Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
بلاخره من هم بازی رو تمام کردم.خیلی حال داد.من در طول بازی 1 دونه از این نانازی ها(دختر کوچولوها)رو نکشتم و سرانجام شاهد بزرگ شدن و ازدواجشون بودم.چقدر رومانتیک بود.

در کل بازی بسیار جذاب و خوش ساخت بود.منتظر نسخه بعدیش میشینم

اقا يه سوال داشتم اونم اينكه بعد از اينكه تبديل به بيگ ددي شدي يه در هست كه بايد بازش كني ولي نميشه ميدونم كه احتياج به يه ليتل سيستر هست ولي حس گشتن ندارم ميشه بگيد كجاست برم سراغش:biggrin1:

خوب همونجا یه دونه از این جاها که دختر کوچولوها ازش میان بیرون هست.آچارت رو در میاری و ضربه میزنی بهش.همین

آخرین ویرایش:
بلاخره من هم بازی رو تمام کردم.خیلی حال داد.من در طول بازی 1 دونه از این نانازی ها(دختر کوچولوها)رو نکشتم و سرانجام شاهد بزرگ شدن و ازدواجشون بودم.چقدر رومانتیک بود.

در کل بازی بسیار جذاب و خوش ساخت بود.منتظر نسخه بعدیش میشینم
میگم تو spoiler بزارید بهتره.

من دیگه نمیتونم وایسم.به این کلوپ میگیم تو تهران هست میگه پرسیدم نیست.
آدرس بدید تو تهران!

اینی که گفتی یعنی ی ی ی چه!!!
بازی بایوشاک نیست که هست . (next gen)
360 نیست که هست .
من نیستم که هستم .
شما هم که هستی .
پس چی نیست؟

اقا من امروز اینو بازی کردم.تم بازیش فانتزی و مزخرفه.یه خورده رد کردم دیدم حال نمیده درش اوردم انداختم اونور.فکر کن 20 ساعت بخوام تو این فضاهای مسخره بازی کنم

اقا من امروز اینو بازی کردم.تم بازیش فانتزی و مزخرفه.یه خورده رد کردم دیدم حال نمیده درش اوردم انداختم اونور.فکر کن 20 ساعت بخوام تو این فضاهای مسخره بازی کنم
این نظر شماست.وقتی این بازی از تمامی سایتها و مجلات نمرات بالایی کسب میکنه و یکی با سلیقش جور در نمیاد نباید بهش لقب مزخرف بده.جزو بهترین FPS هایی هست که تا حالا بازی کردم و دارای یکی از هوشمندانه ترین داستانها در کل بازیها.از نظر تکنیکی هم بازی در سطح بسیار بالایی قرار داره.

منم اولش حس شما رو داشتم ولی بعد یکی دو ساعت که جلوتر میری روند بازی خیلی بهتر میشه امتحان کنی ضرر نمیکنی . در کل بازی خیلی خوب بود ولی یه خورده فضا ها آدم رو خسته میکرد آدم دلش واسه نور خورشید یه ذره میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or