدونم باید از کدوم طرف بروم یعنی تاحالا به بیگ ددی بر نخوردم و بعد از اینکه دست آتیشی شد برگشتم عقب و دو باره چندتا آدم کشتم و وقتی توی یه راهرو میرفتم یه بیگ ددی و یه لیتل سیستر دیدم که توی راهروی بغلی حرکت میکردند وقتی رسیدم آخر راهرو چندنفر تو بالکن بودند کشتمشون و حالا دیگه نمیدونم کجا بروم خواهش میکنم کمک کنید و همین الان از کسی که راهنمایی کنه خیلی خیلی سپاسگذارم.
1-وقتی می میری از نزدیکترین vita chamber میای بیرون(یعنی زنده میشی)سلام و درود بر همه. بالاخره فهمیدم بهترین بازی x360 چیه BIOSHOCK. خیلی خیلی خیلی ........... باحاله. دارم کلی حال میکنم البته به چندتا سوال برخوردم که اگه میشه کامل جواب دهید:
1- vita chamber چیه؟
2- تا حالا چندتا دستگاه هک کردم ولی نمیدونم هک کردن به چه درد میخوره؟
3- مهمترین و آخرین سوال: توی قسمت medical pavilion گیر کردم بعد از اینکه اون دسته آتیشی شد دیگه نمیدونم باید از کدوم طرف بروم یعنی تاحالا به بیگ ددی بر نخوردم و بعد از اینکه دست آتیشی شد برگشتم عقب و دو باره چندتا آدم کشتم و وقتی توی یه راهرو میرفتم یه بیگ ددی و یه لیتل سیستر دیدم که توی راهروی بغلی حرکت میکردند وقتی رسیدم آخر راهرو چندنفر تو بالکن بودند کشتمشون و حالا دیگه نمیدونم کجا بروم خواهش میکنم کمک کنید و همین الان از کسی که راهنمایی کنه خیلی خیلی سپاسگذارم.
وقتی big daddy ها رو می بینی دقت کن که باهاشون little sister باشه چون اگر نباشه به سمت سوراخ هایی می رن که little sister ها توشون هستند و با مشت میزنن به دیوار تا بیرون بیان.در ضمن توی menu هر مرحله چند تا عکس هست که نشون می ده در این مرحله چه تعدادی little sister وجود داره اگر تمام little sister های اون مرحله رو نجات بدی یا harvest کنی اون عکسها مشخص می کنن که دیگه little sister ای در اون مرحله وجود نداره ولی big daddy ها ممکنه ناغافل هنوز به دنبال اونا باشند.تو این مواقع کشتن big daddy هیچ فایده ای نداره.در ضمن من متوجه نمی شم شما کجای مرحله هستید.سلام. آقای clockwork orange خیلی ممنون بدجوری گیر کرده بودم. توی مرحله بعد توی اون قسمتی که دوتا راهرو روبروی هم هست یه بیگ ددی دیدم کشتمش ولی هیچ لیتل سیستری اون طرفا نبود در ضمن هردو طرف (درهای روبرو) همه را کشتم ولی دیگه راهی نیست که بروم اگه میشه یکی کمک کنه.